עיקצוצים בגוף וליריקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיקצוצים בגוף וליריקה
    רונה
    11/09/2010

שלום, בעקבות תאונת דרכים בה נפגעתי בחוליות צוואריות וביד שמאל ועקב כאבים בלתי פוסקים שלוו בתחושת בעירה נמלול ועקצוצים בעור , הופנתי לפזיוטרפזיה שרק החריפה את התחושה בעור ואחריה להייתי עיפה מותשת לא יכולתי לזוז מהמיטה כמה ימים. רמאוטולוג איבחן את מצבי כפיברומיאלגיה.ונתן לי ליריקה 150 מ"ג פעמיים ביום. קיבלתי את התרופה במשך מס' חודשים ומצבי הוטב י במעט יכולתי לישון כמעט 7 שעות בלילה ואפילו שקמתי עייפה יכולתי להתעורר לחיים להרגיש שאני חיונית ויש לי כח ואני לא מותשת עם דפיקות לב אחרי כל פעולה ולא הפשוטה ביותר. עד אשר קופ"ח החליטה שאיני זכאית לתרופה יותר. מזה שבועיים אני ממתינה להחלטה של קופ"ח ואיני לוקחת ליריקה. בימים האחרונים החלו לתקוף אותי עיקצוצים ודקירות בכפות הידיים עד אובדן תחושה וכאב יוקד בזרתות. הידיים נרדמות לי גם באמצע הלילה ואני מרגישה שהן כמו אבן שאני מפילה מגובה ללא שליטה. ובבוקר כולי כואבת. אני שואלת אם יש קשר בין הליריקה לבין התופעות. או שהן מבשרות על אפשרויות נוספות? אציין עוד כי האורטפד המליץ לי להתייעץ לגבי ניתוח בחוליות צוואריות. מה דעתך?
    תודה על תשובתך. רונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיקצוצים בגוף וליריקה

הוספת תגובה

• עיקצוצים בגוף וליריקה

ד''ר אעמר סוהיל
    16/09/2010

התרופה ליריקה מאושרת לטיפול במצבי נוירופטיה- נזק נוירולוגי מסיבות שונות.
    היות ואת מתארת שינויי תחושה, עיקצוצים המזכירים נוירופטיה , יתכן וטיפול זה בליריקה יביא להקלה
    מה מקור הבעיה, האם משני לחבלה או לא, יש להשלים את הבירור הנוירולוגי- אורטופדי ובהתאם לכך לקבל את הצעות הטיפוליות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו