מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- תופעת לונג קובידסמי28/06/2023
שלום
כבר עברתי פעמיים או שלוש קורונה ומאז יש לי תסמינים שלא עוברים לי למשל, עייפות שיעול שתרופות כמעט ולא עוזרות ופתאום מפסיק והכל לפתע חוזר שוב, האם אפשר לעשות משהו בנושא ביטוח לאומי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זכויות פוסט קורונה
שמאי שזירי02/08/2023מהניסיון שלנו, הביטוח הלאומי מכיר בתופעות פוסט קורונה. השאלה העיקרית תהיה, כמה אחוזי נכות מגיע לך והאם אתה נמצא בעקבות כך באובדן כושר עבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת רופא גריאטרי מטעם חברת ביטוח פרטיתראובן14/06/2023
שלום רב
במידה ובוצעו בדיקות נוירולוגיות פיזיות ע"י רופא נוירולוג, או טרשת נפוצה שקבע שלנבדק דמנציה קשה וביטוח לאומי הכיר הנכות וקבע 100% נכות לצמיתות ו 188% לשירותים מיוחדי, האם במסגרת תביעת סיעוד בחברת ביטוח פרטית ( דרך קופ"ח כללית ) הרופא שבדק את מגיש התביעה רשאי לפסוק שלנבדק אין דמנציה כלל, או דמנציה קלה בלבד ואינה מזכה בקצבת סיעוד ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה סיעודית בחברת הביטוח
שמאי שזירי18/06/2023מהניסיון שלנו מליווי תביעות סיעוד רבות בהצלחה, אנו יכולים לומר כי חברת הביטוח בודקת את התיק הרפואי, לרבות אבחנות, שימוש באביזרים, צורך בהשגחה, וכן עורכת בדיקה בבית המבוטח על מנת להעריך את תפקודו והזדקקותו לעזרה. לצערנו לא פעם תביעות סיעוד נדחות על ידי חברות הביטוח ללא הצדקה. אנו ממליצים לשקול ערעור לאחר התייעצות עם רופאים ואנשי מקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקבלת שירותים מיוחדים 50%noa7810/06/2023
מקבלת שירותים מיוחדים,50%, האם אני יכולה להשתכר ??, תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השתכרות ושר"מ
שמאי שזירי12/06/2023מהניסיון שלנו, אפשר להשתכר ולקבל קצבת שירותים מיוחדים. תקרת ההכנסה האפשרית לקצבת שר"מ לפי פרסום הביטוח הלאומי עומדת נכון להיום על כ - 59,350 שקלים בחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערעור על נכות כלליתהתלבטות09/06/2023
היי , אשמח להתייעצות ולעזרה אני לא יודע מה לעשות בהתלבטות.
לפני כשנה וחצי הגשתי תביעה לנכות כללית זומנתי לוועדה בדרג ראשון ושם קבעו לי 20% נכות נפשי פוסט טראומה וOCD, עקב כך ערערתי והעלו לי לאחר שהמתנתי לערערים כ- 11 חודשים שם נקבע שם העלאה ל40% בערערים ו100 אחוז אי כושר על כל הזמן שהמתנתי אחורה. לאחר חודש משקיבלתי תשובה מהערער זימנו אותי לתום זמניות משום שלקח לערער המון המון זמן לטפל לי בתיק אז קיבלתי רק אחרי 11 חודשים רק תשובה מערערים ובמקביל מיד לאחר תשובת הערערים זומנתי לתום זמניות לסניף קבע. מצבי לא שונה כלל ונשאר כמו שהיה.ואף שציינתי שמצבי נשאר אותו דבר בחודש הבודד הזה עדיין בועדת התום זמניות בדרג ראשון בסניף הקבע שלי שארעה רק כחודש לאחר החלטת הוועדה לערערים שינו לי את הסעיף לכ-30% רפואי ול65% אי כושר זמני לשנה הקרובה.
משקולת לפני השינוי היה לי 59%
לאחר הפחתת האחוזים הנפשיים כיום יש לי 52%
אני בהתלבטות אם לערער על כך או לא, ואם כן אז האם לערער רק על האחוזים או גם על הורדת האחוזים וגם האי כושר?
אציין כי הבעיות הנפשייות והדברים שחוויתי ילווה אותי כל חיי ולא משהו שעובר…ורופאה ציינה בפרוטוקול שהיא מאשרת לי לנסות לעבוד ולשקם את חיי במקביל לדרגת אי ההשתכרות, אך ניתן לי הכל זמני לשנה בנוסף אציין אני סטודנט ועולות בי מחשבות לגבי העתיד הרחוק ומפחיד אותי שאל יחזירו לי שוב ל100 אי כושר לא אוכל בעתיד לנסות ולשקם את חיי וביטוח לאומי יעשה לי בעיות כי הרי 100 אחוזים של אי כושר זה אומר שאי אפשר כלל לעבוד מנגד עם 65% אי כושר אולי אוכל לנסות להתפרנס בכבוד ולהשתקם ולכן החשש שלי הוא שמידה ויעלו לי אז בעתיד ולא יעשו לי על כך בלאגן?למרות שכרגע זה זמני אבל עברתי כבר 2 וועדות וניתנו לי דרגות אי כושר ואחוזים רפואיים בהם או שמא אין זה משנה מהי דרגת ההשתכרות וניתן לעבוד בכל דרגה? או שיהיה לי איתם בלאגן כך או כך?
אשמח לעזרה תודה מראש.
בנוסף במהלך חיי ניסיתי עבודות ומסגרות את עקב הבעייה היו המון קשיים כאלה ואחרים להחזיק משהו יציב וזה לא התאפשר כיום אני מובטל כבר קרוב לשלוש שנים…
אשמח לעצתכם שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערעור חוזר לביטוח הלאומי
שמאי שזירי12/06/2023הנושא מורכב היות וכבר היו מספר וועדות רפואיות הכוללות ערעור. נכון להיום לפי שאלתך אתה מקבל קצבת נכות זמנית, ולכן צריך לשקול בזהירות האם כדאי בכלל לערער, או להיערך לקראת חידוש בתום הזמניות כמו שצריך, על מנת לקבל את הזכאות המרבית התואמת למצבך. אפשר לשוחח אתנו על כך טלפונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי נכות ביטוח לאומישירז07/06/2023
שלום ב2017 קיבלתי 43 אחוזים שכלול אבל בלי קצבה ולא רשום אי כושר
בסיכום של אחוזי נכות יצא 60 אחוז לצמיתות
אבל בשכלול לאחר ששלחו מכתב שחלק מה אחוזים לא קשורים להשתכרות
נקבע 43 אחוזים
האם זה הגיוני?
ב30 אחוז צמיתות על נפש רשום קיימת הגבלה נכרת של כושר
קבעתי מחדש ועדות לעוד חודש
איך לא רשמו לי בכלל אחרי ערעור ב2017 מה כושר ההשכרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזים מנופים
שמאי שזירי12/06/2023באופן כללי, המושג "אחוזי נכות מנופים" קיים בביטוח הלאומי במספר שימושים. הכוונה היא לאותם אחוזי נכות שלא נחשבים, לצורך הדוגמא במקרה זה לקצבת נכות. המקור לכך הוא קביעת התקנות לפיה יש אחוזי נכות בליקויים שונים שאינם משפיעים על הכושר לעבוד ולהשתכר. למרות זאת, אנו ממליצים לך לבחון את זכאותך בשנית. אפשר לפנות אלינו גם טלפונית 5700*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי נכות - כיצד מחושב?יום שמש07/06/2023
שלום רב.
בוועדה רפואית בקשה לפטור ממס הכנסה
כל הסעיפים שנבחנו נעים בין 10% ל 30% לצמיתות. בסוך נקבע 64.72% כיצד הגיעו לאחוזים הללו, והאם כדאי לערער? בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטת חישוב אחוזי הנכות
שמאי שזירי12/06/2023שיטת חישוב אחוזי הנכות אינה מוכרת לרוב האנשים והיא מקובלת בחישוב אחוזי נכות בהליכים שונים כמו: קצבת נכות כללית, קצבה לנפגעי עבודה, וכמו במקרה זה ועדות רפואיות לפטור ממס.
הרעיון הכללי הוא, שנקודת הפתיחה תהיה 100%, ומכאן מתחילים לחשב את הנכות הראשונה, המופחתת מה- 100%, ומרגע זה כל נכות נוספת מחושבת מתוך ההפרש הנותר. לדוגמא: 10+10 אחוזים לפי שיטת חישוב זו יהיה שווים 19%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נכות כללית ביטוח לאומיבני06/06/2023
היה לי 65 אחוז אי כושר עבודה ו60 אחוז נכות ערערתי השבוע והיום ראית באתר שאחוזי הנכות נשארו 60 ואי כושר עבודה הרופא קבע פחות מ50 היתכן שתבוטל הקיצבה? האם יתכן 60 אחוז נכות ללא קיצבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות ערעור
שמאי שזירי07/06/2023מהניסיון שלנו בני, יש מצבים בהם ניתנים אחוזי נכות ללא אחוזי אובדן כושר עבודה. כך שטכנית סיטואציה כזו אפשרית. אנו ממליצים לך לבדוק מול הביטוח הלאומי מהי ההחלטה הסופית ובמידה והקצבה בוטלה לשקול לערער על ההחלטה, אך כדאי להיערך לכך ולקבל סיוע מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר להחלטה של ביטוח הלאומיאנונימי06/06/2023
אני חייב להבין בבקשה מה אומרת ההחלטה. הבנתי שייש לי 50 אחוז לצמיתות. אבל כתוב לי משוכלל 50 אחוז שרותים מיוחדים מה זה אומר?ומשוכלל 50 אחוז לפטור ממס ,מה זה אומר? בבדיקה טלפונית מול הביטוח לאומי אמרו לי שאני לא מקבלת תוספת שרותים מיוחדים. אבל אני לא מבינה מה אומרים הסעיפים האלו שכתובים לי בפרוטוקול. אשמח לתשובה....
אחוזי נכות לקצבת שרמ
שמאי שזירי07/06/2023מהניסיון שלנו, המשמעות היא שככל ותוגש בקשה לקצבת שירותים מיוחדים (קצבה המוענקת למי שזקוק לסיוע בביצוע פעולות כמו: הלבשה, רחצה ועוד) אחוזי הנכות שיילקחו בחשבון יכללו את האחוזים שנקבעו במסגרת קביעת ועדה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערעור ביטוח לאומי על אחוזי נכותאנונימי05/06/2023
שלום קיבלתי מכתב מפקיד תביעות מביטוח לאומי על הכרה ב21% נכות צמיתה מתאונת דרכים מעבודה .הנכות משלושה תחומים פיברומיאלגיה,ירידה בשמיעה ופוסט טראומה.
בנוסף 38% זמנית אורטופדית.
השאלה, האם ביטוח לאומי יכול לערער על ההחלטה בשל שני תחומים פיברו ונפשי? במידה וכן תוך כמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החלטת ועדת נפגעי עבודה
שמאי שזירי07/06/2023מהניסיון שלנו, באופן כללי, לעיתים הביטוח הלאומי מערער על החלטה שהתקבלה במסגרת ועדות רפואיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועדת ערר נכות כללית ביטוח לאומימיטל28/05/2023
היי יש לי ועדת ערר בעניין נכות כללית נפשית האם בועדה זו אוכל להביא מסמכים נוספים לגבי ריאות ואוזניים שעליהם לא קיבלתי נכות וחלה החמרה משמעותית בשניהם? האם וועדת הערר היא בנושא אחד בלבד? תודה.
דיון בועדת ערר
שמאי שזירי29/05/2023קשה לענות מבלי לבחון את התיק הרפואי ולקבל נתונים על סיבת הערעור ונתוני הועדות הקודמות. ועדת ערר יכולה לדון בתחום אחד או במספר תחומים. כל מקרה לגופו. מהניסיון שלנו, מסמכים המעידים על החמרה, בכל תחום, רצוי להגיש כבר בעת הגשת הערעור, ולוודא שמתקיימות ועדות בכל אחד מהתחומים. ככל שהמסמכים אכן מעידים על החמרה, הדבר יכול להשפיע על העלאת אחוזי נכות, ועל גובה הקצבה שתאושר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה. ברשותך עוד שאלה...
מיטל29/05/202315% נכות נפשית לצמיתות מזכים בקיצבה כלשהי או סכום חד פעמי כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
15% נכות נפשית
שמאי שזירי07/06/2023מהניסיון שלנו, (ככל שמדובר בקצבת נכות כללית) אחוזים אילו נמוכים מהדרוש לקבלת קצבת נכות. מינימום האחוזים הדרוש נע בין 40%-60% לפחות. תלוי במצב האישי והתעסוקתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאונת עבודה שגרמה להחמרה במחלה קיימתאולג26/05/2023
קיימת פגיעה שידועה שגורמת לפיברומיאלגיה כמו חבלת ראש ,
מה קורה במצב בו האדם מאובחן כבר עם פיברומיאלגיה כ-שנה לפני תאונת העבודה ועובר חבלת ראש בתאונת עבודה . האם יכולים לפסוק לו נכות ואפילו נכות מופחתת כשהפיברומיאלגיה מוחמרת כתוצאה מהפגיעה בחבלת ראש בתאונת עבודה ? או שביטוח לאומי שולל על הסף היות וזו פגיעה קיימת אפילו שהתאונת עבודה החמירה אותה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיברומיאלגיה ותאונת עבודה
שמאי שזירי29/05/2023כדי לענות יש לבחון את התיק הרפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב של 2 תאונות עבודה מוכרות ,אחת לפני 20 שנה עם קצבה ושכר נמוך והשנייה ללא קצבה בשכר גבוה יותריעקבי22/05/2023
אני נכה תאונת עבודה כבר 20 שנה , מקבל קצבה לפי המשכורת שלי דאז שהייתה מן הסתם נמוכה בזמנו כי עבדתי שכר מינימום . כיום לאחר החמרת מצב 90 אחוז נכות לפי 3500 שח קצבה
לפני 3 שנים נפגעתי בעבודה והוכרו פגיעות כתאונת עבודה כשהשכר לפני הפגיעה היה גבוה בפי 2 מהשכר בתאונה הראשונה כ- 7000 שח , אולם לא הלכתי לוועדות רפואיות בגין פגיעות אלו היות וחשבתי שאין לי סיכוי כי אני מוכר כבר כנכה עבודה 90 אחוז . האם ניתן ללכת לוועדות רפואיות 3 שנים לאחר הפגיעה שהוכרה ? ובמידה וכן ואני אקבל כמה אחוזי נכות -נגיד 5 אחוז האם ניתן לאחד אחוזי נכות והאם הקצבה תחושב לפי השכר הגבוה לפי התאונה השנייה או לפי השכר הנמוך של התאונה הראשונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תאונת עבודה חוזרת
שמאי שזירי29/05/2023מהניסיון שלנו, רצוי לבחון אילו פגיעות הוכרו במסגרת תאונת העבודה הראשונה והאחרונה, ולבצע בדיקה בנוגע למצב הרפואי העדכני בכל אחת מהן. ולשקול את כל האפשרויות העומדות בפניך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי נכות צפוייםניר10/05/2023
שלום רב,
אני בחור בן 40, לצערי בעל שלושה סוגי נכויות שפוגעות לי אנושות ביכולת להתפרנס. חוץ מביטוח לאומי יש לי ביטוח של אובדן כושר עבודה במנורה. רציתי לדעת כמה אחוזי נכות אני אמור לקבל על הנכויות שלי. אני אפרט את הנכויות:
1) מחלת גאוט והסתבכות של מחלת גאוט ברגל שמאל, שמתבטאת בדלקות קשות ברגליים וחוסר יכולת ללכת על הרגליים למשך יום יומיים כשהדלקת פורצת. זה קורה פעם בשבוע או בתדירות גבוהה יותר. של פעם בשלושה ימים. ובמימים אלה אני מרותק לכיסא גלגלים או קביים.
2) גמגום קשה מאוד בעל דרגת חומרה גבוהה עוד מילדות.
3) בעיות חרדה ודיכאון שמתבטאות במניעה מנסיעה בכבישים מהירים.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נכות כללית ואובדן כושר עבודה
שמאי שזירי29/05/2023מהניסיון שלנו, תנאי הזכאות לקצבת הביטוח הלאומי ולקצבה בגין אובדן כושר עבודה \ קצבת פנסית נכות בחברת הביטוח שונים. לצורך העניין, אחוזי הנכות בביטוח הלאומי נקבעים בוועדות רפואיות, בתחום הליקויים הרפואיים השונים, בהתאם לספר המבחנים. לעומת זאת, זכאות להפעלת ביטוח אובדן כושר עבודה תהיה בהתאם לפוליסה \ תקנון קרן פנסיה בחברה בה הנך מבוטח. מומלץ לבחון את זכאותך מול הביטוח הלאומי ומול חברת הביטוח באופן מקצועי וניתן לקבל מאיתנו סיוע בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה וקצבה נכותאסתר08/05/2023
הי,מתחילה לצאת מדיכאון קשה והחמרה במצב הנפשי..בשנתיים האחרונות היו נפילות חוזרות,שברתי שלוש פעמים יד,חולת לופוס פיברו מיזיטיס.לפני כשנה התחלתי לעבוד דרך תגבור אצל הוריי ועוד אשה.קצת לצאת מהבית אני יודעת שמותר להשתכר 5300. האם מתישהו ביטוח לאומי יכול לטעון שכשירה.?יש אובדן 100 אי כושר ו 67 רפואי.
האם אוכל להעלות קצבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עבודה וקצבת נכות
שמאי שזירי29/05/2023באופן כללי, אפשר לעבוד ולקבל קצבה. מהניסיון שלנו, ההכנסה שציינת עומדת בתנאי הזכאות לקצבה. מעת לעת הביטוח הלאומי שומר לעצמו את הזכות לזמן לבדיקות חוזרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועדות ביטוח לאומישלומי22/04/2023
מספר נכויות בתאונת עבודה
שמאי שזירי23/04/2023שלום, קשה לענות בלי לראות את העובדות והתיק הרפואי. מהניסיון שלנו, באופן כללי, כל פגיעה יכולה להיבחן בנפרד, כאשר יש לשים לב שכל אחת מהפגיעות מקבלת את ההתייחסות המגיעה לה - קביעת אחוזי נכות התואמים את המצב. בסופו של דבר ניתן לבקש לצרף את כלל הנכויות ולקבל קצבה חודשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)