מידע רפואי
פורומים
- שבץ מוחי - טיפול לא תרופתי
- רפואת ספורט
- רצפת האגן, בריחת שתן, דליפת שתן, צניחת רחם
- רפואת מטיילים
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- דיקור סיני
- פסיכולוגיה ילדים
- תזונה טבעית
- חרדה חברתית
- קרדיולוגיה - רפואת לב
- הידרותרפיה
- אורתופדיה
- אנמיה
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- אורולוגיה, אימפוטנציה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- לחץ נפשי משפיע על הגוףדני24/02/2019
אני מצוי תחת לחץ נפשי קשה וזה משפיע לי באופן ישיר על הגוף, משלשל, לא ישן, בחילות, תעוקה בלב. מאוד מתקשה להישאר בריכוז ולהתנהל כמו שאני אמור לעשות ואני לא יודע מה לעשות עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ נפשי ותלונות גופניות
ד``ר תמרה אליזוב פישל21/03/2019שלום דני,
אין ספק שיש השפעה של מצבים נפשיים על הגוף . הכל עניין של דרגה , וכמה משפיע על תפקוד יומיומי.
אם אתה סובל מתלונות אלו תקופה ממושכת , מציעה קודם שתבדק אצל רופא משפחה כדי לשלול בכל זאת שלא מדובר בעייה גופנית. בהעדר אבחנה גופנית כדי להיבדק אצל פסיכיאטר כדי להגדיר האם זו תגובה טיפוסית אצלך לסטרסס וללמד כלים איך להרגיע את עצמך ( הרפייה, פעילות גופנית , ביופידבק או מיינפולנס) . יתכן שמדובר בהפרעת חרדה יותר משמעותית כמו התקפי פניקה או מצב דכאוני שמתבטא בתכנים חרדתיים וסומטיים ולקבל טיפול בהתאם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד