מידע רפואי
פורומים
- קטרקט - ניתוח וטיפול
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- דיקור סיני
- פונדקאות
- יופי
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- כירורגית כלי דם, ורידים
- זהות מינית, תפקוד מיני
- תביעות סיעוד, עו"ד ביטוח סיעודי
- סרטן נשים, סרטן צוואר הרחם, סרטן השחלות
- רפואת עור משלימה
- הרטבת לילה
- פרחי באך
- גניקולוגיה ורפואה סינית
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- האם אפשר ללמוד רפואה אם אני מקבל 100% נכות?אנונימי27/05/2023
אני מקבל מביטוח לאומי קצבת נכות כללית 100% נכות ושירותים מיוחדים בשיעור 112% והכל בגלל שיש לי אוטיזם.
אני מתחיל שירות לאומי עכשיו למשך שנתיים.
אני עונה על כל תנאי הקבלה לרפואה.
אני מעוניין להתחיל ללמוד רפואה לאחר השירות הלאומי.
בהצהרת בריאות לתלמידי רפואה כתוב שרק מחלת נפש יכולה להשפיע כך שאני יכול לעבור בהצלחה את הצהרת הבריאות מכיוון שיש לי רק אוטיזם בתפקוד גבוה עם שילוב של OCD והפרעת קשב וריכוז.
האם לדעתכם אני יכול ללמוד רפואה? המצב הבריאותי וזה שאני מקבל קצבאות מביטוח לאומי יכולים להשפיע עלי?
חשוב לי לציין עוד פעם שאינני סובל ממחלת נפש או מלקות קוגניטיבית כלשהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
אנונימי07/06/2023אני מקבל רק נכות כללית בלי שירותים מיוחדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותגבריאל04/05/2010
אני רוצה להגיש מועמדות לאוניברסיטאות בהונגריה ללימודי רפואה,. ממה שהבנתי כשאני אסיים שם את לימודי ואחזור ארצה, אני צריך לבצע פה מבחן והתמחות. זה נכון? מה קורה אם לאחר שהוכרתי באופן רשמי כרופא בארץ ויש לי את כל התעודות שאני צריך, אני מחליט לרדת מהארץ לארה"ב למשל או למדינה אחרת. האם אני מוכר שם אוטומטית כרופא או שבכל מדינה יש הליך שיש לעשות כדי להירשם שם כרופא? אם כן, האם זה משהו ארוך ומסובך? ואם אני עושה אתזה, האם זה אומר שלא אוכל לעסוק יותר ברפואה בארץ?
גבריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללמוד לימודי רפואה
רן08/05/2015שלום רב, שמי רן. אני בן 25... אני מאוד רוצה להגשים את חלום הרפואה ולהיות לרופא, לצערי אנשים תמיד אומרים לי שזה מקצוע שלא שווה להשקיע בישבילו את כל השנים, לאנשים תמיד תהיה ביקורת שלישית, אני מאובחן כלקוי למידה ורציתי להתייעץ אתכם, אם עדיף לי ללמוד בישראל למרות שמאוד מאוד קשה להתקבל בארץ.... אך אני חושב שמכיוון שאני מאובחן כלקוי למידה עדיף לי ללמוד בישראל, אשמח לתגובתכם המבורכת
רק שתדעו שלא משנה מה ייקרה, אני לא מתכוון לוותר, אני אהיה רופא גם אם אסיים את ההתמחות בגיל 40, אני רוצה לעשות התמחות בקרדיולוגיה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחני רישוי
ד''ר משה כהן04/05/2010שלום
בחינת רישוי בישראל עושים לא רק בוגרי חול אלא גם בוגרי הארץ
לרוב המדינות מבחן משלהן
לדוגמא בארהב המבחן נקרא USMLE
באנגליה PLAB TEST
לרוב רופאים בוחרים במדינה אחת להתפתח בה בשלב הראשון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל הטמבלים!אקסית של רופא25/07/2011
אנשים למה אתם מפגרים?
למה?
למה להרוס לעצמכם את החיים?
למה להיות במצב שתהיו עייפים כל החיים?
למה במצב שחולים שונאים אתכם? ואתם הורגים אותם בגלל שאתם עייפים?
למה שלא תוכלו להיות הורים נורמליים כי כל הזמן תצתרכו להשקיע ברפואה?
למה לסבול 7 שנים לימודים כאלה קשים
ואז הסדר עדיפויות שלכם הופך להיות דבילי?
למה ללכת להיות עבדים 5 שנים?
באמת ... תמצאו לעצמכם משהו יותר טוב לעשות בחיים...
פעם כשהאקס ואני היינו בהתחלה חשבתי שנחיהביחד תמיד
אבל אז ראיתי מה המקצוע עושה לבן-אדם
ומזל שאחרי המון ניסיונות כי בכל זאת אהבה ראשונה אז נלחמים
עזבתי....
ואגב אתם צריכים להיות בתוך כת
ראיתי זוגות חברים שהם יצאו רופאים אחד עם השני...
ככה אולי אתם יכולים להסתדר....
והאפס שיצאתי איתו חשב שיהיו לו גם חיים פרטיים
סתם הפך להיות שמן מכוער כי לא היה לו זמן לעשות ספורט
ורצה עוד לעשות דברים משל עצמו.... איפה יש לו זמן כשכל הזמן
צריך ללמוד
תעשו לכם טובה תברחו!
לא שווה שיתבעו אתכם על רשלנות....
כן החיים שלכם אולי יפים בגיל 50 -45 , אבל מה עם החיים האמיתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אקסית של רופא
אורית30/08/2013נראה לי שאת בחורה מאוד מתוסכלת עם היית מבינה תחבר שלך לא היה עוזב אותך עם באמת היית מכבדת אותו ואת מקצועו היית מעבדת את עצמך לא שופכת תסכול שלם פה על כמה וכמה אנשים בסופו של דבר הוא יש לו לאן להתקדם בסופו של דבר. היה מביא לך ביטחון יציב. לבית עם נורמליות מכל הבחינות אבל כנראה שאת מעדיפה איזה ערס מצוץ מאצבע. שמתבטל לא עושה כלום מהחיים שלו אז אל תשכחי לפרנס אותו ללכת לעבוד כמו עבד. ללמוד רפואה זה לא להיות עבדים. זה להציל אנשים לרפא אנשים לעשות תעבודה על הצד הטוב ביותר לעשות משהו שבאמת אוהבים. מה את עושה בנדון בחיים המתוסכלים שלך תאמיני לי הלוואי עליי ליפול אחד כזה שיהיה לי בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי שינניות או קורס חובשים?בת 1810/06/2012
היי, אני עומדת לפני שירותי בצה"ל.
החלום שלי היה ללמוד רפואה כעתודאית דרך הצבא. לצערי הפסיכומטרי לא היה גבוה מספיק. כרגע האפשרויות שלי הם או להתקבל ללימודי שינניות (לימודים של שנתיים באוניברסיטה- לימודי תעודה + 3 שנים - רגיל וקבע) או להיות חובשת (להתגייס רגיל.. שנתיים ולהשתחרר)
אני יודעת שבעתיד, אני לא אמשיך עם לימודי רפואת שיניים, אך אם בכל זאת אתקבל לזה, תיהיה לי עבודה מובטחת (בסיס כלכלי לתחילת לימודים לרפואה כללית..)
מה דעתכם, להתחיל לימודים רק בגיל 24 (לאחר ניסיון ועבודה בחברת רופאים..) או להיות חובשת (כנראה שאיהיה יותר על תקן "פקידה" = אין ניסיון, כסף ראשוני, אך אתחיל את הלימודים לפני גיל 24) ?
תודה מראש וסליחה על האורך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי שינניות או קורס חובשים? - תגובה
ד''ר משה כהן12/06/2012שלום
אני ממליץ לך להפריד בין הדברים.
עשי שירות חוויתי כמיטב רצונך והבנתך וצאי ללימודי רפואה
כפי שחלמת, לאחר הצבא
בברכה
דר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטאז'נופר30/04/2013
האם יש אפשרות להחליף את בי"ח בו מתנהל הסטאז'? איך עושים זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטאז' - תגובה
ד''ר משה כהן05/06/2013שלום
בית החולים מתקבל בהגרלה.
ניתן להגיש עירעור על ההחלטה.
בברכה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה הלכתיתחנן09/05/2013
האם לכוהנים מותרים לעשות דיסקציות? אולי יש כאן מישהו דתי שידע לענות לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסור
טל30/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מדםאניטה08/04/2013
תמיד החלום שלי היה להיות רופאה אבל אני מתעלפת כל פעם שאני רואה דם? אפשר להתגבר על זה מנסיונכם? זאת סיבה לבחור במסלול אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעברי טיפול CBT
ריקי18/04/2013כדי להתגבר על הפחד, זאת לא סיבה לוותר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי רפואה ופיזוטרפיה באירופהמתן25/02/2013
לכל באי הפורום שלום,
חברתי ואני מעוניינים ללמוד באחת ממדינות אירופה היא פיזוטרפיה ואני רפואה כללית.
לי יש תעודת בגרות חלקית (צריך להשלים יחידה אחת) וללא פסיכומטרי ולחברת תעודת בגרות מלאה (למדה באורגוואי) וציון בספיכומטרי שעשתה, כמו כן עשתה מכינה בארץ למדעי החיים באונ' ת"א.
שנינו מעוניינים להתחיל מכינה בעת הצורך בסוף השנה ולהתקבל ללימודים בשנה הבאה (אוקטובר 2014).
השאלה שלי היא כזאת:
איפה באירופה ישנן אוניברסיטאות שיש בהן פקולטות לרפואה ופיזותרפיה וכמובן יש אפשרות להתקבל אליהן?
חשוב לציין שהתעודות מאותה איניברסיטא חייבות להיות מכובדות על ידי המשרדים הרלוונטיים בישראל שכן אנו מעוניינים לחזור לישראל בתום הלימודים.
ישנם עוד פרמטרים שמאוד חשובים לנו כמו יוקר המחייה באותה המדינה והאפשרות לעבוד שכן ככל הנראה יהיה צורך בכך בהמשך הדרך (מגיעין ען הון עצמי של באזור 140-180 אלף שקל לשנינו).
מקום שמאפשר חיים רמת חיים סבירה שתאפשר להתפתח במקום (הקמת משפחה וכו').
אשמח מאוד לעזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי רפואה ופיזוטרפיה באירופה - תגובה
ד''ר משה כהן25/02/2013שלום
יש להתעניין בערי בירה המציעות את שני התארים.
לימודי רפואה אורכים שש שנים ופיזיותרפיה ארבע.
בברכה
דר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהירות מהסוכן ד"ר משה כהן
נורית02/03/2013המרצים במכינה שלו בכלל לא מקצועיים ( רובם סטודנטים שעושים " חלטורה " כהכנסה נוספת ) והרמה היתה די נמוכה ..
מעבר לכך הוא כל הזמן ניסה "לדחוף" לנו את האוניברסיטאות שהוא מייצג בצ'כיה וקרואטיה ו" ללכלך" על שאר המדינות.
הוא גם הבטיח שהתעודה מהמכינה תהיה מוכרת בכל האוניברסיטאות באירופה והתברר שזה כלל לא נכון - כשהגשתי את התעודה הזו למסר אוניברסיטאות הן אמרו לי שזה משהו שהם לא מכירים וכל עוד זה לא מבית ספר מוכר אין לתעודה הזו שום משמעות מבחינתם .
בשורה התחתונה אני ממליצה לכם להתרחק מהמכינה שלו ובטח לא לשלם סכומים אסטרונומיים כאלה של 14000 ש"ח עבור לימודים בכזו רמה נמוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מרווחיות רפואת שינייםאיציק05/02/2013
אני מתעתד להתחיל בלימודי רפו"ש בשנה הבאה. פסיכומטרי 730 וממוצע בגרות 11.23 בעברית. (בת"א סכם של 717.62).
חושש קצת מהלאמת המקצוע, ושאחרי לימודים לא קלים וארוכים, אשאר עם מקצוע לא מתגמל מפרנס ראשי בבית.
אם מישהו יודע לאן פני המקצוע אודה לו אם יוכל לשתף אותי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מרווחיות רפואת שיניים - תגובה
ד''ר משה כהן06/02/2013שלום
זה נכון שהמקצוע עבר תמורות אך לפי ראות עיניי, תוכל להצליח בכל מקצוע שתהייה בו טוב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחבטותנ03/02/2013
שלום ד"ר,
סיימתי לפני חודשיים את הצבא ואני שוקלת ללמוד רפואה מאחר וראיתי שהתנאים גבוהים מאוד חשבתי ללמוד סיעוד ולאר מכן לעשות הסבה דרך המסלול הארבע שנתי. האם הדבר אפשרי? אם כן כיצד עושים זאת? והאם כדאי יותר ללמוד תחום מדעי כמו כימיה או ביולוגיה ואז לעשות הסבה?
תודה רבה רבה ושיהיה יום טוב=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחבטות - תגובה
ד''ר משה כהן03/02/2013שלום
אכן האפשרויות שהזכרת קיימות ואפשרויות.
אינני פוסל אך דעי כי סיכויי ההצלחה לקבלה לרפואה קלושים.
אני ממליץ לשקול לימודי רפואה בחו״ל. אפשרות מאוד פופולרית ובטוחה.
אשמח למסור עוד פרטים בעניין
בברכה
ד״ר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעצהגלית29/01/2013
שלום רב,
אני עולה חדשה מארה"ב וצריכה לתרגם את הבגרות שלי לעברית כדי ללמוד רפואה
איך עושים את זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעצה - תגובה
ד''ר משה כהן30/01/2013שלום
כל עורך דין נוטריון יעשה זאת עבורך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר משה כהן שלום,דודו18/01/2013
אני מתעניין בלימודי רפואה באירופה,שמעתי רבות על צ'כיה והונגריה.
הייתי שמח לקבל פרטים על מדינות אלה:מהם תנאי הקבלה,שכר לימוד ומחייה,ומס' הישראלים שלומדים במדינות אלה.ממוצע תעודת הבגרות שלי היא 87 האם יש לי סיכוי להתקבל?
למיטב הבנתי צ'כיה יקרה יותר הן בשכר הלימוד והן במחייה,האם זה נכון?
כמו כן,הייתי רוצה לדעת היכן אתה ממליץ ללמוד?
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר משה כהן שלום, - תגובה
ד''ר משה כהן30/01/2013שלום
אכן הונגריה וצכיה הן האופציות המובילות ללימודי רפואה בחו"ל
אוניברסיטת צארלס בפראג וסמלוויס בבודהפשט יעלו כ-100 אלף שח בשנה עלות כוללת.
אוניברסיטאות פריפריות- פלצקי בצכיה, דברצן פייץ וסגד יעלו כ-85 אלף שח בשנה.
יתרונות חסרונות ועליות של כל אוניברסיטה תוכל למצוא גם באתר הבית שלנו
medicaldoctor
וכמובן להגיע לייעוץ אישי
בברכה
ד"ר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהירות מהסוכן ד"ר משה כהן
נורית02/03/2013המרצים במכינה שלו בכלל לא מקצועיים ( רובם סטודנטים שעושים " חלטורה " כהכנסה נוספת ) והרמה היתה די נמוכה ..
מעבר לכך הוא כל הזמן ניסה "לדחוף" לנו את האוניברסיטאות שהוא מייצג בצ'כיה וקרואטיה ו" ללכלך" על שאר המדינות.
הוא גם הבטיח שהתעודה מהמכינה תהיה מוכרת בכל האוניברסיטאות באירופה והתברר שזה כלל לא נכון - כשהגשתי את התעודה הזו למסר אוניברסיטאות הן אמרו לי שזה משהו שהם לא מכירים וכל עוד זה לא מבית ספר מוכר אין לתעודה הזו שום משמעות מבחינתם .
בשורה התחתונה אני ממליצה לכם להתרחק מהמכינה שלו ובטח לא לשלם סכומים אסטרונומיים כאלה של 14000 ש"ח עבור לימודים בכזו רמה נמוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבטים קשים ביותראיריס14/01/2013
שלום,
אני סטודנטית שנה ב' ולאחרונה אין לי מנוח אני תוהה האם עשיתי את הבחירה הנכונה (כנראה שלא). רציתי לשאול אותך האם בשלב זה אני יכולה לעשות מעבר לוטרינריה והאם השנה וחצי שלמדי יעזרו לי בלימודי הוטרינריה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבטים קשים ביותר - תגובה
ד''ר משה כהן15/01/2013שלום
למען האמת אינני יודע. אני ממליץ לך לשאול ישירות מול הפקולטה לוטרינריה
בהצלחה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמחותדיטה24/12/2012
שלום רב, באיזה שלב בלימודים בוחרים התמחות ולפי מה נבחרים לבי"ח מסוים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמחות - תגובה
ד''ר משה כהן07/01/2013שלום
התמחות בוחרים לאחר הסטאז
בית החולים- שיקולי מגורים ונוחות בעיקר
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמחות - תגובה
התמחות בוחרים לאחר הסטאז
בית החולים- שיקולי מגורים ונוחות בעיקר
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מסתכלים אחרתרז01/01/2013
על רופאים שלמדו בחו"ל ובארץ כשמקבלים להתמחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מסתכלים אחרת - תגובה
קבלה להתמחות היא פועל יוצא של מספר גורמים: איפה למדת, אישיות, שקדנות, יכולת לעבודת צוות וכו
אני יכול להעיד על עצמי ועל רבים מתלמידיי שלמדו בחול, שהתקבלו להתמחויות המבוקשות בישראל.
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?