תסכול בעקבות שיקום לאחר אירוע מוחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסכול בעקבות שיקום לאחר אירוע מוחי
    בר
    05/03/2019

אני אדם עצמאי לכל הדעות.
    לפני כ- 8 חודשים עברתי אירוע מוחי.
    ועדיין בתהליך שיקום. עוברת פיזיותרפיה והרבה מפגשים עם פסיכולוג. אני חווה תסכול גדול ומעט דיכאון על העובדה שדברים שפעם עשיתי בדקה, היום לוקח לי מלא זמן לעשות אותם, אם בכלל אני מצליחה.
    אני לא רגילה להיות ככה. לא אוהבת שמטפלים בי. רוצה להיות עצמאית. מה עושים כדי שהתסכול יחלוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיקום לאחר אירוי מוחי

ד``ר תמרה אליזוב פישל
    21/03/2019

שלום בר
    להקפיד בשיקום אינטנסיבי - גם פיזי ונפשי - במשך 8 חודשים זה לא פשוט ואצל מישהו שלא רגיל להיות בטיפול , ממש לא מובן מאליו. התסכול הוט טבעי וברור וכל עוד שלא מוני ממך להמשך בתהליך אף בריא. התסכול , במינון הנכון , דוחף אותך קדימה ושפר את מצבך . האתגר זה להכיר ובהמשך לקבל מה לא ניתן לשפר - אם זה בכלל המצב אצלך - ולצערי קבלת מצב חדש הוא תהליך ארוך טווח. אם התסכול מתחיל לשים לך רגל - מומלץ למצוא את הדברים שעדיין נותנים לך סיפוק מחוץ לשיקום ולאפשר אנשים היקרים לך לתמוך בך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו