מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התחלת טיפולליאת01/07/2015
שלום, התחלתי סבב חדש של טיפול, נטלתי 10 ימים גלולות מהיום הראשון למחזור עכשיו עושה הפסקה יומיים ומתחילה בטיפול ההורמונלי (זריקות)... האם אמור להתחיל לי דימום כלשהו בגלל נטילת הגלולות והפסקתן??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התחלת טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/07/2015אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתןשירן01/07/2015
שלום רב,
בהריון שבוע 17 לאחר טיפולים רבים, יש לי חיידק ציקרובקטר קוסריי בשתן כבר 3 שבועות,
לקחתי מאקרודנטין 5 ימים (החיידק רגיש אליו) , לא עזר, לאחר מכן נאמר לי לעבור לזינט ( אליו גם החיידק רגיש) , בנוסף שילבתי מיץ חמוציות ופרוביוטיקה, וגם לא עזר,
תוצאות התרבית מגיעות כל פעם עם אותה תוצאה 100,000 לחיידק זה ועושה רושם ששום אנטיביוטיקה לא עוזרת לו. אני ממש לא רוצה להמשיך עם אנטיביוטיקה נוספת !! יש לציין שאין לי שום סיפטומים.
מה עושים במקרה כזה ??
ממש מתוסכלת
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת בדרכי השתן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/07/2015הייתי ממתין מספר ימים ומבצע בו זמנית תרבית שתן ותרבית של ההפרשה הוגינלית כדי לשלול זיהות שמקורו וגינלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהדידי01/07/2015
שלום רב, שאיבה ביום 28.6, החזרת 2 עוברים ביום 30.6 בסשעה 7 בבוקר. לפי הרופא המטפל עוברים תקינים באיכות טובה כל אחד עם 2 תאים. שאלתי:
1. האם מקובל להחזיר עוברים עם 2 תאים או שכדאי להמתין עוד כמה שעות להתפתחות חלוקה נוספת?
2. שעתיים וחצי לאחר ההחזרה הופיעו כתמים חומים, לא דימום פעיל. האם תקין? האם יכול להיות מהחדרת הקטטר או שיש סיבה לדאגה?
אודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/07/2015אין בעיה להחזיר עוברים בני שני תאים. ההמתנה תלוייה במספר העוברים שהתפתחו - במקרים שמדובר בהרבה עוברים, יש הגיון להמתין לחלוקות נוספות על מנת לבחור את העוברים בעלי קצב החלוקה והמראה התקין יותר. באם מספר העוברים שהתפתחו קטן, אין יתרון להמתנה ממושכת יותר.
קרוב לוודאי שההפרשות החומות נובעות מהקטטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית בטא - הריון תאומים?אתי30/06/2015
שלום, לאחר הזרעה.
יוא"ב 12 - בטא 47, אסטרדיול 1780.
יוא"ב 14- בטא 150, אסטרדיול 3440.
יוא"ב 16- בטא 417, אסטרדיול 3460.
האם מניסיונכם רוב הסיכויים שמדובר בהיריון תאומים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליית בטא - הריון תאומים? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/07/2015הערכים שאת מתארת מתאימים להריון של עובר יחיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקותבת 3230/06/2015
בעלת שחלות פוליציסטיות. אחרי איקקלומין במשך חמישה ימים פעמיים ביום.ביצעתי מעקב זקיקים ביום ה12 למחזור. הבדיקות מראות: רירית 4.5 ללא נוזל. שחלה שמאלית זקיק 18 מ"מ וזקיק 16מ"מ. בדיקות דם: estradiol e2 1477; progesterone 2.5. אשמח לעזרה בפענוח הבדיקות עשיתי בדיקת ביוץ ביתית היום (יום13) ואין 2 פסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח בדיקות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/07/2015לפי הבדיקות שאת מתארת יש תגובה לטיפול וחשוב להדגיש כי הביוץ מתרחש בזקיקים גדולים יותר לאחר טיפול באיקקלומין. הביוץ צפוי להתרחש בעוד מספר ימים וכדאי להמשיך עם בדיקות הביוץ עד להופעת 2 פסים. במידה ואת מבצעת שוב בדיקות דם, כדאי לבדוק בפעם הבאה גם LH.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
timi01/07/2015תודה רבה על התגובה המהירה
רירית רחם 4.5 , האם זה לא דק מדי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקקלומין גורם לפעמים לרירית דקה
vika01/07/2015אצלי בילד ראשון עשיתי 3 סבבים עם איקקלומין ובכולם רירית רחם היתה סביב 5
ברגע שהפסקתי ועשיתי הזרעה על ביוץ טבעי הרירית היתה כבר 11
אגב אם איקקלומין משפיע על הרירית שלך (תלוי מה היתה רירית לפני הטיפול, אצלי היא תמיד היתה טובה עד שהתחלתי איקקלומין) אז אולי כדאי להתחיל לך עם הורמונים במינון נמוך.
אבל אני לא רופאה. פשוט עברתי המון הזרעות אז לפעמים אין חכם מבעל נסיון לצערי.
תראי מה רופאים יענו לך.
בכל מקרה מאחלת לך שהודעה הבאה שתעלי בפורום תהיה לגבי הכפלת ביטא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איקקלומין גורם לפעמים לרירית דקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/07/2015אכן איקכלומין עלול לדכא את רירית הרחם,ניתן להוסיף תכשיר אסטרוגני חסייע בעיבוי הרירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצית שמתנוונתאני30/06/2015
דוקטורים שלום
אני בת 38 +3 מנישואים קודמים כיום נשואה בשנית fsh 11.5 לצערי אני מגיעה למקסימום 3 או 2 זקיקים שמתוכם היתה ביצית 1 ופעם אחת היו 2 ביציות שאחת התפרקה עוד לפני שהספיקו להפרות
והחודש היתה ביצית אחת שהתנוונה
האם הרזרבה השחלתית שלי וכמות הביציות ואיכותם מתאימים לגילי או ליותר מגילי?
האם יש פתרון לבעיה הנ"ל?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אני30/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תגובתכם
אני30/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר
אני30/06/2015האם קיים דבר כזה ביצית שמתנוונת?
אשמח גם לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/07/2015בהחלט - מדובר על ביצית לא תקינה שהתפרקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצית שמתנוונת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/07/2015כמות הביציות הנמוכה יחסית והעובדה שחלק מהביציות היו אטרטיות מחשידים לתגובה שחלתית ירודה. אני ממליצה לבצע גם בדיקת AMH. חסרים פרטים לגבי הפרוטוקולים שקיבלת כולל המינונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקולים
אני01/07/2015החודש קיבלתי מנופור 450 ודקפפטיל 0.5
חודש לפני פרגובריס 3 יח' ואורגלוטרן שבטיפול זה היה ביוץ ואז הטיפול הופסק
חודש לפני אלונבה ופרגובריס 2 יח' ואורגלוטרן
וחודש לפני גונאל אף התחלתי עם 300 והעלו לי ל 450 וצטרוטייד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תגובתכם
אני02/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקולים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/07/2015מדובר במינונים גבוהים. נראה שמדובר בבעיה באיכות הבייצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני03/07/2015האם יש משהו לשפר אותם או סוג של טיפול אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני03/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/07/2015עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי אפשרות להחלפת פרוטוקול הטיפול. לצערינו אין דרך משמעותית לשפר ביציות כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ארוך עם גלולותליזה30/06/2015
שלום רציתי לדעת בפרוטוקול ארוך עם גלולות כמה ימים לוקחים בדרכ את הגלולות להפסקת פעילות הבלוטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוטוקול ארוך עם גלולות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/06/2015נטילת הגלולה הינה לפרק זמן שבין 10-21 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקרה מוזרענת30/06/2015
בת 27 שחלות פוליציסטיות לקחתי זריקתגונל והזרעה שלא הצליח הפסקתי לחודש אין לי מחזורים לקחתי חמישה ימים פרוברה היום עשיתי אולטראסונד שכתוב שיש זקיקים בגודל 13*13 ואחד 11*11 בימני בשמאלי יש 11*11 עובי אנדומטרים 3.5
לציין שלא קיבלתי זריקות גונל החודש . יכול להיות מצב כזה? קבלתי לעשות בדיקת הריון ביום חמישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מקרה מוזר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/06/2015הזקיקים הינם שרידי זקיקים מהטיפול הקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פוריות - תופעות לוואיויקי30/06/2015
שלום!
סיימתי השבוע טיפול פוריות. הביוץ היה ביום ראשון (לאחר שהזרקתי אוביטרל בשישי בבוקר לפי ההוראות)
מאז הביוץ אני עדיין מרגישה לחץ באזור הרחם וברגע שיש צורך במתן שתן, הצורך הוא מאוד חזק - לא רגיל.
האם זה יכול להיות כתוצאה מהורמונים שקיבלתי (וחלק עדיין מקבלת)
MENOPUR/ovitrelle/estrofem/crinone
האם זה מצב שכדאי לפנות לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול פוריות - תופעות לוואי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/06/2015בהחלט יתכן שהתופעות הינן תגובתיות לטיפול שעברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפללילי30/06/2015
שלום,
הרופאה שלי אמרה לי שצריך לעשות את הפעולה בשני תאריכים ביום העשירי לוסת וביום ה-21
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/06/2015לטעמי מספיק לבצע זאת לאחר הביוץ כשבוע לפני קבלת המחזור הייעודי לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
לילי01/07/2015אוקיי,
אבל מה זה אומר שהפיפל מבוצע פעמיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/07/2015בעיני מיותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בפרוגסטרוןנילי30/06/2015
טיפול לקראת הזרעה...
תוצאות דם וזקיקים - יום 24 למחזור
רירית עלתה - מ 9 ל 11.5
אסטרודיול עלה - מ 955 ל 3111
פרוגסטרון ירד מ 1.8 ל 0.8
לראשונה נראו זקיקים בשחלות
ימין - 12/11/11/10/12
שמאל - 11/12/10
האם הירידה בפרוגסטרון מעידה על בעיה?
אשמח לתשובה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידה בפרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/06/2015שום בעיה,את מצויה בשלב טרום ביוצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת בטאתום30/06/2015
הי,
שבוע 6 , בטא לפני יומיים 2480, והיום 3848.
האם העליה תקינה?
צריכה לעשות עוד בטא או שניתן כבר לעשות אולטרא סאונד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2015צריך לבצע אולטרה-סאונד!
בכל אופן עלית הבטא היא לא בגדר התקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת פרופ' בידר, לא מסכימה איתך..
אתי30/06/2015בבטא כזו - כידוע לי לא מצפים להכפלה כל 48 שעות אלא בין 72 ל-96 שעות.
כך היה בהיריון התקין שלי וכך גם אצל גיסתי ועוד חברה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת מעל 1000 כבר אין הכפלה
פיל01/07/2015בבטא כזאת יש לבדוק אולטראסונד לאישור ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת פרופ' בידר, לא מסכימה איתך.. - תגובה
פרופ` דוד בידר01/07/2015נכון, בשבוע כזה זה יתכן ולכן בכלל לא מבצע בדיקת דם אלא אולטרה סאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לכן מעומק הלב על ההבהרה!
מיכל01/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לכן מעומק הלב על ההבהרה! - תגובה
פרופ` דוד בידר04/07/2015שמת לב שבסופו של דבר ההריון לא התפתח בצורה תקינה.
כאשר כתבתי שלדעתי זה לא טוב ,זה מפני שברוב ההריונות העליה בהורמון בצורה כזו זה לא נגמר טוב... ולכן צדקתי ,כי מניסיוני מי שבודק בטא מעל 1000, למרות שזה לא מכפיל את עצמו , העליה שנכתבה לא מצאה חן בעיני .
וצדקתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעליאת30/06/2015
ד"ר שלום
בעלי עשה לפני 4 שנים בדיקת זרע רגילה ויצאה תקינה
לאחר מס' חודשים עקב בירור להפלות חוזרות (כיום ידוע שזה עקב קרישיות) הרופא נתן לו בדיקה שנקראת הלוספירם ועם הבנתי נכון זאת בדיקה שבודקת DNA
הבדיקה יצאה תקינה לחלוטין
היום אנחנו רוצאים שוב להרות במידה ואין הריון האם הוא צריך לעשות שוב בדיקת זרע או שהלוספירם זאת בדיקה מעמיקה שמספיק שעושים רק פעם אחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2015עושים פעם אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים יקרים האם יש קשר ביןvika30/06/2015
שתיית מים קרים מהמקרר לבין קליטת עובר/השרשה?
אני לא מסוגלת לשתות מים שאינם קרים. עכשיו קראתי שמים קרים מפריעים לזרימת דם תקינה וגורמים ל"רחם קר" אשר מקשה על קליטת עובר.
האם ידוע לכם על זה משהו?
ומה הפתרון למי שלא יכולה (ברמה של הקאה) לשתות מים בטמפרטורת החדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים יקרים האם יש קשר בין - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2015אין קשר בין מים קרים לקליטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FMFמור30/06/2015
לרופאים שלום,
האם FMF משפיע על סיכויי הכניסה להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FMF - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2015לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)