מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעה 36 שעות לפני תחילת הביוץויקי25/06/2015
שלום!
אם עושים הזרעה 36 שעות לפני תחילת הביוץ (ולא בביוץ עצמו)
האם הסיכויים הם שווים כמו בביוץ עצמו?
או שהם נמוכים מדי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה 36 שעות לפני תחילת הביוץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/06/2015לא נמוכים כלל. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מובן כל כךחסויה25/06/2015
היום ביצעו לי החזרה של עובר טרי אחרי 72 שעות עם עשרה תאים.
שהגעתי למחלקה אמרו לי שלא היה צורך לבצע במיקרומניפולציה ..
יש לציין כי התחלנו טיפול ivf בשל בעיות זרע..
פעמים קודמות כן ביצעו את המיקרומניפולציה..
מה השתנה הפעם? הזרע פתאום התחיל להראות סימני חיים??
שאבו 32 בציות הופרו 20 ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מובן כל כך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/06/2015מיקרו מניפולציה תלויה באיכות הזרע. לעיתים מתרשמים כי הזרע יכול להפרות גם ללא ICSI.
חשוב לברר האם כל הביציות הופרו באינסימינציה או חלק במיקרומניפולציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסויה25/06/2015החזירו לי את הטופס 17 של ההתחייבות לשלב של המיקרומניפולציה..
זה אומר שבכלל לא השתמשו לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מובן כל כך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2015יתכן שמראש לא היה צריך לבצעמיקרומניפולציה להשגת הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתרגשת!
חסויה26/06/2015אז זה אומר שיש סיכוי אם כך להיכנס גם באופן טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
חסויה26/06/2015אני סבלתי בעבר מהריונות כימיים ולפני 5 חודשים עברתי הפלה לצערי בשבוע 16 עקב חיידק שחדר למיי שפיר..
בהריון בזמנו קיבלתי תמיכה של פרגניל שלוש נרות של אנדרומנטין ואסטרופם ובאמת הייתי בהריון..
בהחזרה הזאת עקב כמות הביציות ששאבו (32) הרופא שלי אדריאן אלנבוגן העדיף לתת לי אך ורק זריקת גסטון100 כל יום..
ללא שום תוספת של נרות או כדורים..
האם התמיכה הזאת מספיק חזקה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסויה27/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2015בהחלט הטיפול שאת מקבלת מקובל ומספיק,בהחלט קיים סיכוי גם להיריון ספונטני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםדנה25/06/2015
שלום, אני בת 37 אחרי הזרעה עם אוביטרל
עשיתי מספר בדיקות דם, ורציתי לדעת האם המצב שלי בסדר?
לפי החישובים שלי אני שבוע חמישי + 6
בטא 16/6 : 62 בטא 18/6 : 197 בטא 25/6: 1377
אסטרודיל 16/6 : 447 אסטרודיל 18/6 : 572 אסטרודיל 25/6: 494
פרוגסטרון 16/6 : 45.4 פרוגסטרון 18/6 : 42.3 פרוגסטרון 25/6: 30.5
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/06/2015תקין בהחלט! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא תכפיל כל 24 שעות עד 1200
אתי25/06/2015בטא כבר לא בדיקה רלוונטית במצב שלך
אפשר לראות כבר שק הריון
גשי לאולטראסאונד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה התכוונתי כל 48 שעות
אתי25/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דנה27/06/2015האם אין משמעות לירידה הדרסטית של הפרוגסטרון.
אציין שאני לא לוקחת שום תמיכה.
מה הסיבה שגם הפרוגסטרון וגם האסטרידול יורדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום וכאבים בשבוע 5-6שרון25/06/2015
שלום,
אני בין שבוע 5 ל 6, אחרי טיפול ivf, עם תמיכת אסטרופם ואנדומטרין 3 פעמים ביום. היה לי דימום הבוקר, עשיתי בדיקת דם, בטא עלה לפי הספר ל 6400. פרוגסטרון ירד מ30 לפני שבוע ל 24, אסטרוגן קפץ פי 2 ל 2400. עשיתי בדיקת אולטרסאונד מהלחץ ורואים שק הריון. חוץ ממנוחה עכשיו בבית, יש לכם המלצה - אני צריכה להגדיל תמיכת פרוגסטרון?
תודה רבה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום וכאבים בשבוע 5-6 - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/06/2015התמיכה שאת מקבלת מקסימלית. לא נראה שיש צורך בטיפול נוסף כעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הדימום לא מפסיק
שרון25/06/2015תודה על התגובה, אבל הדימום לא מפסיק גם אחרי יום של שכיבה, מה עושים?
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל הדימום לא מפסיק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2015אין יותר מה לעשות יש להמתין ולקוות שהדימום יפסק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת...סקרנית25/06/2015
שלום ,
1. כמה זמן זרע שורד מחוץ לגוף? כלומר אם נפלט ונמצא על משטח לח או רטוב ?
2. מה הסיכוי להפרות במגע עם הנרתיק בסביבתו החיצונית ("שפתיים") בעת עמידה ולאחר מס שעות מחוץ לגוף ? כלומר אם הגיע איכשהו נוזל הזרע לאזור הנרתיק ללא החדרה פנימה וזאת לאחר ששהה מס שעות בסביבת מים בלבד מה הסיכויים ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שואלת... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2015ביכויים קטנים ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע שאינו מפרהדוד25/06/2015
שלום רב,
בהמשך לתשובת ד"ר רונית ברצוני לדעת מה הסיבה שהזרע אינו מפרה אם הוא נמצא תקין.(כמות, מורפולוגיה, תנועה).
ושאלה נוספת, האם פטריה בנרתיק של אשתי עלולה לפגוע גם כן בכניסה להריון.
בתודה מראש,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע שאינו מפרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/06/2015פטריה אינה מפריעה להרות. קיימים היום פרמטרים נוספים להערכת איכות הזרע, הבודקים את יכולת ההפריה שלו. חלקם עדיין רק באופן מחקרי. קיימת אפשרות שהזרע לא נקשר לביצית, או שאינו מצליח לחדור בעד הקרום שלה (זונה פלוסידה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זרע שאינו מפרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2015העדר הפריה יכול להיות על רקע בעיה בביציות -בד"כ גנטית,או בגלל הפרעה בהליך ההפריה הקשור בזרע-מנגנון הקפסיטציה המכשיר את הזרע למוסס את המעטפות העוטפות את הביצית ולחדור מבעד לקרום הביצית (זונה פלוצידה),בעיקר בגלל ליקויים באברון הקרוי אקרוזום האחראי להליך ההפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת25/06/2015
ד"ר שלום
ביוץ לפי בדיקות דם היה ב-13.6 אז אמורה לקבל ווסת ב-27.6 אין שום כאבי מחזור כמו שבדרך כלל יש אך גם אין שום רגישות בחזה ודימום כמו בהריון הקודם או עלייה בטמפרטורת גוף. בהריון הראשון ביום ה-14 כבר הרגשתי רגישות בחזה ורגישות לריחות
האם זה אומר שאין הריון כאשר אין שום סימפטומים של הריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2015לא הייתי סומך על התופעות הקליניות כמדד להיריון או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הילנה25/06/2015
למי שנשארו מוקפאים מה התהליך של החזרת מוקפאים וכמה זמן לוקח התהליך ...האם גם צריך זריקות וללכת לאולטרסאונד ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2015הליך החזרת עוברים מוקפאים יכול להעשות באמצעות טיפול הורמונלי תחליפי,או במחזור טבעי,יש לעקוב אחרי רמות ההורמונים ומצב רירית באולטרסאונד-משך ההליך כ-3 שבועות עד להחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוסטרל ו ivfאריאלה25/06/2015
שלום רב,
האם יש בעיה כלשהי בשילוב שבין התרופות לוסטרל/ סרנדה ( מינון 100) לבין:
הרדמה בהליך ivf ולאחר מכן ההריון עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לוסטרל ו ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2015לוסטרל וסרנדה הינם תרופות בטוחות ומומלצות בהיריון,באשר להרדמה יש להעלות את השאלה בפורום העוסק בהרדמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהלנה25/06/2015
הי
ב 15.6 עברתי שאיבה ב 18.6 עברתי החזרה...יום שני ב ,29.6 יש לי בדיקת דם אך היום בבוקר לא התאפקתי עשיתי בדיקת ביוץ כי קראתי שלפעמים זה מראה כשיש הריון ..בדיקת הביוץ יצאה שלילית זה רלוונטי ליום הזה שאני נמצאת בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2015לא הייתי סומך על הבדיקה כמדד אבסולוטי לגבי האפשרות של היריון או לא,בצעי את הבדיקה שנדרשת במועד שנקבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונדמירי24/06/2015
יום שני עשיתי אולטראסאונד והיה רירית 9 עם זקיק בשל, אומנ' היום אחרי ביוץ הE2 היה 250 והפרוגסטרון 2.5 הרירית 5 והזקיק היה נראה אחרי ביוץ והיה הכתמות דמיות מה קורה פה יש פה אי ספיקה אומנ' למה הE2 נמוך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ שוב
מירי25/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב אולטראסאונד
מירי25/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה שוב אולטראסאונד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2015רמות הפרוגסטרון האסטרוגן הנמוכות אינם מצביעות על התרחשותו של ביוץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משתמשת בקרינון לראשונהme24/06/2015
משתמשת בקרינון לראשונה לאחר שעם אנדומטרין היו דימומים קלים בחודש שעבר.
היום שמתי לראשונה בבוקר את הג'ל.
החל משעות אחרה"צ כאבי בטן ובעיקר בקיבה. חזקים - הייתכן? האם יש קשר לקרינון או שזה משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משתמשת בקרינון לראשונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2015האפשרות קיימת ,אם כי בסיר להניח שהכאבים נובעים מהטיפול הפריוני שקיבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי טיפול החודש
me25/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא קיבלתי טיפול החודש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2015אולי בגלל הביוץ או קיומו של גופיף צהוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב גיל הריוןמיכל24/06/2015
הי
וסת אחרונה החלה בתאריך 19.5
החזרת מוקפא 3.6
בטא עולה יפה ב"ה.
באיזה שבוע אני?
מחשבים לפי יום ההחזרה או הוסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חישוב גיל הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2015שבוע 5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה24/06/2015
שלום
אני בסוף שבוע 5 , עם בטא חיובי. אחרי הזרעה.
השאלה שלי באה יותר מלחץ:
אני לעבודה נוסעת עם רכב פרטי אך יחסית גבוה.
ז"א כדי להיכנס אני מרימה את הרגליים ואת הגוף
לגובה מסויים.
האם זה יכול לגרום להפלה?
או נזק אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 37
דנה24/06/2015אציין שאני בת 37
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2015אין כל חשש שהמצבים שאת מתארת יגרמו להפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותאירינה24/06/2015
שלום רב, יש לי שחלות פוליציסטיות, עברתי טיפולים עם אקקלומין ו 3 טיפולים עם גונל לא מוצלחים(או שזקיקים לא גדלים או שגדלים עם עלייה גבוהה של אסטרודיול והרופא מספיק את הטיפול). הטיפולים עם גונל יכולים להימשך שנים. רציתי לתייעץ אולי כדאי לעבור לטיפולי של הפרייה חוץ גופית(IVF)? גם שמאתי על ניתוח לפרוסקופיה(צריבת של שחלות פוליציסטיות), כותבים שזה פותר את הבעייה ומסדר ביוצים ומחזור. האם זה באמת ככה? והאם כדאי ללכת לניתוח? תודה רבה מראש! בברכה אירינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שחלות פוליציסטיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2015השיקול לעבור לטיפול הפריה חוץ גופית עשוי להיות פתרון ראוי,וניתן במצבים קיצוניים עם תגובה חזקה
1.להשרות ביוץ עם אגוניסטים ל-GNRH
2.לבצע IVM* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)