מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקותדנה29/06/2015
שלום, , תיקון הודעה (E2 קטן מ 70)
מעקב זקיקים טבעי, בדיקות דם יום 13 לווסת,
US:
ריררי: 5.7
ימנית- 2-3 זקיקים קטנים
שמאל- בתוכה ממצא צלול בגודל: 28*29 מ"מ+ זקיק
דם:
LH- 1.2
E2- קטן מ- 70
פרוגסטרון- 2.3
בדיקות תקינות? E2 נמוך? מה המשמעות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/06/2015מדובר במצה בו קיימת ציסטה שחלתית ללא תגובה הורמונלית נאותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלי30/06/2015תודה על תשובתך
לגבי ציסטה דרוש טיפול או שהיא תעלם לבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/07/2015יש להמתין ולראות אם ישנה דינמיקה במדדי הציסטה,ניתן להשתמש בגלולה למניעת היריון על מנת לאפס את הציסטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגל29/06/2015
האם מותר לי לעשן סמים קלים(מריחואנה) בזמן טיפולי הפרייה? אני בלחץ ומדוכאת נורא ונראה לי שזה יקל עליי את ההתמודדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/06/2015בשום פנים ואופן לא כדאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ אשכנזי
גל30/06/2015האם תוכל בבקשה להסביר לי מדוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את רוצה שהטיפולים ימשיכו להיכשל
מישהי30/06/2015אז תיקחי סמים..
אם את רוצה להצליח אז תתאפקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/06/2015מריחאונה היא גורם נוסף העלול לגרום לאי-פוריות. אצל השנים מריחואנה משבשת ביוץ ובכך "תורמות" לאי-פוריות, ואצל הגברים שימוש במריחואנה עלול בפגוע באיכות ובספירת הזרע, וכתוצאה מכך, עלול לפגום בפוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שבוע 17מור29/06/2015
לא מאוד קשור לפורום אבל אני מאד מעריכה את הרופאים כאן ואשמח לשמוע תגובה (אני בהיריון לאחר הרבה טיפולי ivf..)
בבדיקת דם של התבחין המרובע יצא לי hcg גבוה (3.5)
מה זה אומר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
DINA30/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים עלי????
DINA01/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שבוע 17 - תגובה
פרופ` דוד בידר01/07/2015בדרך כלל זה לא אומר כלום וצריך מעקב אולטרה -סאונד.
בכל אופן יש להתייעץ עם הרופא המטפל וללכת לפי גישתו.
יש הממליצים על מי שפיר.
בגדול , זה לא מהווה בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםליאת29/06/2015
ד"ר שלום
לפני שמפנים לבדיקת היסטרוסקופיה האם ניתן לראות בבדיקת אולטרסאונד רגילה עם הרירית תקינה ובמידה וכן הרירית תקינה ניתן לוותר על היסטרוסקופיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2015היכולת של אולטרסאונד לאתר פתולוגיות רחמיות הינה פחותה מזו של ההיסטרוסקופיה,כך שרירית עם מאפיינים תקינים באולטאסאונד אינה ערובה להעדר פתולוגיה רחמית העלולה להפריע להשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלילי29/06/2015
החזרת עוברים על בסיס טבעי,
מה זה אומר?
אין שימוש בהורמונים בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2015אין שימוש בהורמונים בכלל ,לכל היותר ניתן לתת טיפול תמיכתי לאחר ההחזרה של העוברים.בהליך זה יש לאתר על סמך נתונים הורמונלים את מועד הביוץ ועל סמך נתון זה לתכנן את מעד ההחזרה לפי השלב שבו הוקפאו העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי תמיכה אחרי החזרה על בסיס טבעי
vika29/06/2015באם ניתנה תמיכה של זריקת אוביטרל 4 פעמים חצי אמפולה כל פעם וזהו שום דבר מעבר. האם התמיכה הזו מספיקה במידה ומתפתחת הריון או שנהוג לתת אחרי גילוי הריון תמיכה נוספת?
אני שואלת כי יצאה לי ביטא 27 ביום שישי והרופא שלי אמר שאין הריון. בינתיים לא קבלתי מחזור וגם לא מקבלת שום תמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לגבי תמיכה אחרי החזרה על בסיס טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2015יתכן והרופא חושב שבדיקת הביטה משקפת את זריקות האוביטרל שקיבלת ולא מדובר כלל בהיריון,בצעי בדיקה חוזרת אם הביטה עלתה יהיה מקום לשקול המשך טיפול הורמונלי תומך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני פוליציסטית?נילי29/06/2015
עברתי לפני שלושה חודשים צילום רחם
התוצאות הכל תקין מבנה רחם, שחלות...
אני ביום ה 23 למחזור
בטיפול להשראת ביוץ
עברתי מספר מעקבי זקיקים
שבהם נראו זקיקים קטנים
הטכנאית אמרה לי שאני פוליציסטית
מה זה אומר?
האם זה לא משהו שמאבחנים בצילום רחם?
איך זה שהרופא לא אמר לי כלום?
במעקב אחרון שוב זקיקים קטנים מרובים
ורק אחד של 10
אבל הרירית עלתה ל 9 מ 7
האסטרודיול 995 מ 264
והפרוגסטרון 1.8 מ 1.2
יכול להיות מצב שהכל עולה
ואין זקיקים גדולים?
מה לא בסדר?
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני פוליציסטית? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2015ההבחנה נעשתה במקרה הנדון על סמך הנתונים הסונוגרפים המצביעים על שחלות מוגדלות עם ריבוי זקיקים אנטרליים,מטרת הטיפול להשראת ביוץ הינה לגדל זקיק בודד או מספר זקיקים מועט על מנת למנוע היריון מרובה עוברים,וגירוי יתר שחלתי-במקרה הנדון יש להמשיך בטיפול בזהירות מירבית כדי למנוע גירוי יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור אשכנזי!!!
ליה29/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת29/06/2015
ד"ר שלום
האם הזרקת הורמונים עם נסיון להרות לבד משפרת את הסיכויי להרות בכך שיש יותר ריבוי זקיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/06/2015תלוי בסיבת האי הצלחה להרות.
כאשר הרופא נותן זריקות אלה , הוא חושב שזה מעלה סיכויים להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץליאת29/06/2015
ד"ר שלום
היום קיבלתי מחזור בתאריך ה-15.6 בדיקות דם הראו שאני אחריי ביוץ שהיה ב-13.6
איך יכול להיות שלא קיבלתי 14 ימים בדיוק מהביוץ אלא קיבלתי 16 ימים אחריי ביוץ לפי בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר29/06/2015עניתי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זפת עם הריוןדנה29/06/2015
שלום,
אני שבוע 6 אחרי הזרעה.
עושים אצלי זפת היום ואני בבית באותו הזמן.
עד כמה זה מסוכן לי?
ואם אסגור את החלונות אני אהיה יותר מוגנת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
דנה29/06/2015יש לי אפשרות להשאיר להם מפתח לבית ואז אני אלך.
פשוט לגג עולים רק דרך הבית שלי.
האם זה עדיף, במידה ויש סיכון להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים עכשיו?ליה28/06/2015
בת 32 מנסים כ4 שנים להיכנס להריון ללא הצלחה( סהכ טבעי וטיפולים)
זרע תקין , ואצלי הכל תקין מלבד דימומים בין ווסתים, שבטיפולים אנו מתגברים עליהם:
1. הפרייה חוץ גופית 1: גונל 50 לסירוגין 75 נשאבו 10 ביציות הופרו 6 , הושג הריון עם מוקפאים, שנפל לאחריו החזרה של 2 מוקפאים בכל פעם ללא הצלחה.
2 . הפרייה חוץ גופית 2: מונופור 37.5 נשאבו 9 ביציות הופרו 7 רק 3 היו תקינים הוחזרו 3 עוברים טריים לרחם, ללא הצלחה וללא מוקפאים.
3. הפרייה חוץ גופית 3: עוברים לפרוטוקול ארוך דקפפטיל ומונופר 37.5 ןליסרוגין 75 נשאבו 10 ביציות הופרו 8 גידלו את כולם לבלסוציסט ים שרדו רק 2 והוחזרו ללא הצלחה.
יש לציין שהרירית המושגת בכל טיפול היא 7,
אני מקבלת מספיק תמיכה של קרינון אוורל וזריקות.
אני מאוד מאוד מיואשת מה הייתם משנים? או ממליצים אחרת?
אני מרגישה שבכל טיפול איכות העוברים יורדת,
ממש עובדת עצות
אשמח לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה עושים עכשיו? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2015יש לבצע היסטרוסקופיה,בירור קרישיות,ולהמשיך בטיפול בפרוטוקול קצר עם אנטגוניסטים (צטרוטיד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרטים נוספים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2015את מטופלת היטב ,ובזהירות המתחייבת במקרה הנדון,הפרוטוקול שהומלת הינו פרוטוקול קצר עם צטרוטיד(אנטגוניסטים של GNRH ),כדי לאפר במקרה של חשש לגירוי יתר מתן תחליפי של דקפפטיל להשראת ביות במקום אוביטרל -דבר העשוי למנוע גירוי יתר שחלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרפ בתחילת הריוןעדי28/06/2015
שלום. אני בשבוע 5 להריון מעולם לא חליתי בסטרפטוקוקוס. לפני 4 ימים היית בקרבת אדם שהתברר עכשיו כי יש לו סטרפטוקטקוקס( רק אתמול החל לקחת אנטיביוטיקה) והוא התעטש עלי והשתעל כך שטיפות הרוק נגעו בי בפנים. מה סבירות ההדבקה? חלפו 4 ימים ומרגישה טוב. האם מסוכן להריון בשלב כה מוקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סטרפ בתחילת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2015לא מסוכן,במקרה הדבקה הטיפול האנטיביטי ימגר את המחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום לאחר ביוץ - משמעותויקי28/06/2015
שלום!
האם יש משמעות לקיום יחסים יום למחורת לאחר ביוץ
כשהמטרה היא להרות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום לאחר ביוץ - משמעות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2015עדיין מצויים בטווח הפוריות של הביצית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטור רונית- הפרשות בהריוןפיל28/06/2015
אני שבוע 12 ו4 ימים, לפני יומיים עשיתי שקיפות ואמרו לי 70 אחוז שמדובר בעוברית, היא נראתה קופצנית התגלגלה והשתוללה שם.. בשקיפות היא היתה בדיוק בגיל ההריון, יש אף והשקיפות יצאה 1.2.. יחד עם גילי יצא 1:5000. אני עדיין סובלת מבחילות והקאות אבל מה שמפחיד אותי ששכבר יותר משבועיים יש עלייה בכמות ההפרשות בעיקר לאחר הליכה בשמש או התאפקות בשתן.. ההפרשות אינן עם ריח או מראה חריג פעם מימיות ופעם חלביות או שקופות וגם רק בניגוב.. האם זה אמור להדאיג? בנוסף מידי פעם יש לי דקירות בנרתיק? .... בבדיקת שתן לפני 3 שבועות יצא צמיחה דלה, אבל התחלתי את ההריון עם צמיחה של אי קולי.. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
פיל29/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2015ריבוי הפרשות הינה תופעה שכיחה בהיריון,לאור המצאותו של חיידק בתרביות בתחילת ההיריון הייתי שוקל ביצוע משטח נוסף וזאת רק מטעמי זהירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין עליכם!!!! תודה על התמיכהוהייעוץ
פיל29/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדוקטור רונית- הפרשות בהריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/06/2015מציעה לחזור על בדיקת שתן כעת. אם עדיין יש צמיחה של אי קולי בכמות המעידה על דלקת כדאי שתתחילי בטיפול אנטיביוטי לפי רגישות של החיידק (כמובן בהתייעצות עם רופא משפחה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר מכטינגרליאת28/06/2015
ד:ר מכטינגר שלום
לפי תשובת 3 הרופאים בפורום הביוץ היה ב-13.6 ובדיקת הריון שלילית ויש כאבי מחזור סביר להניח שאקבל מחר וביום שני לפני שבועיים בבדיקת דם הייתיע לאחר ביוץ
את ענית שרצוי לעשות בדיקת דם לאסטרגן ופרוגסטרון מה הסיבה שצריך?
איך יכול להיות שב-15.6 הייתי כבר לאחר ביוץ לפי בדיקות דם
וב-29.6 יגיע ווסת
בדיקות הורמונליות ביום ה-3 לווסת תקינות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר מכטינגר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/06/2015המטרה של בדיקת אסטרוגן ופרוגסטרון בשלב הזה, בעיקר כשמלוות בביצוע אולטראסאונד היא לדעת באיזה שלה של מחזור הווסת את נמצאת. הממצאים עוזרים לנו לדעת מדוע הווסת לא הגיעה ומתי צפוייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בשבוע 7שרון28/06/2015
שלום,
רציתי לדעת לגבי התנהגות בזמן דימום, כרגע זה רק בניגוב שיש לי קצת דם, האם ההמלצה היא לשכב או שאפשר לחזור לשגרת חיים עירנית וזהירה, אני יודעת שאין מה לעשות בשלב זה, והבטא שלי עולה בצורה תקינה.
אולי מיותר לציין שזה הריון יקר אחרי הרבה נסיונות ivf וכו...
תודה לכם !
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בשבוע 7 - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר28/06/2015בשבוע כזה אכן אין הרבה מה לעשות. כדאי לוודא כי מדובר בהריון תוך רחמי וכי רמת הפרוגסטרון שלך תקינה. בנוסף מומלץ להמנע מקיום יחסים ולבדוק את צוואר הרחם כדי לוודא שלא מדובר בדימום צווארי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)