מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הקדמת הזרעהויקי28/06/2015
שלום! סיימתי טיפול עם זריקות, שבסיומו הזרקתי אוביטרל לפי ההוראות. במרפאה קיבלתי הוראה לעשות את ההזרעה ביום ראשון ( היום) ובמקום זה נאלצתי לעשות אותה בשישי אחרון. מאז לא הייתה אפשרות ליחסים עם הבן זוג. זריקת אוביטרל הייתה כשעתיים לפני ההזרעה. האם יש סיכויים להריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקדמת הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/06/2015יתכן הריון אך תמיד עדיף לעשות הזרעה סביב 30-40 שעות אחרי הזריקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת28/06/2015
ד"ר שלום
במידה ואין הריון בווסת סדיר אישה צריכה לקבל ווסת בדיוק 14 יום לאחר הביוץ או שזה לא קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/06/2015אם הוסת כל 28 יום אז , לרוב,הוסת תגיע בזמן ולרוב 14 יום אחרי הביוץ.
לא תמיד זה קבוע והביוץ יכל להיות ,פלוס מינוס ,יום או יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת הזרעותהדר27/06/2015
היי רציתי לדעת משהו לגביי ההזרעות
אני ביום החמישי למחזור הרופא שלי נתן לי כדורים בשם clomid ובנוסף גם מזרק עכשיו אני אמורה לקחת את הכדורים פעמיים ביום במשך 5 ימים ומתי ללעת לאופא ביום ה12 או היום ה11? ומה ההשפעה של הכדורים האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת הזרעות - תגובה
פרופ` דוד בידר28/06/2015אי אפשר להיות מטופלת בכל סוג של טיפול אם לא הבנת לגמרי מה הטיפול שקיבלת, מדוע קיבלת אותו , איך הוא עובד ומה הסיבוכים.
בכל אופן הכדורים ניתנים לנשים צעירות שהביוץ שלהם לא תקין.
לאחר 5 ימי לקיחת הכדור ,הביוץ יהיה 5 עד 10 ימים אחרי הכדור האחרון.
יש לעשות הבדיקות הראשונות 5 ימים אחרי הכדור האחרון ואז, לפי התוצאות, לקבל הוראות להמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למכירה דקאפפטיל, גונאל F, מנופור אואורנית27/06/2015
שלום רב,
הייתי צריכה להתחיל טיפול אך הופסק לאחר שבוע.
יש ברשותי :
דקאפפטיל 0.1
גונאל אף- 900
אוביטרל 1
מנופור מולטדוס - 12
מצ"ב צילום של הקבלה. גמישה במחיר.
מי שמעוניינת ניתן להשאיר הודעה כאן ואצור קשר
איסוף מהרצליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מרגישה את הדופק דלי בבטן - שבוע 4בטי27/06/2015
שלום, עשיתי בדיקת בטא שקפצה ב72 שעות מ174 ל379 ואמרו לי מחר אולטרסאונד. בשבוע האחרון אני מרגישה את הדפיקות לב שלי באזור הבטן - זה הגיוני? בנוסף האטרוגסטן שאני לוקחת יוצא ביומיים האחרונים כמעט לגמרי זה תקין? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגישה את הדופק דלי בבטן - שבוע 4 - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2015הבדיקה שלך גבולית ויש לחזור כעבור יומיים לראות לאן זה הולך.
אולטרה סאונד הוא מיותר.
אני לא חושב שהלב שלך ירד כל כך נמוך, יכול להיות שאת מרגישה משהוא מכלי דם אחרים ,אך אין לזה משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה של פרופ דביר - תגובה
פרופ` דוד בידר28/06/2015הדפיקות בהון לא קשורות.
עלית הבטא היא לא תקינה ובאולטרה סאונד לא יראו כלום.
יש פיזור על הבטא יומיים אחרי הבטא האחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםדנית27/06/2015
שלום,
החודש קיבלתי מחזור לאחר טיפול טריים
שלא צלח.
מחזור נמשך כשבועיים.
האם ייתכן שהביוץ יידחה בשל
העובדה שהמחזור היה ארוך?
אני שואלת היות וקיבלתי מחזור ביום 12.6
והאחות אמרה שלא אספיק לעשות
החזרת מוקפאים היות ואהיה בחו"ל
בימים 1.7 עד 5.7 ומדובר בבלסטוציסט.
האם ייתכן והביוץ יתעכב בגלל המחזור הארוך
וכדאי לעשות בדיקות בכל מקרה
ביום 6.7?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2015אי אפשר לדעת היות וזה תלוי בטיפול שקיבלת לשאיבת ביציות.
אם את מעונינת במחזור טבעי אזי תעשי כשתהיה פנויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקויות והשרשהליאת27/06/2015
בשנת 2014 בצילום רחם -"פגם מילוי בקרן שמאל" לאחר היסטרוסקופיה "הידבקויות בקרן שמאל שהופרדו +קטע של רירית מעובה" .
1. האם הממצאים הנ"ל יכולים להפריע להשרשה ?
בשנת 2015 עברתי טיפולי הזרעות והפריות ולא נקלטתי .
2. האם יש צורך לעשות שוב צילום רחם /היסטרוסקופיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקויות והשרשה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2015לא צריך צילום רחם או היסטרוסרופיה. כל חדירה לרחם מזיקה.
תלוי איך נראית הרירית לפני הביוץ.
בכל אופן צריך להמשיך בהפריות ויש סיכויים שזה כן ישתרש במצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב הרירית בביוץ
ליאת27/06/20159/4/15 עובי הרירית היה 9.4 ב 12/4/15 עשו לי שאיבה
ב 4/615 עובי הרירית היה 8.5 ב 6/6/15 עשו לי שאיבה שלישית
האם הרירית תקינה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב הרירית בביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר29/06/2015העובי תקין ואם המראה מתאים אזי זה בסדר, מראה תלת פאזי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הידבקויות והשרשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/20151.בהחלט הממצאים יכולים להפריע להליך השתרשות
2.אולי עוד היסטרוסקופיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציותליאת27/06/2015
בטיפול IVF שלישי נשאבו לי שתי ביציות , אחת הופרתה.
1. ברצוני לדעת מה היה אופי ואיכות הביציות, מה משמעות הנתונים המופיעים בדוח . המצורף ,
2. האם לביצית שהופרתה (במיקרומינפולציה) היה סיכוי להיקלט ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איכות ביציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2015לאחר קבלת שתי ביציות נעשתה מיקרומניפולציה ICSI והתקבל עובר אחד שהתחלק ל-4 תאים ביום החזרתו לרחם עם שיעור שברים נמוך,קרוב לודאי שהעובר עשוי להמשיך בחלוקתו בתוך הרחם.סה"כ תוצאות סבירות ביותר בנסיבות הטיפול והמקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור נוסף
ליאת27/06/2015מתקרבת לגיל 41 , בטיפול IVF ראשון נשאבו שתי ביציות ללא הפריות. ובטיפול IVF השני (הפעם היחידה שעשו לי פרוטוקול ארוך) הופרו רק שתי ביציות מתוך 10 שנשאבו . בדיקת ההריון ל IVF שלישי גם הייתה שלילית,
א. לאור הנתונים מה הסיכויים שלי להיכנס להריון ? ב. מה המלצתך להמשך ?
תודה רבה על המענה , הפורום שלכם מצוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור נוסף - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2015לפי התאטר אזי יש לעבור לתרומת ביציות.
לא כתבת את הפרופיל ההורמונלי העדכני כדי שנוכל להגיד בבטחון מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור נוסף - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר27/06/2015בטופס ששלחת נשאבו 2 ביציות בלבד ואחת הופרתה. לפי תיאור האמבריולוגיות הביציות נראות לא רגולריות. באם לא יושג הריון יש להסתכל על התמונה כולה כולל התרופות שקיבלת, רמות ההורמונים ומספר הזקיקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביציות לא רגולריות.
ליאת27/06/2015מהן הביציות נראות לא רגולריות. ? בבקשה הסבירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביציות לא רגולריות. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2015ביציות שהמבנה המורפולוגי של אברוני הבצית חורג ממבנה צפוי ותקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן המתנה בין הזרעותיעל27/06/2015
שלום,
האם בין טיפול הזרעה אחד לשני יש להמתין חודשיים, או שניתן לבצע טיפולים במרווח של חודש בין טיפול לטיפול?
תודה רבה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן המתנה בין הזרעות - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2015תלוי מה הייתה תוכנית ההזרעה ...
אם זה עם זריקות, אזי רצוי לחכות חודש ,ואם זוהי הזרעה על מחזור טבעי אז אפשר כל חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
יעל27/06/2015אם הטיפול הוא עם אקוקלומין - יש צורך להמתין חודשיים בין הזרעה אחת לשנייה?
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר27/06/2015אם הרירית דקה ואין ציסטות בשחלות ניתן להתחיל מחזור חדש ללא המתנה של חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה יתכןמורי27/06/2015
הקדמה
פגם בצלקת מניתוח קיסרי מתאפיין בפגיעה בשלמות הצלקת הניתוחית בסגמנט התחתון בצורת כיפה ("נישה"), ולרוב אפשר להדגימו באולטרא-סאונד בגישה לדנית. דווח כי מצב זה יכול לגרום להפרעות ולשינויים בדימום הווסתי ולתלונות כגון מטרוראגיה, מנוראגיה, ואף לדלקות אגן כרוניות ואי-פריון משני. סיבוכים הריוניים היכולים להיות משניים לפגם זה כוללים היריון בצלקת הניתוח, שליית פתח ושלייה נעוצה. שכיחות הממצא בקרב נשים לאחר ניתוח קיסרי עדיין לא נחקרה. מחברי העבודה הנוכחית מסין, ששם שיעור הניתוחים הקיסריים נמצא בעלייה מתמדת, מציגים מניסיונם בטיפול בפגם זה.
תוצאות
מתוך 786 נשים לאחר ניתוח קיסרי ותלונות על דמם וסתי לא סדיר, אצל 62 (12.7%) היה פגם בצלקת הניתוח הקיסרי, והאבחנה בוצעה באולטרא-סאונד בגישה לדנית. הפגם בצלקת אומת בהיסטרוסקופיה אצל כל 62 הנשים הללו. בלמעלה ממחצית מהן הודגמה נוכחות של קרישי דם ישנים ב"נישה", ובמקרים בודדים נמצאו שרידי תפר מהניתוח הקיסרי. במהלך ההיסטרוסקופיה הוסרו קרישי הדם הישנים, ובאמצעות הרזקטוסקופ שפת ה"נישה" נצרבה ונחתכה, תוך חישוף כלי הדם בדופן ה"נישה". הניתוח הצליח לטפל בתלונות של דמם וסתי לא סדיר או מנוראגיות אצל מרבית המטופלות (77%), וללא סיבוכים אחרים.
דיון
פקטורים רבים נוספים יכולים לתרום להופעה של פגם שכזה, כגון הפרעה באספקת הדם לאזור הצלקת, גורמים מיילדותיים, גורמים מכניים, גורמים מטבוליים, זיהום, שארית תפר וקרישי דם ישנים. פגם שכזה עלול לגרום להצטברות של דם וסתי באזור הפגם ("הנישה") ולדמם לדני לא סדיר. כתוצאה מהצטברות הדם ייתכן שיופיעו זיהום, התפתחות לא מסונכרנת של האנדומטריום, דפורמציה של הרחם וחסר של מיומטריום באזור הפגם.
הגישה הטיפולית המועדפת לטיפול בפגם כזה עדיין אינה ידועה. תוארו מקרים שבהם טיפול ותיקון בגישה לפרוסקופית הניבו תוצאות טובות, אך לפי מחברי המאמר הנוכחי נראה שהגישה ההיסטרוסקופית היא המועדפת. בעת תיקון פגם כזה יש לתת תשומת לב מרבית לעומק ה"נישה", מכיוון שתיקון ניתוחי היסטרוסקופי במצב שכזה עלול להיות כרוך בפרפורציה. כדי להעריך נכונה את עומק הפגם, שילוב של היסטרוסקופיה ואולטרא-סאונד היא כנראה הדרך המיטבית לספק מידע מקדים מספק למנתח. במצב שבו בתוך הפגם מוצאים שאריות של תפר, קרישי דם ישנים או רקמה נקרוטית ישנה, אפשר להסתפק בניקוי הפגם ללא צורך בהסרה של רקמת שריר.
חשוב לציין כי לא כל אישה שהודגם אצלה פגם בצלקת הניתוח הקיסרי, סובלת מדמם בלתי סדיר או מתלונות כלשהן. הצלחת הניתוח ההיסטרוסקופי במחקר זה התקרבה ל-80%, ויש המדווחים על שיעור גבוה עוד יותר (עד 90%). נראה שקיימים פקטורים אחרים שעדיין אינם ידועים לנו, המשפיעים על הופעת התסמינים במצב שכזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לאחר ניתוח
מורי27/06/2015וכל המתואר קיים אצלי
איך ואיפה ניתן לבדוק
והאם יש אמת בדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לאחר ניתוח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2015ממליץ לקבל את הדברים בזהירות מירבית-הגישה המזכרת אינה מהווה בשום פנים evidence base medicine ,והייתי ממליץ להתנהל בצורה שמרנית כל עוד הנסיבות אינן מחייבות התערבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר החזרהדליה26/06/2015
ביום שלישי האחרון נעשתה החזרה, היום בלילה (שישי) התחילו לי כאבים כמו דקירות בצד שמאל בבטן וזה מושך לי לרגל שמאל ולגב.
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2015זה קשור, לרוב, לשאיבה ולא קשור להחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל- 14 יום אחרי הזרעהאתי26/06/2015
היי,
14 יום אחרי הזרעה.
בטא 130, פרו' גדול מ-190 (משתמשת בקרינון), אסטרדיול 2300.
היום הופיע מעט דימום טרי בניגוב.
האם זה בגלל הקרינון או שאני צריכה לדאוג? האם זה נפוץ?
אין כאבים ומרגישה טוב.
מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל- 14 יום אחרי הזרעה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר27/06/2015דימום קל יכול ללוות את הכנסת הקרינון. רמות הפרוגסטרון מספקות ויש לחזור על בדיקת הבטא לראות שבמגמת עלייה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למכירה פוריגון אוביטרל מנופוראלונה26/06/2015
שלום,
הייתי צריכה להתחיל טיפול אך לצערי הופסק לפני שהתחיל.
יש ברשותי :
פוריגון 2
אוביטרל 2
מנופור מולטדוס 3X600
אנדומטרין 60
צטרוטייד 9
מי שמעוניינת ניתן להשאיר הודעה כאן ואצור קשר
מצ"ב צילום של הקבלה. גמישה במחיר. איסוף מתל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונופור
בתיה21/07/2015בסד הי נשאר לך עוד מונופור? מאד צריכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 12 יום אחרי הזרעה....אתי26/06/2015
12 יום אחרי הזרעה - בטא 47, פרוגסטרון גדול מ-190 (עם קרינון) ואסטרדיול 1780.
תקין?
לבדוק הכפלה בעוד יומיים, בראשון או שאין צורך?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 12 יום אחרי הזרעה.... - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2015צריך לבדוק הכפלה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת חצי אוביטרלmikey26/06/2015
שלום
יש לי שאלה
בתאריך 23.6.15 עברתי שאיבה
היום 26.6 עברתי החזרה של 2 עוברים
הרופא אמר לי ביום ראשון 28.6 להזריק חצי אוביטרל
ובתאריך 8.7 לעשות בדיקת דם
הבדיקה יוצאת 12 יום אחרי ההחזרה ו10 ימים אחרי החצי אוביטרל
אין סיכוי שהחצי אוביטרל עדיין ישפיע על הבדיקה? זה לא מוקדם מדי?
כמה זמן לוקח לחצי אוביטרל לצאת מהגוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת חצי אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2015אין סיכויים שישפיע על הבדיקה.
בערך 4 ימים אחרי הזרקתו לא נותן לבדוק אותו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)