מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרומה כפולה - ביצית וזרע תהליך בחו"לירושלמית05/05/2021
האם ניתן לבצע תהליך שכזה בחו"ל לאישה מעל גיל 55 ?
תרומה כפולה = ביצית וזרע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטון ו deha- הפסקה בטיפולי פוריותSharona05/05/2021
היי.
בעקבות גירוי יתר קל של הרירית הטיפולים שלי הופסקו לשלוח חודשים וקיבלתי דופסטון
1. האם יכול להיות שזה לא יעזור ואני לא אוכל לחזור לטיפולים ?
2. לניצול זמן יעיל של ההפסקה (: אני מקבלת גם dhea לשלושה חודשים.
האם יכולה להיות התנגשות בין הדופסטון לדאה והם לא יהיו יעילים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון
פרופ` דוד בידר05/05/2021אין התנגשות בין התרופות ולצערי לא הבנתי מה הטיפול שאת מקבלת לגירוי קל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפית שבוע 12- תוצאותיעל05/05/2021
שלום פרופ',
שבוע 12 בדיוק, ביצעתי היום שקיפות עורפית. הכל תקין לגמרי לדברי הרופאה.
כמה שאלות -
1. העובר מתאים ל-12+3 כלומר גדול ב-3 ימים. מדובר בהריון ivf כך שאין ספק לגבי גיל ההריון. עד כה בבדיקות האולטרסאונד העובר היה תואם לגיל ההריון או קטן ביום. האם העובדה שפתאום גדול ב-3 ימים יכולה להעיד על בעיה?
2. הרופאה ציינה שהשליה בקיר האחורי. האם זה תקין?
3. מה הסיכוי שמין העובר שנאמר לי היום הוא אכן נכון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות
פרופ` דוד בידר05/05/20211.אין בעיה בהפרש של 3 ימים.
2. אין דום בעיה עם שליה בקיר אחורי.
3.רופא שמזהה את מין העובר אומר זאת ב 100 אחוז. אני לא יודע את מיומנות הרופא שביצע את האולטרה סאונד, אבל רוב הסיכויים שזה נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר דקאפפטיל ושאיבת ביציותדני05/05/2021
היי פרופסור
לקחתי דקפפטיל 0.2 ביום חמישי בלילה 29.4.
ביום שבת 1.5 עשיתי שאיבת ביציות
בעקבות שאיבה של 26 ביציות, הוחלט שלא תבוצע החזרה החודש עקב חשש לגירוי יתר.
כמה זמן מנטילת דקפפטיל אני צריכה לקבל מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר05/05/2021תוך זמן קצר, 4-6 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך למענה
דני05/05/2021ובמידה ועבר כבר 8 ימים וטרם הגיע הווסת
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למרות מתן הדקפפטיל המקצרת את השלב לאחר הביוץ(שלב לוטאלי )המחזור עלול להתעכב גם לאחר התקופה שצויינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
פרופ` דוד בידר06/05/2021פשוט לחכות
זה יגיע, כל יום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6 מטומה בלי דימוםרונית04/05/2021
שבוע 6 מטומה בלי דימום זה מבשר טוב או אין קשר הכוונה מטומה עם דימום כמו מטומה בלי דימום והאם יש טיפול בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטומה
פרופ` דוד בידר04/05/2021כבר כתבתי, תלוי אם יש דופק או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב US ונטילת פרוגילטון- התאמת ריריתגל03/05/2021
שלום פרופ', אני במעקב רירית חידושה ועיבוי.
אני נוטלת פרוגילטון. נשארו לי שלושה כדורים אדומים לסיום החפיסה וביום הנ"ל בצעתי US
עובי רירית 7 מ"מ סוג 3.
1. האם הרירית מתאימה ליום הבדיקה?
2. באיזה יום אני צריכה לעקוב אחר הרירית בכדי לודא שהיא נשטפה?
3. לאחר מיכן באיזה יום לעקוב שוב בכדי לראות שיש התעבות?
אשמח להסבר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב אולטרה סאונד
פרופ` דוד בידר04/05/2021לא בודקים רירית תחת לקיחת פרוגילוטון.
אין לזה משמעות.
.את הרירית צריך לבדוק במחזור טבעי או בזמן הכנת רחם על ידי תרופות לפני החזרת עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין היום כמה פעמים נטילת אנדומטריןטלי03/05/2021
היום לקחתי אנדומטרין במקום קרינון כי גירד לי והרופא החליף לי. אך לקחתי את הראשון בסביבות 12 ולא בבוקר האם אני צריכה לקחת היום עוד פעמיים למשל בשעה הקרובה או עוד פעם אחת?.
שואלת כי אנדומטרין צריך לקחת כל יום שלוש פעמים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
פרופ` דוד בידר04/05/2021המינון הנכון דל האנדומטרין לפי הוראות היצרן הוא פעמיים ביום.
אם הרופא שלך החליט על 3 ביום אז תקחי היום ב 16:00 ובערב סביב 21:00
ואחר כך בוקר צהריים וערב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין הוראות שימוש- והליכה ישר אחרידנה03/05/2021
רציתי לדעת האם שלוקחים אנדומטרין גם צריך קצת ללכת אחרי כמו קרינון או לא ?
שלוקחים ישר אפשר כבר לשבת או איך נותנים לתרופה להיות הכי יעילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר החדרת התכשיר אפשר להתנהל כרגיל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטטוס רירית טרם ביוץ שחלות פוליציסטיותאנונימי03/05/2021
שלום רב,
שנה לאחר גרידה עם רקע של שחלות פוליציסטיות.
זקיק 21 ועובי רירית 6.7 (צויין מבנה סדיר) טרם ביוץ.
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גבולי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטטוס רירית טרם ביוץאנונימי03/05/2021
שלום רב,
שנה לאחר גרידה עם רקע של שחלות פוליציסטיות.
זקיק 21 ועובי רירית 6.7 (צויין מבנה סדיר) טרם ביוץ.
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטטוס
פרופ` דוד בידר03/05/2021מה הייתה הרירית לפני הגרידה?
בשלב זה אי אפשר לתת עיצה ממש.
רירית סגירה 6.7 היא סך הכל תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון שורף ומגרד- אחרי הזרקהטלי03/05/2021
אחרי החזרה עוד לא עשיתי בדיקת הריון ,לוקחת כדורים תומכים ולוקחת קרינון כתמיכה וזה מאוד שורף ומגרד , שורף. ממש כמו דלקת בשתן.. בזמן שעושים שתן וכל הזמן הרגשה שחייבת לעשות שתן..
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון
פרופ` דוד בידר03/05/2021אפשר להחליף קרינון בזריקות או כדורים דרך הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים ונטילת קריניון -עזרהדננה03/05/2021
בבקשה עזרה
אני בטיפול פוריות אחרי החזרה עוד לא עשיתי בדיקת הריון , כחלק מהתמיכה לוקחת קריניון כבר כמה ימים שורף לי ויש לי גרד אבל מה שיותר בעייתי מזה שיש לי פתאום כאב חד מאחורי הגב למטה במותן בצד ימין שלא נותן לי לא לעמוד לא לשכב ולא לשבת בצורה רגילה מבלי להרגיש כאבים.
כמה שאלות, האם הקרינון יכול לגרום לכאבים בכליות ? כי קראתי שסימנים לכאבים בכליות מתחילות בדלקת בשתן וצריבה ויש לי את זה מהקרינון והאם עלי להפסיק את הקרינון?
שאלה שנייה, האם מותר לקחת כדורים שירגיעו את הכאב ממש כואב לי ?
שאלה נוספת, האם מותר לעשות צילום רנטגן אולטרסאונד וכו' על מנת לשלול , לראות מה הסיבה לכאבים בזמן כזה של אחרי החזרה ?
ממש צריכה תשובות אין לי איך להרגיע את הכאב.. אף פעם לא כאב לי שם לפני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ` דוד בידר03/05/2021אין קשר בין קרינון לכאבים.
אם עברת שאיבת ביציות אזי הכאבים קשורים לפעולה ויש להיבדק על מנת לשלוח גירוי שחלתי. זיהום וכדומה.
יכולה לקחת נגד כאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך גירוי שחלתי
דננה03/05/2021על מנת לשלול גירוי שחלתי אני אמורה לגשת לאותו רופא או גם רופא נשים אחר כלשהו יכול לבדוק זאת כי הרופא רחוק ממני גיאוגרפית ?
האם זיהום כזה של גירוי שחלתי להשפיע על ההחזרה ? אני אחרי החזרה..
בבקשה את עזרתך.. הכאבים חוזרים הולכים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
פרופ` דוד בידר03/05/2021הכי טוב לגשת למיון נשים
גירויי היתר לא פוגע בסיכויים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך כאבים
דננה03/05/2021תודה
פשוט לגשת למיון נשים ולהסביר להם.. אין צורך בהפניה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר04/05/2021כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בקרינון והופעת סכרת- קשרטלי03/05/2021
האם יש קשר בין טיפול בקרינון לבין הופעה של סכרת בהריון?
והאם הסכרת הזאת תישאר גם לאחר הלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ` דוד בידר03/05/2021אין קשר בין קרינון לסכרת.
סכרת בהריון מופיעה בהריון וכשאין הריון אין סכרת הריונית.
גם אחרי הלידה לא צריכה להיות סכרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ivf מה המשקל שניתן להתחיליעל02/05/2021
מיועדים לIvf, אך המשקל שלי גבוה מאוד.
מאיזה ערך BMI בערך ניתן לטפל?
נמצאת כרגע בתהליך של ירידה במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל
פרופ` דוד בידר03/05/2021להגיד לך לרדת למשקל רצוי יכול לקחת הרבה זמן ולכן על הרופא המטפל, המכיר את משקלך ואת מצבך לאחר בדיקה גופנית ,לייעץ כמה להוריד משקל כדי להתחיל טיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ותזמון קיום יחסי מיןקרן02/05/2021
שלום פרו' אנחנו בחודש הפסקה בין טיפולי פוריות
מנסים החודש טבעי עשינו מעקב זקיקים היום ( יום 9 למחזור) יש 2 זקיקים- אחד בגודל 15 והשני בגודל 13
E2 - 1200 פרוגרסטון קטן מ2 האם אני ממש לפני ביוץ? מתי היית מציע לנו לקיים יחסים?
תודה רבה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר02/05/2021הביוץ בוא סביב זקיקים של 20 מ״מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)