מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא 46 לאחר הזרעה האם תקיןספיר11/07/2021
ביצעתי בטא בדם (וגם בדיקה ביתית חיובית) ביום ה14 מהאוביטרל וביום ה12 מההזרעה
האם הבטא תקינה או שזה מהשפעת האוביטרל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר11/07/2021זה לא מהאוביטרל , ורק בטא חוזרת תראה האם ההתפתחות , בשלב זה, היא בסדר….
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי יהיה ביוץ לפי הבדיקות?נטלי11/07/2021
פרוגסטרון- 3
(היה לפני יומיים 0.9)
אסטרדיול - 2000
Lh - 80
מתי כנראה יהיה ביוץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי
פרופ` דוד בידר11/07/2021את מתחילה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ללא הפרשות ריריותשני11/07/2021
היי,
על כדורי לטרוזול. האסטרדיול שלי כבר 650 רירית 5.5 זקיק 19
בביוץ טבעי ללא לטרוזול, 5 ימים לפני הביוץ כבר מתחילות הפרשות ריריות, ועכשיו כלום.
האם יכול להיות ביוץ ללא ההפרשות האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר11/07/2021יכול להיות ביוץ אלא שתופעות הלואי של ה לטרזול כוללת פחות הפרשות ורירית דקה.
הלטרזול טוב כטיפול בצעירות לא מביציות.
לפי התוצאות הטיפול לא מתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה נראה שהטיפול לא מתאים לי?
שני11/07/2021אני צעירה שלא מבייצת כמעט באופן טבעי (שחלות פוליציסטיות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי
פרופ` דוד בידר11/07/2021זה נכון בגיל הזה להתחיל עם הכדורים, אך אם הרירית תהיה נמוכה יש להחליף הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים והשתרשות האם התמיכה מספיקהלאה10/07/2021
שבוע טוב פרופסורים
עשיתי ביום שלישי החזרת עובר יום 3.אני מקבלת תמיכה של אסטרופם 2 בבוקר ו2 בערב, ו אנדומטרין גם 2 ו2.
האם התמיכה מספיקה לדעתכם? והאם ב השתרשות חייב להיות דימום כי לא היה לי ועד בדיקת הדם יש עוד שבוע האם יש לי דרך לדעת לפני
תודה רבה מראש
לאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר10/07/2021התמיכה מספקת.
אני אישית לא מאמין בדימום של השתרשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לזיהוי ביוץ מופלת פוריותקארין10/07/2021
שלום,
יש סוגייה שממש מעניינת אותי, אני מטופלת פוריות כבר שנה, עברתי הזרעות גם עם כדורים וגם עם זריקות, עכשיו עומדת לפני סבב שני של שאיבת ביציות לאחר שאיבה ראשונה לא צלחה (נשאבו 14, חצי בשיטת icsi,אף אחת לא הופרתה), שמתי לב שבפעמים שהייתי מטופלת עם זריקות תמיד בערך יומיים לפני המועד של ההזרעה/שאיבה יש לי הפרשות בכמות רבה מאוד שנראות כמו חלבון ביצה למשך יומיים שלושה ואז ההפרשות הופכות סמיכות… מהידע שלי אפשר לזהות את ימי הביוץ לפי הפרשות בדיוק כאלה. השאלה שלי היא אם יתכן שאני מבייצת עוד לפני האוביטרל? האם זה פוגע בתהליך?
מציינת שבדיקת דם אחרונה לפני ההליך עצמו אני עושה יומיים לפני, ביחד עם מעקב זקיקים.
טופלתי עד עכשיו בגונל, פרגובריס, מונפור, אורגלוטרן ציטרוטייד דקפפיל ואוביטרל… כמובן בסבבים שונים ולא ביחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
פרופ` דוד בידר10/07/2021אם היה ביוץ לפני אוביטרל לא היו נשאבות ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלות מוקדמת גיל 38 ומחזוראנונימית10/07/2021
שלום רב,
אובחנתי בבלות מוקדמת לפני כשלוששנים, בת 38 עם ערכים לבלות. מטופלת באויאנה כשנתיים ולא קיבלתי מחזור כשנתיים וחצי. לפני כחודש וחצי עשיתי הפסקה יזומה של האויאנה לחודש ימים ולפני כשבוע חזרתי לקחת. כבר שלושה שבועות שיש לי כאבי בטן בבטן התחתונה ובצד ימין למטה. בדיקות דם מראים משהו בכבד מאוד קטן חשד להליקובטר, המשך בירור השבוע.
הבוקר ראיתי שיש לי מעט דם, כמו סוף מחזור.
מעבר לזה יש לי כמה ימים כאב ביריכיים, מאחורה ומקדימה.
יש לי השבוע לתור לרופאת נשים שלי אבל אשמח לדעת אם זה טבעי בגלל ההפסקה או מה לוודא שבודקים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות שההכתמה הדמית הפ גרמה בעקבות הםסקת התכשיר בהחלט אפשרית ביחס לשאר הדברים נדרש בירור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה!
אנונימית10/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון להריון 2 מתורם זרע מחולרוית09/07/2021
היי פרופס'
קיימתי יחסים שבוע לפני שאיבה, לא לגמרי מוגנים.
האם אוכל לקיים את השאיבה כרגיל ? ( לא מתוכננת כרגע החזרה), אך חוששת שאולי ישאבו עוברים מופרים עם הזרע של הבחור וכשיעשו החזרה יחזירו אותם במקום הזרע מהתרומה?
האם החשש שלי מוצדק או שיכולה לקיים את השאיבה בשבוע הבא בלי דאגה בנושא זה כי ישאבו רק ביציות מהשחלות ללא קשר לזרע ?
במידה ויש סיכון בעיניכם בנושא זה אשמח לדעתכם,
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון
פרופ` דוד בידר09/07/2021את יכולה לעבור את השאיבה ללא חשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שהבנתי אותך נכון
רוית09/07/2021פרופסור, ישאבו בוודאות רק את הביציות שלי ואותן יפרו עם הזרע מהתורם במעבדה ללא קשר לזרע של הבחור איתו הייתי ,
זו הכוונה ?
אין פה סיכון שאולי ישאבו גם את הזרע שיספיק להפרות או משהו כזה ?
כל עוד בטא תהיה שלילית עוד שבוע (14 יום מהיחסים),
אני יכולה להיות רגועה שהשאיבה בעוד שבוע תבוצע בלי קשר לזרע של הבחור בוודאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה
פרופ` דוד בידר09/07/2021לא שואבים שום זרע בשאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתקנת - הכוונה שבוע לפני תחילת סבב של שאיבה , כתבתי בטעות רק שבוע לפני שאיבה.
רוית09/07/2021
לא יודעת אם הזריקות משפיעות ואיך ולכן השאלה אם כדאי להתחיל את הסבב של השאיבה שיתחיל בעוד שבוע.
היחסים התקיימו בביוץ בוודאות ולכן השאלה האם
יכולה להתחיל את סבב השאיבה בלי חשש לדעתך פרופסור כשקיימתי יחסים שבן לפני תחילת סבב השאיבה?
תודה רבה הסבלנות והמענה שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבב
פרופ` דוד בידר10/07/2021יכולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה מועד משוער יהיה ביוץ ?נטלי09/07/2021
במעקב ניסיון להרות טבעי
בדיקות מהיום-
זקיק 18
פרוגסטרון- קטן מ2
LH- 10
E2- 1400
באיזה יום משוער יהיה הביוץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוב הזקיק שמבייץ הוא בגודל של 20 מ״מ
פרופ` דוד בידר09/07/2021לרוב הזקיק שמבייץ הוא בגודל של 20 מ״מ
בעיקרון עוד יומיים, אבל זה גם יכול לקרות כל יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות והקאות הריון שבוע 21יעל09/07/2021
שלום פרופ',
שבוע 21+3, סבלתי מהיפרמזיס אבל לאחרונה בשיפור ניכר. הקאה אחרונה בשבוע 17 אבל עדין בחילות וקשיים באכילה ושתיה. ממשיכה דיקלקטין - 4 ביום.
בימים האחרונים שוב החמרה בעוצמת הבחילות ואפילו הקאות.
האם נורמלי שמופיעה החמרה בשלב כזה? על מה מעיד? מה ניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות - לא תמיד יש פתרון
פרופ` דוד בידר09/07/2021זה לא רגיל בשבועות אילו אבל יכול להיות.
את צריכה להתייעץ עם הרופא המטפל האם רמות ויטמין B תקינות וגם להתייעץ עם רופא גסטרואנתרולוג.
לא תמיד יש פיתרון וזאת עקב המבנה האנטומי שלך ולחץ הרחם על הקיבה.
זה צריך לחולון.
אפשר גם להשתמש במדבקות נגד הקאות שהשפעתן גדולה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות והקאותיעל09/07/2021
שלום פרופ',
שבוע 21+3, סבלתי מהיפרמזיס אבל לאחרונה בשיפור ניכר. הקאה אחרונה בשבוע 17 אבל עדין בחילות וקשיים באכילה ושתיה. ממשיכה דיקלקטין - 4 ביום.
בימים האחרונים שוב החמרה בעוצמת הבחילות ואפילו הקאות.
האם נורמלי שמופיעה החמרה בשלב כזה? על מה מעיד? מה ניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההמלצה היא לאכול מספר ארוחות קטנות ביום ,ולאחר הארוחה להמנע לפיות שעה משכיבה,בכל מקרה חבצע גם בדיקות כלליות,להםסיק למספר ימים את תכשירי הברזל ולראות באם חלה הטבה במצבך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בהזרעה וסיכויי הצלחהאורית09/07/2021
שלום רב. בת 44.5 +2 ילדים לאחר קיסרי. מחשש לתופעות הלוואי של הפריה עברתי רק הזרעות שהסתיימו בהריון והפלה בשבוע 10. הרחם דבוק מאוד גבוה כתוצאה מהקיסרי וההזרעות חלקם בוצעו לצוואר הרחם בלבד. אך מלבד זה הכל תקין.
הנתונים ההורמונולים שלי : lh3.5, fsh7.5, e2 164, pro3, amh3.55.
1. האם בגלל הגובה של הרחם יש קושי גם בהיקלטות ובהגעה של הזרע. כלומר הדרך כיביכול אל הרחם ארוכה יותר?
2. האם יש לי עדיין סיכוי להריון לפי הנתונים שלי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי
פרופ` דוד בידר09/07/2021לא כתבת איך הושגו ההריונות הקודמים.
בגיל שלך קשה להשיג הריון.
מהי הסיבה שעושים הזרעות?
לא צריכה להיות בעיה להגיע לרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי בהזרעה וסיכויי הצלחה שחלות פוליציסטיות
אורית09/07/2021תודה על המענה המהיר. ההריונות היו ספונטנים. יש לציין שאני בעלת שחלות פוליציסטיות.
מה היית ממליץ לי לאור כל הנתונים? נאמר לי שהפריה אני לא יכולה בגלל המיקום הגבוה של הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הרית ספונטני אז למה הזרעות?
פרופ` דוד בידר09/07/2021אם הרית ספונטני אז למה הזרעות?
הפריה אפשר לעשות גם אם הרחם גבוה.
אני ממליץ לנסות לבד בלי שום טיפול או אולי לנסות, לפני גיל 45 שצי הפריות.
לא בטוח שילך ,כי לא תמיד נשארות ביציות טובות….* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בהזרעה וסיכויי הצלחהאורית09/07/2021
שלום רב. בת 44.5 +2 ילדים לאחר קיסרי. מחשש לתופעות הלוואי של הפריה עברתי רק הזרעות שהסתיימו בהריון והפלה בשבוע 10. הרחם דבוק מאוד גבוה כתוצאה מהקיסרי וההזרעות חלקם בוצעו לצוואר הרחם בלבד. אך מלבד זה הכל תקין.
הנתונים ההורמונולים שלי : lh3.5, fsh7.5, e2 164, pro3, amh3.55.
1. האם בגלל הגובה של הרחם יש קושי גם בהיקלטות ובהגעה של הזרע. כלומר הדרך כיביכול אל הרחם ארוכה יותר?
2. האם יש לי עדיין סיכוי להריון לפי הנתונים שלי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גילך המתקדם ונסיבות המקרה אינם תומכים בטיפול בהזרעות אלא בהפריה חוץ גופית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון עם כשל שחלתי מוקדםמיכל08/07/2021
בת 37 עם פרופיל הורמונלי בעייתי
amh-0.13
fsh-43
במעקבי זקיקים האחרונים היו ביוצים אבל נצפו 2-3 זקיקים סה"כ.
הרופא שלי טוען שבמצב שלי יש סיכוי טוב יותר שאני אקלט טבעי ולא ממליץ לעבור לטיפולים הורמונלים.
רופא נוסף שהתייעצתי איתו שלח אותי דחוף ל IVF ואמר שלמרות שהסיכויים שלי מאוד מאוד נמוכים זה עדיין יתן לי סיכוי (קטן) יותר טוב.
כבר מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות
ההגיון של הרופא שלי שאם גם ככה ה FSH מאוד גבוה והשחלה לא מגיבה אז אין מה לנסות להגביר אותו - סה"כ זה נשמע הגיוני
האם באמת עדיף לנסות לתפוסת את "ביצית הזהב" באופן טבעי או שיש דרכים להפיק מהשחלה קצת יותר?
ללא הריונות קודמים בכלל, זרע של בן הזוג תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה
פרופ` דוד בידר08/07/2021הרופא שאמר לך לנסות טבעי לא שם לב שאין לך ביציות ואני לא מבין למה הוא התכוון.
מי שהמליץ לך על הפריות גם הוא לא מבין בענייני פוריות.
במצב כזה ניתן לטפל על ידי פרוגילוטון למספר חודשים אך באופן עקרוני את זקוקה לתרומת ביציות אם אין טעות בבדיקות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
מיכל08/07/2021לא הבנתי, אם במעקב זקיקים רואים ביוצים בבירור זה לא אומר שיש ביציות?
רואים ביוץ על סמך זקיק באולטרסאונד + אסטדריול שהולך וגדל, רירית רחם מגיעה ל 7+ מ"מ
אחרי הביוץ רואים זקיק צהוב, פרוגרסטרון גבוה יחסית ומעט נוזל בדוגלס
אם יש ביוץ, איזה מניעה יש מלהיקלט להריון מהביציות שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניסה
פרופ` דוד בידר08/07/2021לא יכול להיות FSH כזה גבוה וביוץ
משהוא חא ברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודש ונפיחות בחזה שפסק-טיפול פוריותדנה08/07/2021
אם אני בטיפולי פוריות ivf והיה לי גודש , עוד לא עשיתי את הבדיקת הריון ( היא בעוד כמה ימים )אבל גם מרגישה שהגודש בחזה פחת...
מה זה אומר שכנראה לא נקלטתי?
מייאש..אוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודש
פרופ` דוד בידר08/07/2021לא בהכרח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאה והחזרת עוברים בטיפולי פוריותטלי08/07/2021
אני בטיפולי פוריות ivf . האם אחרי שאיבה ובזמן הפרייה ניתן לבקש מרופא להחזיר ביצית אחת מופריית ואת השאר להקפיא?
אם כן איך זה נעשית ההחזרה הבאה גם עם זריקות לבטן וכל זה? ומתי בתחילת המחזור? באמצע?
זה שונה מהתחלת הטיפול של השאיבות ? אם אפשר קצת להסביר את זה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאה כי לרוב מחזירים עובר אחד
פרופ` דוד בידר08/07/2021לרוב מחזירים עובר אחד.ככה שלא צריך לבקש אלא אם הרופא מציע אחרת ואת צריכה להסכים.
עוברים טובים מקפיאים ומחזירים או במחזור טבעי , לחא תרופות למעט מעט תמיכה.
או במחזור בו נוטלים רק כדורים ולא זריקות.
את חייבת לבקש מהרופא המטפל הסברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)