מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תזמון אוביטרלבלה06/11/2008
הונחיתי ע"י הרופא שלי להזריק אוביטרל ולהגיע לשאיבה לאחר 33.5 שעות. בטעות הזרקתי את האוביטרל באיחור של חצי שעה, מה שמוריד את הטווח ל-33 שעות. האם איחור כזה יכול להוות בעיה משמעותית לשאיבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול06/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע לאחר החזרת עובר טרי אחדסוניה 3706/11/2008
בחמישי שעבר עברתי החזרת עובר טרי אחד שלדברי עובדת המעבדה בן 4 תאים עם מעט מאוד שברים שנראה מצויין. בת 37 ואם ל-3 ילדים מהריונות ספונטניים. לאחר שנתיים וחצי של נסיונות פנינו לטיפול ה-ivf הראשון (מקווה שגם האחרון) מטופלת כעת בתמיכת אנדומטרין 100 מ"ג 3 פעמים ביום. שאלותיי הן: מיום ליום יש לי גודש ותחושת מלאות בשדיים במיוחד בבוקר לאחר שנת הלילה האם זה תקין? ומאתמול כאבי גב תחתון טורדניים במיוחד האם יש קשר? מיותר לציין את המתח והציפייה עד לעוד שבוע בחמישי הבא בעזרת השם לבדיקת הדם... הלוואי ואילו סימנים מבשרי טובות.... תודה רבה על כל תשובותיך הנפלאות ובהצלחה לכל בנות הפורום - אמן!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוניה שלום
פרופ' שחר קול06/11/2008גודש בשדיים בשלב זה של הטיפול הוא צפוי ותקין.
כאבי גב תחתון - לא קשורים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר קול היקרדנה06/11/2008
שלום, אני בטיפול IVF, קראתי באתר שלך שבעיה בקרישת הדם יכולה להוות בעיה בפוריות,בהשרשת העובר ברחם. אלו תוצאות שקיבלתי בבדיקות דם האחרונות,שנלקחו ביום ה3 לווסת וערך אחד,השני בטבלה יוצא מן הנורמה.יש אפשרת שזאת הבעיה אצלי ואם כן מה ניתן לעשות? קרישה -התשובה היא המסומנת ב* PT (%) 80 * 80 -130 PT (Seconds) | Sec. 11.6* 8.4-11.3 I.N.R 1.1 * PTT | sec. 21.6 * 30.6- 28.6 תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול06/11/2008לא, מדובר על טרומבופיליה, יש צורך בבדיקות אחרות.
מציע יעוץ עם המטולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץtt05/11/2008
לאחר שנה וחודשיים של נסיונות( הריון ראשון נקלטתי תוך חודשיים ומאובחנת בשחלות פוליציסטיות)התחלתי טיפול של איקואקלמין פעמיים ביום מהיום החמישי. היום עשיתי אולטראסאונד והרופא אמר שבשחלה השמאלית יש זקיקים קטנים ובשחלה הימנית יש זקיק בגודל 17 ואמר שביום שישי יהיה ביוץ. 1.האם בוודאות יתרחש ביוץ עם זקיק שהיום הוא בגודל 17 או שאין לכך ערובה? 2.הרופא אמר לקיים יחסים ביום חמישי ביום שישי וביום שבת האם לא צריך לעשות בדיקת דם כדי לבדוק שבאמת התרחש ביוץ ? 3.והאם זה ששתיתי איקואקלמין מגדיל לי את הסיכוי שבאמת יתפס הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפי שלום
פרופ' שחר קול05/11/20081. אין וודאות, אף פעם! יש רק סבירות גבוהה...
2.אין צורך.
3. לא, תפקיד האיקקלומין ליזום את הביוץ. לא להגדיל הסיכוי ש"יתפס הריון".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץקרן05/11/2008
בת 29, בריאה, יש לי בן בן 3... נולד ב ניתוח קיסרי... 3 חודשים לאחר היטרוסקופיה. הרופא הודיע לי לאחר ההסיטרו' שהכל צריך להיות בסדר ואין סיבה שלא אכנס להריון... ייש לי מחזור סדיר בכל 29 יום. אתמול, ביום ה-13 עשיתי בדיקת ביוץ (מקלונים) והקו יצא חזק - קיימנו יחסים.. היום, היום ה14 הקו חלש יותר ... קיימנו יחסי מין ביום ה12, 13 היום לא ... האם אני צריכה להמשיך גם ביום ה-15,16,17.. האם עדיף בכל יום ?? או יום כן יום לא? אמרו לי שאם אני מנסה כל יום זה גרוע מאד ומקטין את הסיכויים... אשמח לקבל תשובתך ... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול05/11/2008לא צריכים לקיים.
נהנים לקיים...
יש גם כיף והנאה.
צריך לחשוב גם על זה.
פעם ביומיים = מספיק.
אם רוצים עוד - למה לא.
לא כי צריך, כי רוצים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפורמיןחסוי05/11/2008
בעלת שחלות פולציסטיות וגירוי שחלתי , רופא מסר לי להתחיל לקחת כדור מטפורמין 1 ביום במינון של 850 , עד שלא קנית לא ידעתי שזה נועד לחולי סכרת. האם ידוע על טיפול מסוג זה? מה מטרת הכדור בטיפול? ועוד שאלה, האם זה יכול לגרום לי נזק , שיוריד לי את הסוכר בגוף? תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול05/11/2008טיפול מקובל.
המטרה - להשיג ביוץ.
לא יגרום לנזק.
לא יוריד הסוכר בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי היקרלירון05/11/2008
היי, להזכירך בת 25, בעיה זכרית, אצלי הכל תקין. עברנו החודש טיפול IVF ראשון בבי"ח כרמל, אתה שאבת לי 2 ביציות (מאחר וניתנה כמות הורמונים נמוכה). הוחזרו 2 עוברים כאשר יום לאחר ההפריה (ICSI) התחלקו ל 4 תאים וד"ר צפנת וינר הגדירה אותם מצוינים. הרירית הייתה 10 מ"מ - על פניו הכל נראה טוב ולצערי היום קיבלתי בטא שלילית. אני ממש מרוסקת, ומתחילה לחשוב שאולי משהו לא בסדר איתי למרות שעברתי את כל הבדיקות, מלמד צילום רחם. יש לך אולי הצעות מה לעשות עכשיו בהמשך הדרך? לעבור לפרטי? אנא עזור לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה
לירון05/11/2008הבעיה הזכרית היא שיש רק 0.1 זרעונים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
לירון07/11/2008...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירון
ד''ר דוד ישי07/11/2008אין סיבה שתתרסקי. את צריכה לזכור שגם כאשר הכל נראה מצויין, לא עולים סיכויי ההצלחה של מחזור טיפול של IVF על 50% . למעשה הממוצע הוא 30%. הציפיות שלך צריכות להיות בהתאם כדי שלא תתרסקי בכל פעם שהטיפול נכשל. אני מבטיח לך שתצליחי. קחי נשימי עמוקה ותגייסי את הכוחות שלך לטיפול הבא ולא לשקיעה באכזבות ובדכאונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה ל"ר ישי
לירון08/11/2008הי, תודה על העידוד... 1.רציתי לדעת מה לגבי צילום רחם? האם כדאי לעשות? 2.ומה לגבי הבעל? צילום אשכים לא עשו לו בכרמל? (כשהיינו בפגישת יעוץ אצלך אמרת שיש צורך בזה...) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירון
ד''ר דוד ישי08/11/2008ב IVF אין צורך בחצוצרות לכן צילום רחם אינו נחוץ. אני לא זוכר מה אמרתי . יתכן שהתיחסתי לאולטרסאונד אשכים ( את האשכים לא מצלמים ) . זה אפשרי. אני בספק אם זה ישנה משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי תודה על ההתיחסות ושבת שלום
לירון08/11/2008...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וודאי....חוששת....05/11/2008
לד"ר שחר קול, רציתי לומר לך תודה - על התשובות המהירות והמרגיעות . באמת חששתי כי לא ידעתי מה משמעות התוצאה, לאחר מספר ימים עשיתי בדיקה ביתית נוספת והיא היתה חיובית. ולהמלצתך עשיתי בדיקת דם והתוצאה היא : 2919.3 mIU , בדקתי בספר ההריון וכתוב בו שהערכים בהריון הם 500 -6000 בין השבועות 5-6. אני בהריון !!!! אני לא מאמינה, אחרי כמעט שנתיים של נסיונות ,ושנה של זריקות ובדיקות.... בנות שקוראות את ההודעה הזאת, אל תתיאשו, בסוף זה יקרה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעודדת
תותי05/11/2008תודה אין כמוך אני צריכה כל עידוד וזה ממש תענוג שיהיה הריון בריא וקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול - אתה צודק
קרן05/11/2008אך לאחר שנה של נסיונות ואכזבות...זה קשה... הלחץ כבר קיים מאד..וגם הפחד שהגוף לא בסדר... עם זאת, אמנם" צריך, - אך תוך כדי תמיד נהנים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה במזל...
פרופ' שחר קול05/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר החזרהענתי05/11/2008
מהו הזמן המומלץ לקיים יחסי מין לאחר החזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי בעוצמת התגובה השחלתית
פרופ' שחר קול05/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי הביוץ?שרי05/11/2008
אמרו לי להזריק היום אוביטרול ויחסים מיום חמישי רציתי לשאול כמה זמן מרגע הזרקת האוביטרל מתרחש הביוץ?והיכן להזריק את האוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה שעה
שרי05/11/2008האם באותה שעה בה אני אזריק את האוביטרול עלי לקיים יחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף.......
שרי05/11/2008היום בצהרים אמרו לי להזריק ואני מבינה שהביוץ מתרח תוך 36 שעות בעלי בבקרים לא נמצא ואני לא יודעת איך לתזמן בדיוק את קיום היחסים עדיין לא לקחתי את הזריקה ורציתי לשאול אם זה בסדר שאקח את הזריקה מחר בבוקר על מנת שביוץ יהיה ביום שישי בערב למרות שאמרו לי היום ואם נאמר שאזריק היום בלילה ואקיים יחסים אחרי 24 שעות זה יהייה מספיק אפקטיבי נורא מבולבלת ולא יודעת מה לעשות!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שהדוקטור יענה...
חסויה05/11/2008כ-36-40 שעות לאחרהזרקת אוביטרל מתרחש הביוץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבי שלום
פרופ' שחר קול05/11/2008כפי שנאמר - הביוץ כ- 40 שעות לאחר אוביטרל אותו מזריקים לבטן.
תמיד עדיף לקיים לפני מועד הביוץ המשוער.
אין צורך לדייק על הדקה...
זה לא עובד ככה...
מציע - להירגע, לקחת את זה בקלות, לקיים יחסים, ולהשתדל להינות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
שרי06/11/2008הזרקתי את האוביטרל אתמול ב-18:00 מתי הזמן האידאלי ליחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום ומחר, מועד מדויק לא חשוב.
פרופ' שחר קול06/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דר'DANA05/11/2008
אני נמצאת בטיפול לקראת IVF ראשון, בפרוטוקול ארוך, אני אחרי עשרה ימים של דקא 0.05. אתמול עברתי עקירה כירורית לשן בינה, ואשמח מאוד לשמוע את דעתכם בקשר לתרופות שלקחתי(ועוד אקח) אם הן עלולות לפגוע בטיפול: בזמן הניתוח-LIDOCADREIN שלוש אמפולות, DEXACORT 20MG ולהמשך טיפול ETOPAN ו-MOXYPEN מדאיג אותי בעיקר הסטירואידים, האם זה יכול לפגוע בטיפול איכשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תהיה השפעה.
פרופ' שחר קול05/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפנ דיקור מי שפיר - דחוףלירז05/11/2008
שלום, אני לפני דיקור מי שפיר שניקבע ליום שישי בצהריים. אני בעלת סוג דם RH- מתי צריך לקבל זריקת אנטי די. האם אפשר לפני הדיקור? והאם צריך מיד לאחר או שאפשר לחכות עד יום ראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לפני הדיקור
פרופ' שחר קול05/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהeve05/11/2008
עשיתי הזרעה ב20.10 היום עשיתי בדיקת בטא יצא שלילי הרופא שלי אמר שעשיתי את הבדיקה מוקדם מדי ואמר לחזור עליה ביום ראשון האם זה באמת נחוץ כי את האמת אין לי כח לעוד אכזבות! תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
eve05/11/2008שלא קיבלתי וסת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ' שחר קול05/11/2008לדעתי, הבדיקה החוזרת היא מיותרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSHאפרת05/11/2008
קיבלתי תוצאות של הפרופיל ההורמונלי לאחר תקופה שלקחתי כדורים התוצאות הם בעייתיות בגלל ה FSH שמגיע לרמה 34 , מה הסיכויים שלי לביציות שלי עם רמה כזאת של FSH? עד איזה רמה של FSH מאפשרים טיפול של הפריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת שלום
פרופ' שחר קול05/11/2008בהנחה שאסטרדיול נמוך, הרי לא מבצעים IVF אם FSH מעל 20.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסרוסקופיה -דגנית05/11/2008
שלום רב כתבת י לכם כבר אבל לא נענתי בתשובה לכן שוב אני מנסה. עברתי היסט' ובטופס השיחרור נרשמו הפרטים הבאים :חלל רחם עם הדבקויות תוך רחמיות (רקמה צלקתית)עברה ניתוח ריסרי לפני כ4.5 שנים ומאז דימומים לא פוסקים .הדבקויות מרובות באיזור הפונדוס והדופן האחורית .וכו.. בוצעה הרחבה צוואר מהגר 2 ל12 בוצעה גרידה באמצעות מגרדה חדה וכריתת הדבקויות תוך רחמיות שאלתי היא האם הסיבה הינה עקב הניתוח הקיסרי שעברתי לפני כ4.5 שנים ? האם סיבת ההדבקויות יכולה להיות ממשהו אחר ואם כן ממה ? תודה דגנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגנית שלום
פרופ' שחר קול05/11/2008כל מעורבות כירוגית או תהליך זיהומי ברחם יכולים לגרום להידבקויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)