מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קצב לב עוברי מהירטלי31/01/2017
פרופ' נכבדים שלום רב
במסגרת שקיפות עורפית נמדד גם קצב הלב של העובר, התוצאה - 176 פעימות לדקה. האם לא מדובר בקצב מהיר מדי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצב לב
פרופ` דוד בידר01/02/2017זה קצב מהיר, אך בשבוע זה אין כל משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון וקשר לאיכות הביציותא31/01/2017
שלום
האם ערכי פרוגסטרון גבוהים ביום ה- 3 למחזור - התחלת הטיפול - ואמצע הטיפול הם סימן לאיכות ירודה של הביציות בסבב הטיפול הקיים (חוץ מההשפעה השלילית על הרירית) או שאין קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עליה מוקדמת בערכי הפרוגסטרון לפני שהביציות השלימו את הליך ההבשלה עלול גם לפגוע באיכות הביציות המתקבלות ,שיעור ההפריות,אכות העוברים,ושיעור ההריונות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים וגודל רירית לא טובהגלית31/01/2017
פרופ' שלום
לאחר 7 ימי זריקות נצפו 11 זקיקים בגודל 13-16 מ"מ אך רירית הרחם דקה מאוד 4.5 מ"מ וברור שלא יכול להיות עם ריראית כזאת הריון.
האם יש דרך בלי קשר לטיפול הזה לעבות את הרירית כי היא נחלשה מאז טיפולי הפריון ?
האם מתן פרוגינובה יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאחר ואת צפויה לפחות למספר ימים נוספים של טיפול,הייתי נמנע בשלב זה מתוספת חיצונית של אסטרוגן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצות בבטן שבוע 10+5לולה31/01/2017
אתמול בלילה קמתי לשירותים , היתה לי התכווצות בבטן ובגב כאילו נתפס לי הגב.
בבוקר זה די עבר
אני מרגישה חולשה.
שבוע הבא יש לי שקיפות עורפית ואני לא רוצה להגזים באולטרסאונד.
האם אני צריכה לדאוג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא רואה כל סיבה לדאגה בשלב זה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ערכים לפני החזרהאני31/01/2017
שלום בת 26 עברתי החזרה בשישי האחרון של 2 בלוסטוציסטים טריים באיכות מאוד טובה לדברי האמבריולוגית.
יום לפני ההחזרה בדקתי ערכים
פרוג' 128.
אסטרודיל 7449
האסטרודיל לא גבוה מידי? האם תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין שלוקחת סינרל לתמיכה פעמים ביום
אני31/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרדיול
פרופ` דוד בידר01/02/2017תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עם פרוברה ניתן להשיג הריוןמאיה31/01/2017
שלום,
קיבלתי כדורי פרוברה בשביל להביא את המחזור
וגם איקקלומין בשביל להתחיל לשתות מהיום ה-5 למחזור.
השאלה אם ניתן להכנס להריון ממחזור שבא בעקבות פרוברה,
זה לא מחזור מדומה שאין בו ביוץ וזה כדור שאמור למנוע הריון?
(כמו כדורים שמסדירים את המחזור אבל מונעים הריון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא משנה אם המחזור נגרם בעקבות הכדורים או שמדובר במחזור ספונטאני,התאפסות הרירית זהה ומאפשרת התחלת טיפול להשראת ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיה01/02/2017בהנחה והסיבה לכך שהמחזור עוד לא הגיע זה כי יש הריון,
האם נטילת הפרוברה מסוכן ויכול להזיק לעובר?
אולי עדיף לבדוק קודם אם יש הריון..אבל קשה לי להאמין כי אני מרגישה שאני צריכה לקבל פשוט משום מה זה מתעכב ועוד לא מגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעשה בדיקת הריון וזו התוצאה
מאיה07/02/2017בטא יצא 1000.0<
מה זה אומר?? הריון?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהעדר שק היריון ברחם,יש לשלול היריון מחוץ לרחם,לפנות לביקורת רפואית לאלתר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אומרת תוצאת בדיקת הבטא
מאיה08/02/2017התוצאה אומרת שזה יכול להיות סימן של הריון חוץ רחמי?
לא הבנתי מה התוצאה אומרת? אולי לא בדוק כמות לכן אין ערכים של ml?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיה08/02/2017*לא בדקו
האם לעשות בדיקת בטא שוב? חשוב שיהיה מצויין הערכים של הml? אם מצויין ערכים סימן שזה תקין ואם לא אז לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם בדיקת הדם לביטה הינה בעלת ערך הגבוה מ1000 ועדיין לא נצפה שק היריון ,הרי שיש לשלול את האפשרויות שציינתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין ערכים ומספר מדויק
מאיה12/02/2017אבל למה לא מצויין ערכים ml/ul?
בהריון הקודם היה מספר מסויים עם ציון ערכים אלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תפני את השאלה למעבדה או רופא מטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר בזמן טיפולאמי31/01/2017
שלום, התחלתי טיפול ivf והיום זה היום השני בלבד לתחילת הטיפול (זריקה שניה של דקפפטיל), ברצוני לדעת האם מותר לי לקחת בימים הקרובים ורמוקס לטיפול בטפילים?
אני חוששת שזה ישפיע על התפתחות הביציות וחלילה יגרום לבעיות אצל העובר.
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר
פרופ` דוד בידר31/01/2017אפשר לקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין בזמן הריוןלולה30/01/2017
שלום.
אני שבוע 10 לאחר ivf
לפני יומיים הפסקתי לקחת קרינון לתמיכת הריון.
אתמול קיימנו יחסים ואני מאז בפחדים שזה מזיק
לא הרגשתי משהו שונה אבל עצם זה שהפסקתי תמיכה מלחיצה אותי.
אשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין כל בעיה בקיום יחסים במהלך ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזר של שני בלסטוציסטיםשרה29/01/2017
שלום,
היום הוחזרו 2 בלסטוציסטים שהופשרו באיכות AB
מה זה אומר על רמת האיכות שלהם?
באיזו סקאלה מודדים את איכות העוברים?
תודה רבה
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין... בת 35
שרה29/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האיכות של הבלסטוציסטים נחשבת כטובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רשמח לדעתו של פרופ אשכנזי לגבי הטיפולבוביק29/01/2017
שלום רב ותודה מראש.
פוליציסטית בת 28, בהריון הראשון נקלטתי בעזרת גונאל ויחסים.
היום מנסה שום להכנס להריון.
סבב ראשון גונאל אביטרל ויחסים- הריון כימי
סבב שני גונאל אוביטרל ויחסים- לא נקלט קיבלתי וסת.
כעת אני בסבב השלישי- מזריקה כבר 10 ימים 25 יחידות גונאל... בבדיקות היום זקיק אחד בגודל 15 השאר קטנים, רירית 7.2.
בבדיקות דם e2 600 , ופרוגסטרון קטן מ 0.8.
השאלה שלי היא האם יש צורך לדעתך בפרוגסטרון? נורת או משהו אחר...? האם בעצם יש יהיה סיכוי הסבב הזה? (הנחיות הרופא להמשיך להזריק ולהגיע לבדיקות יום שלישי הקרוב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הטיפול צריך להמשך לפחות עוד יומיים,לאחר הביוץ הייתי שוקל מתן טיפול תומך בנרות פרוגסטרון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא באמצעות הפריה חוץ גופיתסיגל29/01/2017
שלום רב..
אני נמצאת בטיפול פריון ומזריקה מניפור..
אני לא רוצה לעבור הפריה חוץ גופנית אלא פריון רגיל דרך יחסים ..
אבל בעלי יכול להוציא זרע רק בעזרת היד שלו??
האם יש אפשרות לכנס להריון בדרך זו? כלומר להכניס לי הזרע אחרי שעושה ביד???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות קיימת,אולם בתנאים אלו עדיף לבצע השבחה והזרעה תוך רחמית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבדיקות האלה תקינות?דנה29/01/2017
האם תוכל בבקשה להגיד לי האם הבדיקות תקינות
FSH 1.66 MIU/ML
(FOLLICULAR PHASE : 3.0 - 8.0)
(MID-CYCLE : 2.5 - 17)
(LUTEAL PHASE : 1.3 - 5.5)
(POST MENOPAUSAL :26.0 - 133)
LH 8.83 MIU/ML
FOLLICULAR PHASE : 1.8 - 12 MIU/ML)
(MID-CYCLE : 7.6 - 89 MIU/ML)
(LUTEAL PHASE : 0.6 - 14 MIU/ML)
(POST MENOPAUSAL : 5 - 62 MIU/ML)
PROGESTERONE 32.47 NMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : <0.3-0.95 NMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 3.8 - 50.5 NMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : <0.3-0.65 NMOL/L)
PREGNANT FEMALE:
(FIRST TRIM : 8.9-468 NMOL/L)
(SECOND TRIM : 72-303 NMOL/L)
(THIRD TRIM : 89-771 NMOL/L)
TESTOSTERONE 0.97 NMOL/L ( 0.30- 3.80) (.*.......)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפי הנתונים ההורמונאלים הינך אחרי ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות על תחילת טיפולנעמי29/01/2017
שלום דר לפני שבועיים יום שישי קיבלתי מחזור לאחר טיפול שכשל. ביום השלישי למחזור התחלתי פרוגינובה להחזרת בלסטוציט מוקפא... לאחר 3-4 ימים אושפזתי בבית חולים עקב דלקת שלא קשורנ לטיפולים.. לאחר התייעצות עם הרופא שלי החלטנו להפסיק את הטיפול (הפסקת פרוגינובנ אחרי 7 ימים) ולהבריא להתחזק ולהתחיל במחזור טיפול הבא. הפסקתי את הפרוגינובה ביום שני שבוע שעבר וביום שישי האחרון החלו התכווצויות בבטן ובערב הופיע דימום קל על התחתונית. ביום שבת האחרונה שוב התחיל דימום קל עד היום(יום ראשון) . חשוב להדגיש שזה דימום קל ואני מחליפה פעמיים שלוש תחתונית ביום. שעדכנתי את הרופא הוא אמר שזה הרירית הדקה שנשרה עקב הפסקת הפרוגינובה למרות שחלפו רק שבועיים מהמחזור האחרון ולקחתי רק 7 ימים. הוא מעוניין להתחיל טיפול חדש מהדימום הקל הנוכחי... אומר שזה כמו מחזור לכל דבר. ונתן הוראות טיפול של פרוגינובה החל מהיום לבניית רירית חדשה לקראת החזרת בלסטןציט. הדימום הקל עדין נמשך. השאלה שלי האם אתה חשוב שזה נכון להתחיל את הטיפול או חשוב להמתין לוסת רגילה לחודש הבא? חשוב לומר שאני עכשיו מספר כשלונות רבים ואיני רוצה לעבור סבב נוסף אם עצם התחלת הפרוגינובה מהיום יכולה להפריע לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט ניתן להתחיל עם הטיפול כפי שהרופא המטפל שלך הנחה אותך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגלוטרן- שימוש בהורמון לטיפולי IVFמאור29/01/2017
האם יש סיכון כלשהו בשימוש באורגלוטרן לצורך טיפול ivf
כלומר האם ההורמון הזה יכול לעודד סרטן שד או סרטן שחלות(או סרטן כלשהו?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון 9 ימיםליאת29/01/2017
שלום 9 ימים אחרי החזרת 2 בלבטוציסטים לא התאפקתי ועשיתי בדיקה ביתית...
האם הבדיקה אמינה ואני בהריון?
שאיבה הייתה ב15/1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה נוספת
ליאת29/01/2017עשיתי עוד בדיקה 😄
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סביר להניח שאת בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
ליאת29/01/2017האם הגיוני שהבדיקה חיובית מהורמון ההריון באוביטרל שהזרקתי לפני 16 יום??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)