מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת של אצבעות רגליים רדומותיריב ארמן15/06/2007
שלום,
בחודש וחצי האחרונים אני מרגיש תחשה הולכת וגוברת באצבעות כפות הרגלים של "הרדמות" כאילו הרגל רדומה וכשני נוגע באזור אני מרגיש תחושה קהה.
אני מזיז את אצבעות הרגליים ואין לי בעיה בהזזתם אך התחושה אינה נעימה ומרגישה כאילו חסרה לי שם אצבע
כמו כן בחלק התחתון של הרגל השמאלית קרוב לאצבעות יש תחושה של מעין בליטה למרות שכאשר אני מעביר את היד שם אין שום שוני במבנה אלא אותה תחושה עמומה של איבר רדום.
כפי שציינתי אין לי בעיה ללכת או לדרוך רק תחושה לא נעימה ששמתי לב שמתרחבת לאט לאט.
אין גם תחושה של נימול והתחושה היא תמידית ולא משתנה או נעלמת
תודה רבה
יריב ארמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יריב
עירית פרידמן17/06/2007אני מציעה לפעול בשני מישורים-
1. לקבל אבחנה בתחום הרפואה הקונבנציונאלית.
2. לפנות לטיפול בתחו הרפואה המשלימה. דיקור או הומאופתיה.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליריב-הרגשה רדומה בכף הרגל
יוכי21/06/2007לאחר שבצעת מספר בדיקות,האם זה פגיעה עצבית,וכו.יש בדיקת אלקטרודות.זה לבקש בקופת-חולים.אך אפשר להתחיל לקחת ויטמין b50 ן- b1 לי היה מקרה דומה.וזה עזר מאוד.והכל התעורר לחיים.הכל היה כמו קודם.י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות וחולשהגל11/06/2007
שלום, שמי ליהי ואני בת 19
אני בחודשיים האחרונים נמצאת בתקופה די לחוצה של מבחנים,
והתחלתי לחוש בתחושה של עייפות מתמדת, חוסר אנרגיה, אני לא חיונית וזוהרת כבעבר...
אני נורא עייפה,יש לי מעין חולשה שאני לא יכולה להסביר....
הדבר משפיע עליי וגורם לי להיות מדוכדכת ולחוש שאני מבזבזת את זמני בשינה,או לא מנצלת אותו כפי שהייתי רוצה בגלל העייפות הזאת...
יש תרופה הומפאתית או משהו טיבעי שיוכל לעזור לי להחזיר את החיוניות והאנרגיה שוב לחיי?
אני לא חושבת שזה קשור במאה אחוז למבחנים... כי הם רק לאחרונה החלו (אך ציינתי אותם כי ידוע לי שהנפש והגוף לא מנותקים זה מזה...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לשאול אם דיקור סיני
גל11/06/2007אם הדיקור או הרפואה הסינית יכולים לעזור?
ואם אתם נותנים לי תשובה חיובית, אשמח אם תמליצו לי היכן לבצע את הטיפול
דרך קופת חולים כללית שמעתי שיש טיפולים אנטרנטיבים במחירים שפויים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות
רמון ולמן12/06/2007גל שלום
כן, אנחנו ברפואה הסינית נוכל לעזור לך בנושא העייפות\לאות\חולשה, לאחר שנברר את הסיבה לעייפות.
ניתן לקבל את הטיפול במסגרת כללית רפואה משלימה.
הייתי ממליץ לבקש מטפל שמשלב דיקור וצמחי מרפא.
בהצלחה
רמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליהי
עירית פרידמן12/06/2007את צודקת לחלוטין באבחנתך שהנפש והגוף לא מנותקים.
הטיפול ההומאופתי בוחן את הקשר בין הנפש והגוף ומטפל בשניהם.
יש צורך לקבוע פגישה עם הומאופת שיראיין אותך בכל הקשור אליך ויתאים תרופה מדויקת לתמונה ההוליסטית שעולה.
טפלי בהקדם כך שתוכלי לחזור לאנרגיה הנדרשת כדי ללמוד ביעילות
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות
יפה שמעוני12/06/2007גל שלום,
שילוב של לחץ ותזונה לא מספקת יכולים לגרום לפתח חוסרים ולעייפות יתר.
תתחילי בתזונה נכונה שמכילה ירקות, פירות, אגוזים, ביצים, דגים ושתיה של מים, תה צמחים ומיצים טבעיים. כדאי לחשוב על פעילות פיזית מתונה כמו שחיה, תרגילי נשימה, אופניים, או הליכה.
מומלץ גם לעשות בדיקות כלליות על מנת לשלול מחלות.
בהצלחה,
ד"ר יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם
גל13/06/2007תודה רבה, נראה לי שאני אפנה לרפואה סינית בשילוב צמחי מרפא...
כמו כן לקחתי את העצות של התזונה הנכונה ושילוב של ספורט מתון..
תודה!
ליהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכלתליאל11/06/2007
דיי ממש נמאס לי אני פשוט לא יודעת מה לעשות ,אני בחורה רזה והבעיה שלי היא הבטן יש לי כל הזמן בטן מנופחת כאילו מה דחפתי בה ,זה נורא מתסכל ומגביל אותי בבגדים ,מה ניתן לעשות כדי להוריד נפיחות זה פשוט לא דבר רגיל ,זה מגיע למצב כזה שלפעמים שואלים אותי אם אני בהריון ? אני כבר אובדת עצות בנוסף לנפיחות אני סובלת מגזים בצורה קיצונית שמשבשת לי את אורח החיים ואני מפחדת לקחת כל מיני כדורים שמא אני אתמכר אליהם או שהגוף שלי לא יוכל להתמווד בלעדיהם וכדו" אני צריכה עזרה מה היפול הנכון ביותר עבורי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאל
עירית פרידמן12/06/2007התסכול קורה כאשר מרגישים שאין פתרון לבעיה.
אני יכולה להציע לך פיתרון לבעיה בתחום ההומאופתיה.
צריך יהיה להבין מה הגורם לגזים במערכת העיכול שגורמים לנפיחות המעצבנת.
טוב שלא התחלת שום טיפול אחר. כך יהיה יותר קל לעזור לך והתגובה של הגוף לטיפול תהיה יותר מהירה .
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאל12/06/2007אז איך אני מגיעה למטפל בהומופאתיה ומה זה בכלל ? אם אפשר כמה שיותר פרטים כדי שהתמונה תתבהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפאללא שם11/06/2007
שלום, האם צמח המרפא אכיניצאה פורפוראה שנאמר שהוא מחזק את מערכת החיסון האם הוא יעיל לטיפול בנזלת אלרגית שהופיעה לפני כחודשיים וכעת המצב קל יותר ואני מעוניינת לרפא את זה כי זה כבר קיים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכיניצאה
יפה שמעוני12/06/2007שלום רב,
אכיניצאה לבד לא מומלץ לקחת יותר משבועיים.
לחיזוק המערכת כדאי להתחיל עם תזונה נכונה, שמכילה את כל אבות המזון.
את יכולה לקחת פרוטק, או חיזוקית, שמכילים גם את האכיניצאה.
יכול להיות גם שהנזלת היא כתוצאה של אלרגיה לשינויי אקלים, או סיבה אחרת.
לא הכל פשוט וחד צדדי. כדאי לבדוק יותר לעומק.
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם שיזוף ללא שיזוףשיר11/06/2007
האם קרם שיזוף ללא שיזוף עלול לגרום לסרטן, ואם כן כיצד ומדוע...?
תודה מראש,
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם שיזוף
יפה שמעוני11/06/2007שיר שלום,
אני לא יודעת אם יגרום לסרטן, אבל יכול לגרום ליתר פיגמנטציה ולאלרגיות.
שימי לב שבזמן השימוש מומלץ לא להחשף לשמש.
בהצלחה,
יפה שמעוני - נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריקוטןאני10/06/2007
לפני השימוש בכדורים הנ"ל צריכים לעשות בדיקת דם כפי שיודע
עשיתי והתברר שאני אנמית אך כאמור יש לי בעוד שבועים תור לרופא עור כי ברצוני לקחת לטיפול באקנה את הכדורים לאחר שהתברר שאני אנמית האם הוא עדין ימליץ לי לקחת את הכדורים
אשמח אם תעני לי על שאלתי
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראקוטן
עירית פרידמן10/06/2007שלום
אני לא יודעת מה ימליץ לך רופא העור שלך......
אני ממליצה לך להתרחק מהכדורים הללו כמו מאש!
הם חזקים. בעלי תופעות לואי לא נעימות ובעלי פוטנציאל נזק רב.
כדאי לך לפנות לרפואה המשלימה.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות וגזיםליאל08/06/2007
אני סובלת מזה 3 שנים מגזים ונפיחות בבטן ואני רק בת 19 וחצי ,כל דבר שאני אוכלת הבטן שלי ישר מתנפחת ואני ממש רזה ככה שזה נראה כאילו אני בזה מביא למצבים ממש הריון זה מביא אותי למצבים ממש מביכים שאנ יצריכה להסתיר את הבטן שלי אחרי שאני אוכלת ,מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל
יפה שמעוני08/06/2007ליאל שלום,
קיימות סיבות רבות להצטברות גזים: חוסר אינזימי עיכול (המזון אינו מתעכל ומתחיל לתסוס בקיבה, פטריה בשם קנדידה הגורמת לנפיחות אחרי האוכל, בעיקר אחרי אכילת פחמימות.
חיידקים, פרזיטים, תולעים...
המלצתי היא לגשת למטפל מקצועי לאיבחון על מנת שתוכלי לפתור את הבעיה.
פרטים נוספים על הקנדידה תוכלי למצוא באתר:
tevamed.net
בהצלחה,
ד"ר יפה שמעוני - נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרמיכל07/06/2007
אני סובלת מהזעת יתר בבית השחי, בכפות הידיים ובפנים. אני לאחר לידה, וכרגע התופעה החמירה בעיקר באיזור הפנים.
האם ניתן לטפל בכך באמצעות השיטות של הרפואה המשלימה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
עירית פרידמן07/06/2007ניתן ורצוי לטפל בכך באמצעות הרפואה המשלימה.
הומאופתיה יכולה לפתור את הבעיה. ככל שתקדימי לטפל כן ייטב.
ניתן לטפל בהומאופתיה גם אם את מניקה.
ואם יש לך עוד שאלות אני כאן.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
יפה שמעוני08/06/2007מיכל שלום,
אני ממליצה לך לגשת לבית מרקחת הומאופתי ולקנות את 12 המינרלים הבסיסיים של מלחי ד"ר שוסלר. כמו כן לקחת מולטי ויטמין כמו פרנטל.
אחרי לידה רוב הנשים סובלות מחוסרים ולכן רצוי לקחת תוספי מזון להשלמת החוסרים. כמובן שראשית כל יש לדאוג לתזונה בריאה שמכילה את כל אבות המזון. לשתות הרבה מים ומיצים טבעיים, לאכול שקדים ואגוזים (טבעי), דגנים מלאים, ביצים, עוף, דגים ירקות ופירות.
מזל טוב,
ד"ר יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה ללמוד נטורופתיה?לירון07/06/2007
נורא מתלבטת בין-
רידמן ת"א / סמינר הקיבוצים / ברושים ...
מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי נטורופתיה
רמון ולמן07/06/2007לירון שלום
למרות היותי מנהל בית הספר לרפואה משלימה של מכללת סמינר הקיבוצים, אני מציעה לך לקבוע פגישות ייעוץ בכל אחת מהמכללות ולהיפגש עם ראשי המגמות לנטורופתיה.
בדיקת המקום, תוכניות הלימודים וסגל ההוראה תאפשר לך להשוות בין המקומות שציינת.
בהצלחה
רמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון
יפה שמעוני08/06/2007לירון שלום,
שלושת המכללות שציינת הן על רמה גבוהה ומוכרות ע"י האגודה הישראלית לנטורופתיה ולתזונה טבעית.
את יכולה למצוא מכללות נוספות המוכרות ע"י האגודה, באתר האגודה www,naturopathia.org
וכפי שכבר המליצו לך כדאי לעשות השוואת מחירים ולפי התרשמות אישית.
בהצלחה,
ד"ר יפה שמעוני- נטורופתית
יו"ר האגודה הישראלית לנטורופתיה ולתזונה טבעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלה .... נפיחות ... והטיפולשרון02/06/2007
שלום לכם ותודה מראש על ההתיחסות
גילו אצלי סיצטה בשחלה .. התופעות המלוות נפיחות ...השמנה בלי כל סיבה ...עייפות .. ותחושה לא נוחה...כאבים בקיום יחסי מין וכו.... רציתי לדעת האם יש אי אילו צמחים או ויטמנים ....או כל טיפול טבעי שיכולים לעזור מאחר שכפי שידוע סיצטות הם תופעה חוזרת אם הבטים לא נעימים בלשון המעטה
ממש מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול ההומאופתי
עירית פרידמן04/06/2007שלום שרון
ראשית-אל יאוש. יש הרבה מה לעשות לפני שנתפסים ליאוש....
אני יכולה להמליץ לך בחום על הטיפול ההומאופתי. זה טיפול שמותאם לך באופן מדויק ויכול לגרם להעלמות הציסטות וכל אי הנעימויות הנילוות. לפעמים צריך סבלנות - שמאד משתלמת בסופו של דבר.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותאילה01/06/2007
שלום לכם1
רציתי להתייעץ עבור חברה שלי. היא רוצה לפנות לרפואה משלימה אבל אין לה מושג למי. היא סובלת מעייפות כרונית, תשישות, חוסר ארנרגיה ומרץ גופני, מצב רוח ירוד עם נטיה לדיכאון, מתח ולחץ בחיים וכן היא גם סובלת מכאבי צוואר.
אל מי אליה לפנות לקבל עזרה
להומאופתיה או לדיקור סיני?
אשמח לקבל תשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילה
יפה שמעוני01/06/2007אילה שלום,
ראשית עליה לפנות למטפל מקצועי (מי שרשום באגודות המקצועיות) על מנת לעשות איבחון יסודי למציאה הגורמים לבעיות שיש לה.
אני ממליצה על נטורופת מקצועי המשלב גם תזונה נכונה, השלמות ויטמינים ומינרלים, במידת הצורך, ניקוי רעלים ואיזון כללי בשילוב טיפולים פיזיים.
אשמח לעזור, או ממליצה לפנות לרשימת מטפלים באתר של האגודה לנטורופתיה ולתזונה טבעית
[a href=http://naturopathia.org
שם תוכלי למצוא נטורופתים ותזונאים מקצועיים לפי אזור מגורים.]
בהצלחה,
ד"ר יפה שמעוני - נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אילה
עירית פרידמן02/06/2007אין תשובה אחת ברורה לשאלה. כל מומחה בתחום הרפואה המשלימה יכול לעזור לך בצורה כלשהיא.
אני יכולה להמליץ לך בחום על תחום המומחיות שלי-הומאופתיה.
יש לי ניסיון טוב בטיפול בבעיות שהצד הנפשי והפיזי שזורים בהם.
כדאי מאד לקרוא קצת על השיטות שאת מתענינת בהם ולהחליט על פי ידע והבנה.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הייעוץ!
אילה03/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלחי שוסלרda sh30/05/2007
קראתי את המאמר שלכם על מלחי שוסלר ומצאתי כמתאים לי את אשלגן זרחתי.קניתי אותו בטיפות ואני מבקש את עצתכם לגבי המינון בלקיחתו והאם לקחת עם האוכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלחי שוסלר
יפה שמעוני31/05/2007שלום רב,
את יכולה לקחת 10 טיפות שלוש פעמים ביום. בין הארוחות. לא צמוד לאוכל.
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורסיגל29/05/2007
שלום,
מה אפשר לעשות נגד כאבי מחזור חזקים +דימום חזק ולפעמים גם בחילות וחוסר תיאבון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי
עירית פרידמן29/05/2007יעיל ביותר לכאבי מחזור.
מומלץ לגשת לטיפול ולא להמשיך לסבול.
מחקר רציני בנושא נערך ע"י ד"ר מיכל יקיר והוכח שטיפול הומאופתי עוזר במדדים שונים-ירידה בימי מחלה, ירידה בתרופות משככות כאב ועוד.
את יכולה לקרוא על כך כאן
http://www.homeopathy-israel.co.il/Index.asp?ArticleID=93&CategoryID=99&Page=1
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור
יפה שמעוני29/05/2007סיגל שלום רב,
ראשית תבדקי אם את לא אנמית. מחזור קשה עם דימום רב יכול להעיד על אנמיה.
אני ממליצה, על מנת להקל על כאבי המחזור, לקחת מגנזיום +B6 פעמיים ביום. להתחיל לקחת שבוע לפני המחזור. אפשר להמשיך לקחת גם ללא קשר למחזור. אם חסר לך ברזל או ויטימנים אחרים, כדאי להשלים וכמובן לדאוג לתזונה בריאה.
גם טיפול הומאופתי לאיזון הורמונלי יכול לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון- בחילות נפיחות וגזיםרונית27/05/2007
שלום,
אני בהריון שני שבוע 7 וסובלת מבחילות במשך כל היום (ללא הקאות) נפיחות מתמדת בבטן העליונה שגורמת לי לכאב, כמעט ללא הוצאת הגזים. בהריון הראשון תופעת הנפיחות היתה גם כן אך ללא הבחילות ולכן היה לי קל להתמודד איתה, התופעה גברה בהריון זה.
אני משתדלת לאכול אוכל פשוט, אורז, ירקות, פסטה, אבוקדו, לחם, (לא מסוגלת לאכול עוף או בשר)
שותה תה עם ג'ינג'ר נענע לימון ודבש ואוכלת כ-4 לימונים ביום- מה שקצת עוזר לי לבחילה!
קראתי שרימון ושום יכולים לעזור לנפיחות.
האם יש עוד דבר היכול להקל עלי? או שאני עושה איזשהיא טעות במה שאני אוכלת?
כל הצעה תבורך. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונית
עירית פרידמן27/05/2007בהריון, הטיפול הבטוח ביותר הוא הומאופתיה קלאסית.
התרופות ההומאופתיות אינן מכילות חומרים כימיים ולכן אינן רעילות ואינן מסוכנות. להיפך-ההריון והלידה טובים יותר והרך הנולד מושפע גם הוא לטובה.
תזונה מותאמת יכולה להקל אך לא תפתור את הבעיה מהשורש.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאול לגבי תרופה הומאופטית בששרי25/05/2007
שלום לך
קבלתי תרופה בשם RECKEWEG R45 ואינני יודעת עבור מה זה טוב.
קראתי את הדף הנלווה ואין שום מידע לאיזו מטרה התרופה הזו.
אודה למי שיוכל לענות לי
בתודה מראש
שרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופותR
עירית פרידמן26/05/2007שלום
תרופות הR הן תרכובות הכוללות מספר מרכיבים הומאופתיים. משום כך אין הן מותאמות בצורה מדויקת אלא באופן סימפטומטי בלבד.
ממי קיבלת את התרופה הנ"ל ולאיזו מטרה?
אני ממליצה להתייעץ עם הומאופת מומחה לגבי לקיחת תרופות הומאופתיות בדיוק כפי שאני ממליצה להתייעץ עם רופא לגבי לקיחת תרופות מערביות.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבש
יפה שמעוני26/05/2007שלום רב,
כל הפורמולות של ד"ר רקווק הם על בסיס הומאופתיה מודרנית והן מיועדות לטיפול בסימפטומים הגורמות לגוף לרפא את עצמו.
R45 מיועדת לרגישות ובעיות במיתרי הקול ולצרידות. טובה לטיםול בדלקות גרון, כאבי גרון, צרידות כרונית, למקרה שפעת ורגישות בגרון, צרידות כתוצאה מלחץ ומצבי היסטריה. הפורמולה היא שילוב של 5 מרכיבים שכולם ביחד עוזרים למכלול של מצבים המתבטאים בבעיות במיתרי הקול והגרון. אין חשש מלקיחת ההפורמולות האלה. אין תופעות לוואי.
הרבה בריאות,
יפה שמעוני-נטרופתית ומטפלת בהומאופתיה מודרנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)