מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרמת חזה - דחוףdaliaggg25/03/2007
אני בת 46. בגיל צעיר היה לי חזה גדול מאוד אבל נפל לאחר לידה ראשונה (בגיל 19) והיום לאחר הלידות החזה שלי עדיין גדול, הרבה פחות ממה שהיה, אך נפול. אני מעוניינת לעבור הרמת חזה ללא שתל מכיוון שלפני שנה עברתי ניתוח כי נמצא לי גוש בחזה ואני צריכה להיות במעקב כל שנה עם ממוגרפיה ונאמר לי שהשתל מפריע לממוגרפיה. שאלתי היא: האם ניתוח הרמת חזה תופס לתמיד או החזה שוב נופל? ובמידה ונופל בגלל הגיל ורקמת העור הדקה, תוך כמה זמן יכול ליפול והאם יגיע לאותה רמה שהיה לפני הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מעוניינת לעבור הרמת חזה
ד''ר יוסף טמאן25/03/2007ניתוח הרמת חזה עם או בלי שתל, איננו מבטיח שהשדיים מהניתוח ועד עולם יהיו זקופים ומורמים.
הוא משפר מצב נתון ובהתאם לאלסטיות של העור, אנטומיה של השד והגיל אפשר לקבוע במידה
מסויימת באם תוצאות הניתוח יאריכו ימים.
זה דורש בדיקה על ידי מנתח פלסטי מומחה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על הסרת שומה {&}מיתעניין25/03/2007
לצערי יש לי שומה על החזה בגודל של 5 מילימרים ובליטה של מ"מ אחד עד שניים . אני רוצה לדעת כמה יעלה לי להסיר אותה?
כמו כן מהם הסיכונים וכן כל דבר איר שאני אמור לדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שומה על החזה
ד''ר יוסף טמאן25/03/2007באיזור בית החזה יש נטיה לפתח צלקות יותר מורגשות, גם באם הניתו/קילוף/ליזר או אחר הוא שטחי.
בלא מעט מצבים שומה פיגמנטרית דורשת בדיקה מיקרוסקופית, כל שחיתול הוא מחוייב מציאות
לכן בהנחה שמדובר בבעיה בעיקרה קוסמטית יש לדון עם הרופא המנתח את כל האלמנטים הקשורים לענין ובעיקר באם הצפי הוא שהצלקת או הסימן שיוותר עדיף או לאו, על השומה.
לגבי עלויות, אין תעריפים קבועים אלא בהתאם לטיפול שיתבצע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומות בעפעפייםטובה24/03/2007
בשנים האחרונות מתחילות לגדול על קצה העפעפיים (סמוך ובין הריסים) מעין שומות שמכערות את מראה העין. מדוע זה קורה? כיצד אפשר למנוע? מה הטיפול האפשרי ומה הסיכון , באם יש? תודה מאש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לטובה
ד''ר אבי וינברג25/03/2007טובה שלום
כדי לאבחן מה צומח לך על העפעפיים יש צורך בבדיקתך.אך ככל הנראה מדובר ב SKIN TAGS .
נגעים שהמחולל שלהם הוא וירוס,הטיפול הוא כריתה שלהם או צריבתם ללא צלקות.אין כל סיכון בטיפולים אלה. ניתן להשאיר את הנגעים או לכרות אותם מדובר בבעיה אסתטית.אין טיפול מונע.יתכן שלחומציות העור יש חלק בהופעתם ובהפסקת הצמיחה החוזרת שלהם.
בברכה
ד"ר אבי וינברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה.
טובה31/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטן לאחר לידותאיילה24/03/2007
בת 36 , אני מתעניינת בביצוע של מתיחת בטן לאר 4 לידות מתוכם 3 קיסרי אין תכנון לעוד ילדים בניתוח האחרון בוצע קשירת חצוצרות. כיום חצי שנה לאחר לידה בשלבי סיום של הנקה גובה 163 משקל 58 לא מעשנת מבנה גוף חטוב ומוצק למעט בטן רפוייה מאוד ומצולקת. מעוניינת לעבור ניתוח בהקדם אפשרי. כמה זמן המתנה נדרש לביצוע הניתוח? ומהי בערך תקופת ההחלמה מהניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאיילה
ד''ר אבי וינברג25/03/2007איילה שלום
התוצאות בניתוחי מתיחת בטן הן מוצלחות במיקרים ובמבנה גוף אותו את מתארת.במיקרה שלך שבו כבר קיימת צלקת בבטן תחתונה קל יותר לקבל צלקות דומות אך ארוכות יותר. בניתוח מתיחת בטן אנו מעצבים חלק זה של הגוף באמצעות הפעולות הנ"ל: א - שאיבת שומן מאזורים בהם יש ריכוזי שומן לא פרופרציונליים כמו באזור המותניים ובאזור הבטן העליונה מעל ומתחת לצלעות התחתונות.ב - כריתת עודפי עור ושומן,מרבית אזורי "הסטריות" או הצלקות עליהן את מדברת נמצאות בחלק הנכרת שהוא העור והשומן שבין שיפולי הבטן או צלקת הקיסרי עד מעל לטבור.
ג - "מתיחת שרירי הבטן".6 חודשים זו תקופת המינימום לאחר לידה לביצוע הניתוח .כלמר את יכולה כבר לעבור את הניתוח.ההחלמה אחר ניתוח בטן דומה להחלמה אחר ניתוח קיסרי,כלומר יש לקחת בחשבון כאבים למשך 3-4 ימים,חופשת מחלה 7 -10 ימים, חזרה לפעילות גופנית מלאה ,חדר כושר וכו' 3-4 שבועות.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Bodyliftmormai21/03/2007
אני ירדתי 76 קילו ונותרתי עם עודפי עור עצומים.
המליצו לי לעשות מתיחת בטן הקפית במקום מתיחת בטן רגילה.
נאמר לי שהצלקת תהיה פס אחד סובב הירכיים.
החתך הזה מסביר לאן נעלמים מרבית עודפי העור.
אך יש גם עודפי עור רבים לצידי הגוף, ונראה לי לפי ההגיון שצריך גם חתך לאורך קווי המתאר של המותניים כדי להיפטר מעודפי העור שם.
האם אני צודקת? או שאכן בחתך אחד אפשר לעשות מתיחת גוף שלמה.
אני מקווה שתצליחו להבין למה אני מתכוונת...
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Bodylift
ד''ר יוסף טמאן21/03/2007לאנונימית שלום רב,
התיחסתי לנושא הניתוחים הפוסט-בריאטרים בכתבה באתר זה.
http://beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4193
הנושא הוא מורכב, דורש תכנון קפדני ואין לקחת סיכונים מיותרים, כי כפי שנאמר "יצא
שכרו בהפסדו" - הפסד בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה כאילו כתבת את הכתבה עלי......
mormai22/03/2007קראתי כל מילה בשקיקה.
התאור שלך הן של המצב הגופני והן של המצב הנפשי מדוייק להפליא.
תודה רבה על שהפנית אותי למאמר. החכמתי והפנמתי.
ביום רביעי הקרוב אני נכנסת לניתוח הראשון מבין 4 שאני זקוקה להם.
וזה גם הניתוח הגדול והקשה מכולם - ניתוח בטן הקפי.
אחר כך אטפל גם בשאר המקומות. קיבלתי כיסוי מלא מקופ"ח עקב המצב הקיצוני.
ב"ה אני מקוה שתוך שנה - שנה וחצי, לאחר הטיפול בכל ריכוזי העור, אני אוכל סוף סוף בפעם הראשונה בחיי לאהוב את הגוף שלי ולהסתובב עם ביטחון עצמי, כל כמו אדם מין המניין. להרגיש שווה בין שווים.
שוב תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחזור קרום בתולין---דחוףףףףףףחסויה20/03/2007
שלום,
אני צריכה לעבור ניתוח דחוף לשחזור קרום בתולין. אני דתייה ומתחתנת בעוד חודש. האם זה מספיק זמן? האם כל רופא יכול לעשות או שצריך ללכת למישהו שמתמחה בזה? כמה בערך זה עולה? כמה זמן לוקח להחלים מהניתוח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחזור קרום בתולין
ד''ר אבי וינברג21/03/2007שלום רב
ניתוחי שחזור בתולין נעשה ע"י גניקולוגים לפיכך עליך לפנות אליהם לצורך קבלת פרטים על הניתוח ועלותו.
בברכה
ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהמיקי20/03/2007
שלום לך,לפני כשנתיים עברתי ניתוח הגדלת חזה(330)בכל שד,לפני מס' חודשים שמתי לב שבשד השמאלי נוצר מעין שקע,כלומר השד התעוות וממש אפשר לראות שני חלקים בשד,כאילו השתל ממש מורגש,המרפאה שנותחתי בה ניסגרה,מה אני אמורה לעשות?מה זאת התופעה הזו?האם תוכל להפנות אותי לרופא מסויים ?תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיקי
ד''ר אבי וינברג21/03/2007מיקי שלום
ראשית מיקי במרפאה שנותחת עבד רופא שהוא ניתח אותך אני מניח שאם המרפאה נסגרה ,המנתח שלך עובד במרפאה אחרת .את שמו את יכולה לשחזר במכתב השחרור שקבלת או תעודת האחריות על השתלים .במידה שאת יודעת או מצאת את שמו אשמח לעזור לך למצוא אותו.אך לפי תאור השד השמאלי שלך או שפתחת קפסולה מכווצת סביב השתל יתכן גם שהשתל התפוצץ לכן אני מציע לך לפנות ליעוץ אצל כירורג פלסטי מומחה החבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה בכירורגיה פלסטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שפתייםכנרת20/03/2007
שלום רב, קראתי על מילוי שפתיים באמצעות גלוס שמכיל קולוגן
נראה לי שהשפתונים הם שימושיים יותר מהזרקות כי הם ניתנים לשימוש יומיומי ולא מצריכים טיפול במרפאה, לעומת ההשפעה הקבועה יותר שיש להזרקות. מה עדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לכנרת
ד''ר אבי וינברג21/03/2007כנרת שלום
אני לא חושב שניתן להשוות בין שימוש בשפתונים ופרוצדורה הזרקתית או ניתוחית לעיבוי שפתיים.
עיבוי שפתיים ניתן להשגה ע"י זריקות מילוי .החומרים מחולקים לחומרים אוטולוגיים כלומר שמקורם בגוף כמו השתלת שומן או דרמיס .חומרים ביולוגיים שמופקים מבעלי חיים או בני אדם אחרים כמו קולגן וכו,והקבוצה הגדולה ביותר היא החומרים הסינטטייםאני משתמש בעיבוי בחומצות היאלורוניות ,התוצאות יפות ללא סיבוכים ולדעתי זה שהם מחזיקים כ8 חודשים יש לזה יתרון גדול.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בראשהילה20/03/2007
נולדתי עם מום בראש ,ראשי עקום כיום הנני בת 26 האם אפשרי לבצע ניתוח בראש, אציין כי נולדתי כך. אני מאוד מעוניינת בניתוח האם יש פתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה להילה
ד''ר אבי וינברג21/03/2007הילה שלום
המומים בצורת הראש נובעים מסגירה מוקדמת של תפרים בעצמות הגולגולת .הניתוחים לתיקון בעיות אלה נקראים ניתוחים קרניופציאליים ,מבוצעים ע"י כירורגים פלסטיים בשיתוף הנוירוכירורגים
או ע"י נוירוכירורגים של ילדים.הניתוחים האלה בדר"כ מבוצעים בגילים צעירים.זה אחד מתחומי ההתמחות שלי.גם בגיל 26 ניתן לעצב את הגולגולת .לצורך זה יש לפנות ליעוץ .
בברכה
ד"ר אבי וינברג
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אףשרית19/03/2007
אני מאוד מעוניינת לעשות ניתוח אף אך חוששת פן ישארו צלקות או שהתוצאה תהיה לא מוצלחת,אתה יכול לייעץ לי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מאוד מעוניינת לעשות ניתוח אף
ד''ר יוסף טמאן19/03/2007החששות שלך לפני ניתוח הן טבעיות.
כל אדם פוחד במידה זו או אחרת מניתוחים.
לכן, על מנת לצמצמן רצוי להפיק כמה שיותר ידע בנוגע לניתוח.
תפגשי עם 2-3 מנתחים פלסטיים, אינני ממליץ יותר.
ניתוח אף מתבצע בתוך הנחיריים לכן לא אמור להותיר צלקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלה ופחד מקרעדנה19/03/2007
עשיתי ניתוח הגדלת חזה לפני 10 וחצי שנים בערך, בחודש האחרון יש לי כאבים בחזה שאני נוגעת האם יש פחד שיש דלפה , מה אני אמורה לעשות והאם ממולץ להחליף עכשיו מה הנזק שיגרם אם יש דלפה/קרע ? ומה ההרגשה שיש דלפה/קרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה לפני 10 וחצי שנים
ד''ר יוסף טמאן19/03/2007ישנן סיבות שונות לכאבים.
לרוב לא קשורות עם דליפה.
היתי מציע לבצע אולטראסאונד של השדיים ולבוא עם התוצאה למנתח פלסטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזהשרון19/03/2007
שלום הייתי רוצה לדעת אם מלבד זה שיש ניתוח להגדלת או הרמת חזה יש אפשרות לעיצוב של פיטמה בלבד ?
פיטמה שלעולם לא עומדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטמה שלעולם לא עומדת
ד''ר יוסף טמאן19/03/2007יש אפשרות כזאת.
אך יש לדעת שפוטנציאל ההנקה יפגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצמדת אוזנייםטניה18/03/2007
הייתי מעוניינת לדעת כמה עולה ניתוח של הצמדת אוזניים . ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לטניה
ד''ר אבי וינברג20/03/2007טניה שלום
כדי לדעת מחיר של ניתוח רצוי לפנות ליעוץ אצל כירורג פלסטי מומחה החבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית,ישנם אוזניים בולטות בצורות שונות שתיקונן מצריך לעיתים טכניקות מורכבות יותר המאריכות את משך הניתוח ומעלות את המחיר.המחיר נע בין 10 ל 18 אלף שקלים.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח צוואררחלי17/03/2007
עשיתי ניתוח מיני ליפט לפני כ-5 שנים שכלל גם מתיחת הצוואר.
התוצאות היו די טובות אבל יש לי עכשיו צניחת צואר לא גדולה אבל מפריעה לי מאד. הייתי רוצה לשאות האם יש אפשרות לעשות רק ניתוח צוואר. וכמה זמן צריך לעבור מהניתוח הראשון.
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח צוואר
ד''ר יוסף טמאן17/03/2007קרוב לודאי שהדבר אפשרי.
אך יש לדעת כי חלפו 5 שנים מאז ניתוח הפנים.
אגב, מושג במיני ליפט אשר למעשה מתיחת עור קלה, איננו מקובל כמעט.
יש לדעת כי נפילת הפנים באה לביטוי גם בשרירי הפנים ומעטפותיהם.
אין ספק כי תשובה אחראית תנתן רק אחרי בדיקה של מנתח פלסטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצמדת אוזנייםנטלי15/03/2007
שלום!אני הייתי רוצה לדעת כמה זמן עורך הניתוח של הצמדת אוזניים?
האם אפשר לקבל איזשהי הנחה מקופת חולים שלי?
איך אפשר לבחור מנתח?לפי התמחות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצמדת אוזניים
ד''ר יוסף טמאן16/03/2007לרוב הניתוח נמשך כשעה וניתן לביצוע בהרדמה מקומית וללא אישפוז.
הניתוח מוגדר כקוסמטי ולכן הקופות וגם חברות הביטוח אינן ממנות ואף לא בחלק, בעלויות.
איך בוחרים מנתח פלסטי זו שאלה טובה מאד. נסי להכנס בלינק מטה, אולי יעזור.
http://beok.co.il/SelectedArchiveArticle.aspx?ArticleID=3174* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)