מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרקות לשפתייםשירית02/04/2007
האם כדיי להגדיל שפתיים בעזרת הזרקות? הומלץ לי על חומר בשם רסטלין פרלן והאם יש "מומחה" לזה או שלכל "מנתח פלסטי" התוצאה זהה?(אם אתה יכול להמליץ לי אשמח..) חג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירית
ד''ר אבי וינברג03/04/2007שירית שלום וחג שמח
גם אני משתמש ברסטילן או חומרי מלוי שמבוססים על חומצות היאלורוניות לעיבוי שפתיים.לדעתי התוצאות הן יפות יותר מתוצאות הסיליקון, הרבה יותר בטוחים מבחינה רפואית וסיבוכים מסיליקון
ובנוסף התוצאה המתקבלת מחזיקה כ 6-8 חודשים, לפחות הידיים שלי ואני רואה תוצאה זמנית בעיבוי שפתיים יתרון.כל כירורג פלסטי החבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית משתמש בחומרים אלה ,את יכולה לפנות אליהם ליעוץ וטיפול. כמו כל דבר שנעשה ע"י בני אדם שונים כולל כירורגים פלסטיים התוצאות אינן זהות אך דומות.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פנים עם הגדלת חזהgal01/04/2007
מבקשת חוות דעת רפואית על ביצוע ניתוח הרמת פנים ביחד עם הגדלת חזה באותה הרדמה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת פנים עם הגדלת חזה
ד''ר יוסף טמאן01/04/2007אין כל מניעה, לא במובן הקוסמטי ולא במובן הרפואי. הגדלת שדיים סטנדרטית (ללא צורך בהרמה)
תגזול עוד כ 40 דקות מהזמן.
בהצלחה
דר טמאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח כושל/בריחה מאחריותימית01/04/2007
שלום לכם, אחותי עברה הרמת מצח אצל אחד הרופאים הידועים שרשום כמומחה באיגוד הפלסטיקאים שפרסמתם פה.
מאז הניתוח אחותי לא ראתה כל שינוי, ובנוסף יש לה גירודים עזים באחד מצידי המצח בעקבות הברגים שהכניס לשם, הרופא טוען שזה לא ממנו, מתנער מאחריות וגם כועס מה עושים במקרים שלא מרוצים מהתוצאות והרופא פשוט מנפנף ובנוסף לא נתן לא את החוזה וגם לחברותיה התחמקו מלתת את החוזה מחשש לתביעה. אנא יש כמה תלונות עליו .
מה אפשר לעשות איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח כושל/בריחה מאחריות
ד''ר יוסף טמאן01/04/2007ימית היקרה
צר לי לקרוא את הכתוב.
אך פורום זה עוסק רק בענינים מקצועיים ולכן נמנע מתשובות לגבי מושא דבריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שומן בלחיים/הרמת פניםימית01/04/2007
שלום לד"ר לגבי השיטה של מילוי שומן באזור הפנים האם ברגע שמותחים את את אזור הפנים והלחיים השומן שצנח לא חוזר למקומו?
דבר שני האם מילוי שומן באזור הלחיים גם כן יכול לגרום להרמת לחיים במקום שתל?
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שומן בלחיים/הרמת פנים
ד''ר יוסף טמאן01/04/2007מילוי עם שומן מטרתו להצעיר את הפנים, היות ועם השנים ותחילת תהליך ההזדקנות, השומן נספג בהדרגה. אז מחזירים שומן וזה מצעיר את הפנים.
זה נעשה גם במהלך ניתוח פנים.
בנוגע לשאלתך.הצניחה היא לאו דוקא של השומן אלא של העור והשרירים.
מילוי איננו מרים אלא ממלא את החסר.נכון הדבר גם לגבי שתלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מתקןדניאלה01/04/2007
שלום וחג שמח,
בתשובתך הקודמת ענית לי כי יתכן ואצטרך לבצע ניתוח מתקן לאחר התייעצות עם הרופא שניתח אותי. שאלתי היא האם לאחר ניתוח מתקן החזה יפול שוב (למרות שהשתלים יחסית קטנים 250) מהר יחסית כמו לאחר הניתוח? ושאלתי השניה היא איזה תהליך צריך לבצע בניתוח המתקן על מנת שהמצב לא ישנה? והאם די בניתוח המתקן כדי שמיקומם של הפיטמות יהיה במקום או שצריך לבצע תיקון גם בהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניתוח המתקן
ד''ר יוסף טמאן01/04/2007השאלות הספציפיות שלך דורשות קודם בדיקה על מנת לתת תשובה אחראית.
לגבי נפילה חוזרת, עניתי והתשובה היא שניתוח הרמה איננו לנצח. השדיים יפלו במידה מסויימת במהלך השנים.
אך על הרופא המנתח לעשות את המירב על מנת להאט את התהליך הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירי בטןאמירה31/03/2007
האם תוכלו לפרט מה עושים בניתוח לחיזוק או שיקום שרירי הבטן.
אני עברתי ניתוח עם פתיחת בטן אורכית כשהייתי בת 4, לפני 35 שנה. וניתוח גניקולוגי רוחבי לפני כ 15 שנה,וכעבור שנתיים עברתי לקינוח, לפרוסקופיה. כמו כן עברתי 3 הריונות. היום אני מרגישה שאין קיר קדמי תומך לבטן,ולא משנה כמה תרגילי בטן אני עושה. אני כל היום מכניסה את הבטן באופן אקטיבי ,אחרת אני נראית בחודש שישיץ מה האפשרויות העומדות בפניי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירי בטן של אמירה
ד''ר יוסף טמאן31/03/2007בטן חלשה לאחר הרבה ניתוחים היא תופעה מוכרת.
זאת מהסיבה שמספר רב של ניתוחים אותם תארת, גרמו לפגיעה בשרירים והחלפת רקמת שריר
ברמה זו אחרת ברקמה צלקתית אשר אין ביכולתה להתכווץ ולהתחזק.
יש אפשרות שמעבר לחולשה של דופן הבטן נמצאים בה גם בקעים.
לכן ראשית דבר, בדיקה יסודית על ידי כיורג כללי או פלסטי, חשובה לניתוח המצב והגדרת הבעיות.
יש לזכור כי בחולשה קיצונית של דופן הבטן בא בחשבון גם תיקון עם רשת -MESH* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר טמאן
אמירה01/04/2007תודה על תשובתך המהירה, מהיא רשת mesh? והאם תתכן הרעה במצב הביטני שלי אם לא אעשה איזה הליך שיקומי זה או אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לסידור סנטר "כפול"מיכל31/03/2007
האם משהו יודע על מיתחים טובים בתחום זה? מישהו שעשה ניתוח או מכיר אנשים שעשו? כמו כן מה בערך המחירים? ותהליך ההחלמה- כל מה שידוע לכם- בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הממלצות על רופאים טובים.
ד''ר יוסף טמאן31/03/2007הנהלת הפורום איננה ממליצה או לא ממליצה על רופאים טובים או טובים פחות.
כמו כן, איננה עוסקת בתימחור.
נשמח מאד לענות על שאלות מקצועיות .
דר טמאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מומחה פלסטי לעיניים- (אורתופלסטיקה)טל31/03/2007
שלום, אשמח לשמוע המלצתך.
אני בת 34. לפני 4 שנים קרה לי מקרה חריג באיזור ארובת העין..
מאז בטחוני ירד לי. עין אחת שקועה מהעין השניה.
האם יש לך המלצה בשבילי, כיוון שזה איזור עין וחשוב לי להגיע לרופא איכותי, על רופא המתמחה באיזור זה?
אם תוכל להמליף אודה לך מאוד!
תודה מראש וחג שמח, טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עין אחת שקועה מהעין השניה
ד''ר יוסף טמאן31/03/2007תתקשרי לדר דריי, במרכז רפואי "עתידים" רח הנחושת 2 רמת החייל.
דר טמאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טל31/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הרמת והגדלת חזהדניאלה29/03/2007
לפני כשנה וחצי עברתי נותוח להרמת והגדלת החזה. לאחר כחצי שנה מהניתוח שמתי לב אני וקרובי כי החזה חזר לצורתו המקורית כפי שהיה לפני הניתוח (נפול ובחלקו העליון ריק, כמו צורת אגס למרות שהשתלים הם עגולים). הייתי בביקורת אצל הרופא המנתח ונמסר לי בתשובה כי סוג עורי הוא אלסטי ולכן נוצרה הנפילה. שאלתי היא האם תיקון יפתור את הבעיה והאם בעתיד היא תחזור על עצמה,האם כדאי לקבל חוות דעת נוספת והאם בכל מצב כדאי לבצע את התיקון ומי אמור לקחת אחריות על דבר כזה. עם כל הכבוד למנתח כך לא נראה חזה שעבר הרמה והגדלה גם אם לוקחים בחשבון את הנפילה הטבעית שאמורה לבוא עם הזמן, שלא לדבר על הצלקות הגדולות שנותרו מתחת לחזה. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזה חזר לצורתו המקורית כפי שהיה
ד''ר יוסף טמאן29/03/2007הרמה עם הגדלה עם שתל גדול וכבד, ברוב המקרים תגרום לכך שהשדיים יפלו במהרה.
אלא מאי?
במידה והשתלים הם יחסית קטנים, מתלה השד חובר בתפרים לבית החזה והניתוח בוצע עם
חתך רוחבי, הסיכוי לנפילה בשלב כל כך מוקדם, הרבה יותר נמוך.
ולכן אני ממליץ לך שוב לשוחח עם הרופא המנתח ויתכן ותהי זקוקה לניתוח מתקן.
כל מה שכתבתי הוא כמובן עם סייגים רבים היות ואינני יודע מה היה המצב לפני ואחרי
דר טמאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכאות למימון ע"י קופ"חקרן29/03/2007
היי,
אני בחורה בת 26 וירדתי יותר מ60 ק"ג ממשקלי בעקבות הירידה מן הסתם נותרו עודפי עור רבים והחזה שלי כולו למעשה עור נפול .
הייתי רוצה לדעת באיזה מקרים קופ"ח עוזרת בסבסוד ניתוח פלסטי? וכיצד ניתן לעשות זאת אם בכלל? אני חברה בקופ"ח מכבי אשמח אם יש למישהו תשובה לכך...
אני דיי מיואשת מהמראה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסבסוד ניתוח פלסטי
ד''ר יוסף טמאן29/03/2007במידה ובעיקבות עודפי העור נוצרה בעיה תפקודית קשה ובאם מופיעות דלקות בעור כתוצאה
מהקפלים, תוכלי להבדק על ידי מנתח פלסטי בקופה אליה את שייכת.
באם הבעיות הללו קיימות הרי בסבירות גבוהה הקופה תשתתף במימון הניתוחים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפרופורציה עשו ניתוח כזה בחינם
סיגל30/03/2007קראתי בידיעות אחרונות בשבוע שעבר שהיתה בחורה שירדה המון במשקל ופרופורציה ניתחו אותה בחינם כי לא היה לה כסף.
תלכי גם אולי יעזרו לך גם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חידוד לנושא חבר בארגון הישראלי לפלסחיה29/03/2007
הי,
תודה על תשובותכם לשאלתי הקודמת.
הייתי רוצה לחדד את נושא החברות בארגון.
האם יכול להיות שהרופא מומחה ולא חבר בארגון?
איך ניתן לבדוק את זה?
אם נאמר לי שהוא מומחה בבית החולים שבו הוא עובד?
כלומר משערי צדק נמסר לי ע"י מזכירת המחלקה שאותו רופא הוא רופא מומחה אצלהם במחלקת פלסטיקה, ושהוא מבצע ניתוחים פלסטיים רבים,
האם הגדרת שערי צדק לרופא כמומחה (מומחה אצלהם במחלקה) אומרת שגם במשרד הבריאות הוא מומחה? למרות שהוא לא חבר בארגון?
תודה רבה, על העזרה.
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברות בארגון
חיה29/03/2007דבר נוסף:
הרופא עליו אני מדברת הוא מומחה מאז 11/2006 לפלסטיקה, ראיתי זאת באתר של מ.הבריאות, אך לא חבר בארגון הישראלי.
הוא עובד בבי"ח ציבורי במחלקה לפלסטיקה בתור מומחה וגם במכון פרטי ומבצע ניתוחים פלסטיים רבים, לפי בדיקתי, אך מה שמלחץ אותי זה שהנפקת תעודת המומחה שלו היתה לפני חצי שנה,
האם זה זמן מספיק? מה זה אומר על ניסיונו של הרופא עם בעיות וסיבוכים בזמן ניתוחים?
תודה על הסבלנות
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנושא החברות בארגון
ד''ר יוסף טמאן29/03/2007התקבלות לאיגוד המנתחים הפלסטיים היא בהצבעה של החברים הותיקים אשר אמורים להסכים
להתקבלותו של חבר חדש.
מומחים צעירים שזה עתה סיימו התמחות, מבקשים להתקבל לאיגוד מייד כאשר יש אספה כללית, פעם בשנה.
לכן חקם עדיין לא חברים ויהו קרוב לודאי תוך זמן קצר.
כפי שציינתי קודם, מומחה אשר איננו מעונין או איננו יכול מסיבה זו או אחרת להתקבל כחבר מין
המניין זה לא ברור ומחשיד.
מומחה מוגדר כאחד שרשום כמומחה במשרד הבריאות ויש לו מספר רשיון מומחה.
אני תקוה שעכשיו יותר ברור
דר טמאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברות באירגון
ד''ר אבי וינברג30/03/2007שלום רב
מומחה לכירורגיה פלסטית נושא תעודת מומחה מטעם משרד הבריאות וניתן לבקש לראות את התעודה. יתכן מצב שבו כירורג פלסטי מוממחה עדין לא עמד בכל הדרישות של האיגוד כמו למשל יש צורך בוותק מינימלי.אני אישית מכיר בשערי צדק מומחה לכירורגיה פלסטית שעדין אינו חבר באיגוד
והוא בסדר גמור.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, הבנתי הפנמתי והשכלתי! חג שמח.
חיה01/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת בפנים פרק בחסויי28/03/2007
יש לי צלקת בסנתר.. נפלתי בגיל שנה וחצי עברתי ניתוח של פעם בזריזות ותפרים גסים נורא בחוט ומחט..עכשיו אני בת 27 לפני כשנה וחצי עברתי עוד ניתוח פרטי לא בארץ ,הוא היקטין לי את העובי של הצלקת אך התפרים של חוט ומחט נישארו בולתים מהניתוח הראשון מעל ומתחת לפס האורך של הצלקת וזה נורא בולת ומציק לי .פניתי לרופא של קופת חולים כללית היציע לי לעשות שני זריקות או לייזר.בפורום שלכם ובעוד כמה מקומות אנשים לא מרוצים מהתוצאות ושזה לא נעלם כל כך רציתי להיתיעץ האם לעשות את הזריקות או תוכלו להפנות אותי למומחים או פרטי אני רוצה שהתוצעה תיהיה חלקה ונאלמת ,או האם אפשר לימתוח את הצלקת לפחות מתחת לסנטר שלפחות לא יראו את זה בפנים ישירות אולי רק בהרמת הראש. תודה רבה מראש.בבקשה תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת בפנים
ד''ר אבי וינברג29/03/2007שלום רב
בעיה של צלקות הינה קשה .הצלקת תלויה בהרבה דברים כמו איך שחותכים ותופרים, איך האדם מצלק את פצעיו( גנטי ), צבע העור(עור כהה צלקות מכוערות יותר ) , גיל( גיל צעיר צלקות מכוערות יותר מאשר למבוגר), מיקום בגוף ( בפנים יפת בגב מכוערות)וכו'. לפיכך לא ניתן בניתוחים או טיפולים לתיקון צלקת להבטיח צלקות יפות . לצורך תשובה פרטנית יותר בקשר לצלקת שלך יש להגיע ליעוץ.
בברכה
ד"ר אבי וינברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטן והרמת חזה.חיה27/03/2007
שלום, אני לפני ניתוח מתיחת בטן והרמת חזה,
בעיניין מתיחת הבטן: האם הבטן מגיעה למצב בו היא שטוחה לגמרי? במה זה תלוי?
בעיניין ההרמה: האם בהרמה עם שטל התוצאות יפות יותר, טובות יותר ומחזיקות זמן יותר ארוך?
האם יש שוני מבחינת הצלקות, בניתוח עם שטל ובלי שטל?
האם הצלקות נעלמות?
הבנתי שלעיתים ישנה תופעה של פיטמות לא סמטריות, האם זו בעייה ידועה?
ועוד קטנה אחת: בפורום דברת לא אחת על חשיבות המנתח שיהיה כירורג פלסטי שחבר בארגון המנתחים הפלסטיים, מה ההבדל בין כירורג פלסטי שחבר בארגון המנתחים הפלסטיים ובין כירורג פלסטי שלא חבר בארגון?
תודה, טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לפני ניתוח מתיחת בטן והרמת חזה
ד''ר יוסף טמאן27/03/2007ערב טוב
השאלות מצויינות ואני תקוה ששאלת את כולן וקיבלת מענה מספק מהמנתח שאמור לנתח אותך בקרוב.
על מנת להגיע לבטן שטוחה צריכים להתקיים מספר תנאים וזאת כמובן בהסתייגות של מבנה הגוף.
1. עודפי השומן יסולקו
2 . עודפי העור יסולקו
3. שרירי הבטן יחוזקו וכל דופן הבטן תבדק באם אין שבר - הרניה, או חולשה חשוב מאד!!!!
לגבי השדיים.
במידה וריקמת השד מספקת, ניתן לבצע הרמה יפה ללא שתל. בלא מעט מקרים הכנסת שתל סיליקון
תורמת תרומה נוספת לעיצוב השד. אך שתל גדול וכבד יפיל אותם שוב במהרה. הצלקות הן אותן הצלקות בלי או עם שתל.
תוצאה של אסימטריה של הפטמות לאחר ניתוח, אננה שכיחה אלא נדירה.
חשוב שהמנתח הפלסטי יהיה חבר באירגון . אי חברותו באירגון יכולה להיות מחשידה ובנוסף
חברות באירגון היא ערובה מסויימת שהמנתח הפלסטי עמד בסטנדרטים הנדרשים לבצע ניתוחים
פלסטיים.
בהצלחה
דר טמאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לטל
ד''ר אבי וינברג29/03/2007טל שלום רב
תוצאות מתיחת הבטן תלויה מנקודת המוצא אם מדובר בבטן שמנה לא מקבלים השטחה מוחלטת לעומת בטן רזה שניתן להגיע להשטחה מושלמת.דברים נוספים הפוגעים בהשטחה המושלמת הם סיבות טכניות .בניתוח הרמת שדים מקבלים צורת שד יפה במחיר צלקות יחסית ארוכות. הרמת שדיים מקטינ במידה מסוימת את השד מאחר שכריתת עודפי העור דוחסת את התוכן של השד למעטפת קטה יותר. מכאן שאם מעונינים גם בשד גדול יותר יש בנוסף להרמה להכניס שתלי סיליקון להגדלה.לעיתים שמידת הנפילה של השדיים קטנה ניתן ללהגיע במיקרים של הכנסת שתלים לצלקת סביב העטרה בלבד .במיקרים המתאימים הגדלה כתוספת להרמה מיפה את התוצאה אך לא בכל מיקרה.הצלקות אינן נעלמות אלא מטשטשות עם הזמן.לניתוח זה ישנם כמובן סיבוכים שאת מהן היא אסימטריה בפטמות מיקומן גודלן וכו'.כירורג פלסטי שאינו חבר באיגוד אינו כירורג פלסטי מומחה ומנוסה כדי להתקבל לאיגוד צריך לעמוד בקריטריונים שאחד מהם תעודת מומחה ממשרד הבריאות .
כך שאם הכירורג שלך אינו חבר באיגוד קרוב לודאי שאנו מומחה לכירורגיה פלסטית.
בברכה
ד"ר אבי וינברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת בפנים חזקה ביותרחסויי26/03/2007
יש לי צלקת בפנים נורא בולטת ומציקה [מתחת לשפתיים]מלפני 25 שנה . עם תפרים חזקים כהים ובולתים נורא כ-8סמ.עברתי ניתוח ועוד ניתוח אך הכל נישאר אותו הדבר לפני כשנה וחצי עברתי עוד ניתוח פרטי היקטין לי את הפס אך התפירות הישנים נישארו בצדדים אותו הדבר פניתי לקופת חולים כללית לרופא פלסטיקאי היציע לי טיפול דרך שתי זריקות או לייזר. קראתי בפורום שלכם שאנשים לא מרוצים ואין כל כך תוצאות חלקות מזה ,מה עלי לעשות אני לא רוצה להיתבאס עוד הפעם כבר נימעס לי וזה נורא מציק לי תעזרו לי בבקשה למי ליפנות אפילו שזה מקום פרטי היקר שיהיה תוצאה נעלמת .בבקשה תודה רבה רבה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשאלה על צלקת בםנים
ד''ר אבי וינברג27/03/2007שלום רב
התאור של הצלקת אינו ברור כ"כ חסרים הרבה נתונים כדי לתת לך תשובה לשאלתך.אני מציע לך לפנות ליעוץ אצל חברי ד"ר טימאן או אלי ד"ר וינברג וננסה לתת מענה לשאלותיך בנושא הצלקת בפניך.
בברכה
ד"ר אבי וינברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניתוח עפעפיים - חייבית הרדמה ?תל אביבית26/03/2007
האם חייבים הרדמה כללית בניתוח עפעפיים או שאפשר להסתפק בהרדמה מקומית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לתל אביבית
ד''ר אבי וינברג26/03/2007לתל אביבית שלום
ניתוח עפעפיים ניתן לעשות בהרדמה מקומית וכללית,בעבר עשינו את מרבית הניתוחים בהרדמה מקומיתוברבית המיקרים היה צורך בטשטוש.כיום ההרדמה הכללית נעשתה בטוחה יותר חומרי הרדמה פועלים לזמן קצר ,עם מינימום של תופעות לואי כמו כן אמצעי הניתור השתכללו.לכן לו אני הייתי צריך לעבור את הניתוח היתי עושה זאת בכללית .זה גם מה שאני מציע למנותחים שלי.כאמור ניתוח עפעפיים ניתן לעשות בהרדמה מקומית או כללית.
בברכה
ד"ר אבי וינברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)