חזרה לקרבי תת פריקת כתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לקרבי תת פריקת כתף
    בן
    03/08/2011

שלום אני כרגע חייל משרת ביחידה בקרה אווירית (ג'ובניק) יש לי תת פריקת כתף כתוצאה מגמישות יתר בשתי כתפיי בכתף שמאל נותחה ועברה החלמה מלאה והפרופיל הרפואי שלי 45 כרגע כיוון שלהופאים הצבאיים אמרו לי שצריכה לעבור שנה החלמה מניתוח כרגע עברה שנה וכתף שמאל אובחן ב MRI קרע בלברום.
    טופלתי ועברתי פיזוטרפיה בשתי כתפי אני לא מרגיש את אותם הכאבים שהיו והתנועה שלי מלאה ללא הגבלה. מומחה כתף שטיפל בי לפני שהתגייסתי אמר שהניתוח בכתף שמאל לא היה מוצדק וגם בכתף ימין לא צריך לנתח אותי ושהתנועה מלאה.
    השאלה שלי היא זו האם אני יכול ומוצדק להעלות פרופיל רפואי חזרה ל 97 או 82 (פרופיל קרבי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לקרבי תת פריקת כתף

הוספת תגובה

• חזרה לקרבי תת פריקת כתף - תגובה

אורן דיסקין
    03/08/2011

יקיר שלום. אין לנו יכולת באתר לתת המלצה או לכוון אותך בקשר ליכולת להעלות פרופיל. לצה״ל יש קריטריון ברור לגבי זה והם מעדיפים לא להתעסק עם חייל שעשוי להפגע במפרק שידוע שנמצא במצב רגיש. לכן אם זה מאד חשוב לך, עליך להגיש בקשה לבדיקה חוזרת בוועדה רפואית לצורך העלאת הפרופיל הצבאי.
    בהצלחה אורן דיסקין 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו