רוצה להתייעץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להתייעץ
    תומר
    06/08/2011

לפני כחודשיים וחצי שיחקתי מספר פעמים כדורגל עם חברים בפארק ... אני יודע שאני לא בכושר אז הייתי בעיקר מנסה לבנות אותו מבלי לצפות להיות אלוף מהר מידי .

אחרי איזה 4 משחקים התחלתי להרגיש כאבים בברך שמאל , שהלכו ועברו במשך כמה ימים שאחכ..

אך הבעייה שכבר מאז עבר זמן רב ואני לא מרגיש כאבים אך איני יכול לרוץ , ברגע שאני רץ אני מרגיש חולשה ואי תמיכה של השרירים והרצועות את הברכיים שלי..

אני יודע שאין מצב שקרעתי רצועה , גם מה שמוזר זה שאני יכול ללכת שעות רבות הליכה נמרצת מבלי קושי או חלושה ,או כאבים אך ברגע שאני רק מתחיל לרוץ איני יכול להמשיך ...

רק לציין שבעת כפיפת ברכיים להרים משהו נגיד מהרצפה אני מרגיש כאב קל בברך שמאל ..

מה לדעתך הבעיה ? אני מטבעי לא רץ לבדיקות , במיוחד אם ביומיום אין לי שום בעיה ...יש איזה תרגילים שאוכל לבצע בבית , מה לא מומלץ לעשות? בפורום פציעות ספורט אמרו לי שזה כנראה פגיעה במינסקוס - האם תרגילים ספציפיים ומנוחה יחסית יכולים לסייע? או שברגע שהמניסקוס נשחק אין להחזיר את המצב לאחור?

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להתייעץ

הוספת תגובה

• רוצה להתייעץ - תגובה

דני ליבנה
    07/08/2011

קשה להעריך יכול להיות גם מניסקוס עומס על הרצועות והשרירים כל מה שנגיד זה השערה כך שאם אתה רוצה חוות דעת מדויקת יותר מצריך בדיקה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו