זלזול מצד הפיזיותרפיסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זלזול מצד הפיזיותרפיסט
    אלי
    09/10/2011

אני מטופל בפיזיותרפיה פרטנית ובכל זאת יש לי תחושה שהפיזיותרפיסט שלי נגעל ממני ולא מעוניין לעזור לי יותר מהמינימום. הוא מסרב לעשות לי מסאז רפואי למרות שזה עזר לי מאוד בעבר. שלא לדבר על דברים מתקדמים מעבר לתרגילים מינימלים.

מה אפשר לעשות אם הפיזיותרפיסט משחק אותה ראש קטן ומסרב לעזור מלבד לעשות תרגילים בבית?

הרי בשביל תרגילים בבית אין צורך בו ואין בשביל מה לבוא למפגשים.. יש לי זיכרון טוב אין לי צורך שירענן לי מה צריך לעשות כל פעם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זלזול מצד הפיזיותרפיסט

הוספת תגובה

• זלזול מצד הפיזיותרפיסט - תגובה

אורן דיסקין
    11/10/2011

אלי שלום.לגבי הזלזול של הפיזיותרפיסט אין לנו מה לומר מלבד להציע לך לפנות למנהל מכון הפיזיותרפיה ולבקש מטפל אחר.
    בהצלחה אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני!

גשם
    13/10/2011

גם אני נתקלתי בפיזיוטרפיסטית שסרבה לקום מכסאה ודברה בצורה פוגענית. התלוננתי אצל אחראית המרפאה ועברתי למכון אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו