החלמה מניתוח ארתרוסקופיה במניסקוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה מניתוח ארתרוסקופיה במניסקוס
    מנותח משתקם
    04/12/2011

אני שבועיים וחצי אחרי ניתוח ארתרוסקופיה. היה לי קרע חלקי במניסקוס הליטרלי.
    ב 5 ימים הראשונים אחרי הניתוח הרגשתי שיפור מיום ליום ומאז לא השתפר - יש לי נפיחות ממש מעל לברך ואני לא מצליח לקפל אותה יותר מ 90 מעלות.

יש לי כמה שאלות:
    1) זה סביר שעדיין יש לי נפיחות שנשארה אותו הדבר מהיום החמישי אחרי הניתוח ולא השתפרה?
    2) האם להמשיך עם הפזיותרפיה שאמרו לי לעשות או להפסיקה ולתת לרגל לנוח?
    3) כדאי לשים קרח? או לחילופין- לדאוג שהרגל תהיה חמה במזג אויר הקר בימים אלו?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלמה מניתוח ארתרוסקופיה במניסקוס - תגובה

אורן דיסקין
    05/12/2011

למשתקם שלום
    נפיחות שלאחר ניתוח יכולה להמשך גם מספר שבועות לכן מצבך סביר. לדעתי יש צורך להמשיך בפיזיותרפיה לצורך הורדת נפיחות חיזוק שרירים ושיפור טווחי תנועה כמוגם שיפור הפונקציונאליות שלך כלומר פעילויות היומיום.
    בשלב זה לקירור אין השפעה ולכן עליך לנסות לנקז הנפיחות ע"י שימוש בתכשירים רפואיים כמו ערבוב משחת וולטרן +טראומיל+ונורוטון או בשיטת עלי הכרוב מהמקרר ולעטוף את הנפיחות בהם(כפי שעושות אמהות המנסות להפחית את הגודש בחזה לסיום ההנקה)
    לבריאות
    אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אותו משתקם
    05/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי סוג של וולטורן בבית- להשתמש?

אותו משתקם
    05/12/2011

היי,
    יש לי קרם של life שנקרא Cold & Warm - קרם טיפולי לגב, לצוואר ולעורף שזוהי רשימת המרכיבים שלו:
    Water, Cetyl Alcohol, Glycerin, Propylene Glycol, Menthol, Camphor, Petrolatum, Polysorbate 20, Methyl Salicylate, Carbomer 940, Methylparaben, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth 7, Propylparaben, Tocopheryl Acetate, Capsicum Frutescens Extract (Oleoresin Capsicum)

מומלץ להשתמש?

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי סוג של וולטורן בבית- להשתמש? - תגובה

אורן דיסקין
    05/12/2011

למשתקם שלום
    לצערי אינני רוקח לכן איני מכיר את המשחה ואיני יכול להשיב לך
    לבריאות אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו