מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיפור על שיקום גב : DDS500איליה09/08/2012
שירתתי בצנחנים. לפני כשנה וחצי נאלצתי להשתחרר לפני הזמן בגלל כאבי גב חזקים. רשימת הטיפולים שעברתי מזכירה את רשימת מכולת. עם הזמן היא רק הלכה והתארכה...ברגע שעוד טיפול לא מצליח כמו שרצית, יש לזה השפעה הרסנית. וזה בנוסף להרגשה שמלווה אותך כל הזמן שלא נשארת עד סוף השירות...אני זוכר שהיו ימים שלא יצאתי מחדרי אפילו לאכול. אפתיה השתלטה עלי אפילו בלי שאשים לב לזה. התחלתי לסבול מחרדות. ירדתי במשקל. בהדרגה הגעתי למצב של חוסר אונים מוחלט... פתאום מישהו בא לבקר אותי. חבר מהצבא...התביישתי להסתכל לו בעיניים, כי הרגשתי שאני נהייתי מישהו אחר במובן הלא חיובי של המילה. מבחור בריא ובטוח בעצמי הפכתי לרכיכה. ולא בדיוק רציתי שכל העולם ידע מזה, בעיקר לא חברי לצבא! החבר דווקא הפתיע אותי. הוא שאל אותי בעדינות אם ניסיתי את החגורה DDS500. עניתי לו שלא שמעתי עליה...
לקח לי כמה שבועות עד שקיבלתי החלטה כן לנסות...
היום אני נמצא כמעט בסוף תהליך השיקום. כשאני מביט אחורה, קשה לי להאמין שהצלחתי להגיע לתוצאה כל כך חיובית! אבל זאת האמת! לאט-לאט אני חוזר להיות בריא פיזית ונפשית! אני אסיר תודה לחבר מהצבא שחילץ אותי מצרה של חיי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפור על שיקום גב : DDS500 - תגובה
אורן דיסקין15/08/2012איליה שלום
אני מקווה שתמשיך להתחזק ושיכול ותוך ישתפרו
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפור על שיקום גב : DDS500 - תגובה
אורן דיסקין15/08/2012איליה שלום
אני מקווה שתמשיך להתחזק ושיכולותיך ימשיכו להשתפר
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?