מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צוואר הירך 2.4- T SCOREאלה13/10/2012
שלום רב בצוואר הירך הימיני של לי 2.4- T SCORE שזה כמעט אוסטפורוזיס. יתר העצמות במצב בינוני. הבעיה שבאותו צד עברתי מזמן 2 ניתוחים של בקעים,ואתמול הייתי בשיעור נסיון בונה עצם ויש לי כאבים חזקים יש לי חשש כי אין אני יודעת אלו תרגילים אסור לי לעשות וגם יש לי כאבים שאני סוחבת משהו כבד אני חייבת לעשות התעמלות מתאימה לצפיפות העצם,המליצו לי לגשת לפיזיותרפיסט ספורט או פיזיולו מאמץ אשמח לקבל תגובה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר הירך 2.4- T SCORE - תגובה
אורן דיסקין14/10/2012אלה שלום
ההצעה לגשת לקבל תרגילים ע״י פיזיותרפיסט המתמחה בהתעמלות בונה עצם טובה מאד ,בדרך כלל זה נעשה בקבוצה נסי לראות האם תוכלי לקבל טיפול פרטני למספר פעמים לפני שתוכלי להשתלב בקבוצה
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיזיותרפיסט המתמחה בהתע' בונה עצם
אלה15/10/2012שלום רב האם אתה מכיר אחד/ת כזה או חוג התעמלות שמנוהל עי פיזיותרפיסט/ית לבנית עצם (בקופת חולים לא מצאתי וגם באינטרנט) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיזיותרפיסט המתמחה בהתע' בונה עצם - תגובה
אורן דיסקין19/10/2012אלה שלום
בעברי עבדתי בקופת חולים מכבי והיו קבוצות לבניית עצם, נכון לעכשיו איני יודע אך בקרי במכון הפיזיותרפיה או טחפני אליהם ובררי
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?