צוואר הירך 2.4- T SCORE

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צוואר הירך 2.4- T SCORE
    אלה
    13/10/2012

שלום רב בצוואר הירך הימיני של לי 2.4- T SCORE שזה כמעט אוסטפורוזיס. יתר העצמות במצב בינוני. הבעיה שבאותו צד עברתי מזמן 2 ניתוחים של בקעים,ואתמול הייתי בשיעור נסיון בונה עצם ויש לי כאבים חזקים יש לי חשש כי אין אני יודעת אלו תרגילים אסור לי לעשות וגם יש לי כאבים שאני סוחבת משהו כבד אני חייבת לעשות התעמלות מתאימה לצפיפות העצם,המליצו לי לגשת לפיזיותרפיסט ספורט או פיזיולו מאמץ אשמח לקבל תגובה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צוואר הירך 2.4- T SCORE

הוספת תגובה

• צוואר הירך 2.4- T SCORE - תגובה

אורן דיסקין
    14/10/2012

אלה שלום
    ההצעה לגשת לקבל תרגילים ע״י פיזיותרפיסט המתמחה בהתעמלות בונה עצם טובה מאד ,בדרך כלל זה נעשה בקבוצה נסי לראות האם תוכלי לקבל טיפול פרטני למספר פעמים לפני שתוכלי להשתלב בקבוצה
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיזיותרפיסט המתמחה בהתע' בונה עצם

אלה
    15/10/2012

שלום רב האם אתה מכיר אחד/ת כזה או חוג התעמלות שמנוהל עי פיזיותרפיסט/ית לבנית עצם (בקופת חולים לא מצאתי וגם באינטרנט) תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיזיותרפיסט המתמחה בהתע' בונה עצם - תגובה

אורן דיסקין
    19/10/2012

אלה שלום
    בעברי עבדתי בקופת חולים מכבי והיו קבוצות לבניית עצם, נכון לעכשיו איני יודע אך בקרי במכון הפיזיותרפיה או טחפני אליהם ובררי
    לבריאות אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו