מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגילי גמישות - באיזו תדירות?אני05/11/2012
אני עושה מתיחות כל יום במטרה לשפר את הגמישות ולהגיע לשפגט או לפחות פיסוק רחב (אני ממש לא גמישה).
אבל באינטרנט אומרים דברים הפוכים - חלק אומרים שצריך להגיע הכי רחוק שאפשר בשפגט עד שמשתפרים, וחלק אומרים שאסור לנסות אפילו עד שמשתפרים בדברים אחרים. חלק אומרים שחייבים כל יום לפחות, וחלק אומרים שצריך רק פעם ביומיים כי השיפור הוא בזמן המנוחה. יוצא שאני לא מבינה מכל זה כלום. כל יום? כל יומיים? מותר לנסות שפגט או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילי גמישות - באיזו תדירות? - תגובה
אורן דיסקין16/11/2012שלום
ספורטאים המתאמנים כל יום ,מתרגלים גמישות בכל אימון ,לכן את יכולה לעבוד על כך בכל יום, מעבר לכן עליך להקפיד בעת התרגול על תרגול נכון ולהבין שאין הגמשה של שריר אחד מאחר וכל שרירי הגוף מחוברים בינהם ע"י רקמה חיבורית ,כלומר, בהגמשת אזור אחד את גם מותחת אזורים נוספים ובמידה ולא תקפידי על עבודה נכונה את עשויה להפצע.
כמוכן עליך להשאר בתנוחת המתיחה למשך של כ 90 שניות לפני ההרפיה (וגם לכך יש דעות שונות )לכן בהתמדה וסבלנות ניתן להתגמש אך עד רמה מסויימת, צעירים יכולים, בפוטנציה, להתגמש יותר ממבוגרים.
יש מבוגרים שהם הרבה יותר גמישים מצעירים בשל עבודה ארוכת שנים על כך או בשל תנאים גנטיים.
מקווה שעניתי לך על שאלותיך
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמישות
כפיר בן גליל21/11/2012בתרגול נכון של 3 4 פעמים בשבוע מגיעים לתוצאות יפות. דרך אחת מעולה
לפתח גמישות היא לעבוד בצורה של סטים עם מנוחה (כמו בחדר הכושר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?