קרע בגיד בכתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע בגיד בכתף
    זאב
    14/02/2013

יש לי קרע כמעט מלא בגיד "סופרהספינטוס" בכתף. 3 אורטופדים מומחים לכתף ממליצים לי לעבור ניתוח. כרגע אני מטופל בדיקור סיני ובטווינה. האם פיזיוטרפיה עשויה לעזור לי ולמנוע את הצורך בניתוח ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרע בגיד בכתף

הוספת תגובה

• קרע בגיד בכתף - תגובה

דני ליבנה
    14/02/2013

אכן כן פיזיוטרפיה יעילה במקרה שלך
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

זאב
    14/02/2013

התחלתי עם כאבים לפני כשנה ושלושה חודשים. האבחנה היתה הסתיידות. עברתי כ 30 טיפולים פיזיוטרפיים ללא הטבה, ולאחר מכן בבדיקות אולטרה סאונד ו MRI אובחן קרע כמעט מלא בגיד הסופרה ספינטוס. הייתי אצל 3 אורטופדים מומחי כתף מהבכירים בארץ וכולם ממליצים לי לבצע כעת ניתוח. הם אומרים שבמידה ולא אנותח כעת ,המצב יחמיר וניתוח בשלב מאוחר יותר יהיה מסובך יותר. אני מחפש כל טיפול אפשרי כדי להמנע מניתוח. כיצד פיזיוטרפיה יכולה לעזור לי ? האם כל פיזיוטרפיסט יוכל לעזור, או שיש כאלה שמתמחים בכתפיים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים - תגובה

דני ליבנה
    18/02/2013

אף פעם לא כל פיזיוטרפיסט יעזור לך כמו שרק אורטופד מומחה לכתפיים יכול לנתח אותך ולא מומחה לברך כך גם הפיזיוטרפיסט צריך להיות מומחה בתחום שיקום הכתף
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו