הסתיידות בגיד אכילס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתיידות בגיד אכילס
    דין
    03/05/2013

שלום לכולם,

שמי דין, בן 24, שחקן כדורסל פעיל לשעבר ומאז ומתמיד הייתי בריא ללא כל פציעות כרוניות או רציניות תודה לאל.

לפני כ-8 חודשים החלו לי כאבים חדים בעקב רגל שמאל שמנעו ממני לעסוק בכל פעילות ספורטיבית - בקיצור לעניין זוהתה אצלי הסתיידות בגיד אכילס.

לאחר מספר רב של טיפולים (ארקוקסיה, וולטרן, הגבהת עקב, מדרסים יקרים, גלי הלם וכו') ופיזיותרפיה הבעיה לא נפתרת ובכל פעם שאני מנסה לחזור לפעילות הכאבים חוזרים בעוצמה.

האם יש לכם ניסיון עם פציעה מסוג זה? ייעוץ? האם זה נכון לחזור לפעילות במידה ווולטרן וארקוקסיה ביחד עם מתיחות וחימום טוב מפחיתים את הכאב לרמה סבילה?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסתיידות בגיד אכילס

הוספת תגובה

• הסתיידות בגיד אכילס - תגובה

אורן דיסקין
    08/05/2013

דין שלום
    באופן עקרוני כאב מסמן שיש בעיה והגוף מעדיף לא לסבול לכן נראה שבמקרה שלך אולי עדיף לפנות לייעוץ של אורטופד המתמחה בקרסול וכף הרגל ,להציג בפניו את כל הטיפולים שניסית ולברר האם ישנו טיפול נוסף שהוא חושב שיכול לעזור כמו לדוגמה הסרת ההסתיידות בניתוח .
    לשאלתך הייתי מנסה לחזור לפעילות ולבחון עד כמה אתה סובל ומשלם בכאבים לאחר מכן ולהחליט האם טוב לחזור לפעיולות זו או אולי להחליפה בפעילות אחרת שאינה דורשת הפעלת גיד אכילס כמו בכדורסל כמו לדוג' רכיבת אופניים עבודה בחדר כושר וכד'
    לבראיות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו