הליכה לאחר הורדת גבס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה לאחר הורדת גבס
    יואב
    28/07/2013

שלום,

השבוע אני צפוי להוריד גבס לאחר 6 שבועות ולאחר ניתוח קרסול (ברגים ופלטה).

כרגע אין נפיחות ברגל, ואני גם מצליח להניע אותה ללא כאבים (בתוך הגבס) ובגדול הרופא אמר בביקורת האחרונה שההתקדמות משביעת רצון.

תוך כמה זמן אני צפוי להיות מסוגל ללכת, לפחות מרחקים קטנים, בצורה יציבה ללא קביים/תמיכה כלשהי?

משם אני מבין שכבר הפיזיותרפיה תיקח אותי וככל שאתרגל יותר המצב יהיה טוב יותר.

לציין רק שיש לי תור לפיזיותרפיה יום לאחר הורדת הגבס (לא מוותר על זה)... ובכל זאת - במתח. מתי אהיה מסוגל ללכת "בקטנה"? :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכה לאחר הורדת גבס

הוספת תגובה

• הליכה לאחר הורדת גבס - תגובה

דני ליבנה
    28/07/2013

את זה אפשר לדעת רק לאחר הורדת הגבס בתוך הגבס זו עדיין לא אינדקציה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיזיוטרפיה

דניאלה
    28/08/2013

היי, גם לי מורידים גבס בעוד מספר ימים לאחר 5 שבועות ושני שברים בקרסול: לטרלי ואחורי. אני ניסיתי לקבוע תור לפיזיו במכבי אך נאמר לי שאחרי הורדת גבס קובעים רק שבוע ימים לאחר ההורדה את התור. האם זה הגיוני? אוכל לשאול כיצד קבעת יום למחרת? תודה רבה, דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו