מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר ללימודי פיזיותרפיהנועה26/03/2008
הי,
אני מתחילה ללמוד פיזיותרפיה באוניברסיטת תל אביב ואשמח לדעת פרטים על המקצוע, למשל האם יש ביקוש לפיזיותרפיסים, איפה אפשר לעבוד והאם במשרה מלאה, האם אפשר להתחיל לעבוד ישר בסיום התואר הראשון (או שמחייב התמחות, סטאג' או תואר שני.), משכורת ממוצעת למתחילים ולבעלי ותק, לאילו כיוונים אפשר להתקדם, האם יש אפשרות לשלב בין תואר ראשון בפיזיותרפיה לתואר שני במדעי התזונה (או להיפך)?
תודה רבה וערב טוב,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי פיזיותרפיה
ליאור בן אלטא26/03/2008לא היית צריכה לבדוק את השאלות לפני שאת מתחילה? ;-)
**ביקוש- יש לדעתי מספיק.
**אפשר לעבוד ישר אחרי הלימודים .
**משכורות- אל תבני על מליונים... במגזר הפרטי המשכורות גבוהות יותר מהמגזר הציבורי ולכל אחד מהמגזרים הייתרונות והחסרונות שלו.
**כיוונים להתקדם- השמיים הם הגבול. אפשר להתפתח למליון אפשרויות. מהתפתחות הילד ועד ספורט.
**שילוב בין תארים- לדעתי אי אפשר אבל שאלה כזאת צריך להפנות לאונברסיטאות.
מקווה שעזרתי,
ליאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאור
נועה27/03/2008הי ליאור,
האמת שכן בדקתי פשוט כל אחד אומר לי משהו אחר. :)
התקבלתי גם לתזונה וגם לפיזיותרפיה אז אני מנסה להחליט מה אני יותר רוצה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ועוד משהו
נועה28/03/2008אני רוצה לראות טיפול של פיזיותרפיסט כדי לדעת בדיוק מה עושים ואם אני באמת אוהבת את זה, איפה יש מכונים שאפשר ללכת אליהם באיזור הרצליה, רמת השרון ורעננה (אם יש מקומות שעוסקים בהתפתחות הילד אני אשמח לדעת)?
שוב המון תודה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתכלות פיזיוטרפיה
משה ברטר28/04/2008אני עוסק כפיזיוטרפיסט במכון פרטי בכפר סבא
אם את מעוניינת לראות טיפול ניתן לבקש אישור ממספר מטופלים ולתאם
צרי קשר במייל [email protected]
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי משה, עניתי במייל, תודה
נועה30/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?