כדורסלן פצוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורסלן פצוע
    מיכאל ב.ב.
    26/04/2014

היי שלום.
    הנני כדורסלן בן 26, לאחרונה חזרתי מפציעה ארוכה בברך שמאל באחד האימונים הרגשתי כאב של מתיחה באזור ההמסטרינג(רגל ימין הרגשתי שני מוטות כאלו משני הצדדים) זה קרה לפני כחודש וחצי ומאז הכאב לא עובר, הית לי נפיחות מאחורי הברך ועד היום בעת כיפוף הברך אני מרגיש שאני לא יכול לישר אותה עד הסוף וזה כואב(מין מחסום כזה כשאני מנסה) עשיתי גם MRI לברך ולא מצאו שום דבר(כי בהתחלה חשבו שזה מיניסקוס כי הכאב הוא מאחורי הברך בצד המדיאלי בחיבור של ההמסטרינג לתאומים).
    העניין הוא שגם כשנחתי לגמרי כשבועיים זה לא ממש עבר, מתיחות לא ממש עוזרות... אני משחק כיום על כדורים ולאט לאט הכיפוף חוזר לעצמו אך עדיין קשה לי לכופף בנוסף לזה מדי כמה ימים שריר ההמסטרינג שלי מתכווץ.
    אין לי שום כאבים חוץ מזה.
    ואני עושה המון טיפולים של דיקורים לאזור, אולטרה סאונד, חשמל וכל מה שצריך וזה לא עזר ממש.

מה יכולה להיות התופעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורסלן פצוע

הוספת תגובה

• כדורסלן פצוע - תגובה

דני ליבנה
    27/04/2014

שלום רב
    ככל הנראה הטיפולים שאתה עושה אינם יעילים ולא עלו על הבעיה העיקרית תבדק עי פיזיוטרפיסט נוסף
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו