קומפרס בצורת שרוול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קומפרס בצורת שרוול
    אייל
    07/05/2008

שלום רב!

אני מוסיקאי בן 23, עד לפני כמה חודשים הייתה לי דלקת גידים ביד עקב הנגינה ובעזרת פיזיותרפיסט מצוין החלמתי וכרגע אני בשלב של מניעה ותחזוקה.

המטפל שלי אמר לי שבשביל למנוע את החזרה של הדלקת כדאי לשים על היד קומפרסים חמים אחרי נגינה ממושכת, מה שימנע הצטברות של חומרי פסולת בשריר וישאיר אותו נקי. כך שקניתי קומפרסים מג'ל והתחלתי להשתמש בהם אחרי מאמץ.

העניין הוא שהסוג היחיד שמצאתי הוא מסוג של כריות מלבניות, וכשאני רוצה לחמם את החלק העליון והתחתון של הזרוע (מהמרפק עד כף היד) אני מנסה לחבוש שתי כריות במקביל על יד אחת, מה שהופך את העניין לארוך יותר ומסורבל.

כך שרציתי לדעת האם יש איזושהיא חנות או סוכנות שמשווקת קומפרסים שניתן לחמם ולקרר אותם (עד לטמפרטורה שטיפול פיזיותרפי דורש, פחות להתפנקות) בצורת שרוול, מן שקית 360 מעלות שאני יכול פשוט להשחיל את היד לתוכה ולחסוך זמן.

תודה מראש לעוזרים :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קומפרס בצורת שרוול

הוספת תגובה

• קומפרס

דני ליבנה
    09/05/2008

שלום רב
    כנס לדפי זהב שם תמצא חנויות שיכולות לעזור לך במדור אורטופדיה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו