מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיקון ציר הברך באיליזרוב - האם כדאימוטי07/08/2016
אני סובל מהברכיים מאובחן ברגלי o יציבה לקויה ושחיקה ככול הנראה בסחוסים
מה דעתכם לניתוח לתיקון הציר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון ציר הברך באיליזרוב - האם כדאי - תגובה
דני ליבנה08/08/2016הניתוח תלוי גיל מעל גיל מסוים כדאי להחליף ברך עם תיקון ציר בגילאים צעירים יותר , יש ניתוח לשינוי ציר נשיאת המשקל הנקרא high tibial osteotomyשהוא בדכ המומלץ .
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון ציר הברך - איליזרוב
מוטי08/08/2016הגיל שלי 34 הרצועות והמיניסקוסים תקינים יש לי כאבים חריקות נפיחות סביב הפיקות. ברך שמאל יותר שחוקה מימין דפורמציה לקויה רגלי o
יש לי מעידות בהליכה עצמות הקרסולים גם כן כואבות לי בהליכה ובעמידה
מצב הרגלים משפיע לי גם כן על הגב אני מרגיש שהגוף לא מאוזן
בגלל הרגלים איכות חיים ירודה ?
עברתי גם אורטוסקופיות בעבר שלא הועילו...
אודה לכם על תשובתכם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון ציר הברך - איליזרוב - תגובה
דני ליבנה08/08/2016בגיל 34 עדיין לא עושים ניתוחים מהסוג המצויין אלא אםישנה דפורמציה חריפה מבחינתך בשלב זה לעבור טיפול שמרני משקם בפיזיוטרפיה ,ולבנות מערכת שרירים שתייצב לך את המפרקים
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון ציר הברך- איליזרוב
מוטי08/08/2016אני סובל מברך שמאל עשר שנים בעקבות נפילה ומה שקרה גם ימין התחילה לסבול
והכי גרוע שזה משפיע לי על עצמות הקרסולים שהם כואבים אני מרגיש שהגוף לא יציב בהליכה ושהיציבה גרועה הגב גם כואב הידיים הכתפיים..
אין לי פיברומיאלגיה או דלקת בפרקים רגלי o דופק את כול הגוף בכאבים...
אייך אני משפר או עובד על היציבה השליטה השרירית... ???
אני לא הכי מאמין לזה כי ניסית פיזיוטרפיות
האם ראיתי אנשים שיש להם רגלי o שנראה לעין משמעותי ושלא סובלים ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?