דלקת בכף הרגל-שאלה על פיזיותרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בכף הרגל-שאלה על פיזיותרפיה
    נטלי
    27/08/2016

שלום,
    יש לי דלקת בכרית כף הרגל (מטטרסלגיה) כבר מעל ל-3 חודשים. אני בת 23 ובריאה. אני עושה פיזיותרפיה בהפניית האורתופד. לאחר מספר טיפולים שלא שיפרו כלל את המצב עשו לי בטיפול האחרון משהו שונה לגמרי-דיקור בראש עם אלקטרודות בכף הרגל. רציתי לשאול לגבי הטיפול הזה - דבר ראשון כאבה לי מאוד הרגל אחריו באותו יום ועכשיו (יומיים אחרי) יש שיפור משמעותי, זה תקין?
    בנוסף, הדיקור בראש כאב נורא, אמרתי וביקשתי שיפסיקו לי אותו. עד כמה הדיקור עוזר ו"שוה" לסבול? אציין שאף פעם לא התנסיתי בזה ואולי פשוט נבהלתי. וגם, כמה טיפולים כאלה מומלצים בכלליות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת בכף הרגל-שאלה על פיזיותרפיה - תגובה

אורן דיסקין
    28/08/2016

נטלי שלום
    אני מבין מתיאור המקרה שלך שיש שיפור כיומיים לאחר הטיפול וזה הרי מה שניסו לעשות - והצליחו.
    הפיזיותרפיסט/ית שטיפלו בך היו צריכים ליידע אותך שיהיו כאבים ב 24-48 שעות ראשונות בשל הדקירה אך יהיה שיפור בכאב שממנו את סובלת.
    תדירות הדיקור נקבעת ע''י המטפל.
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו