כאבים חזקים לאורך הירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים לאורך הירך
    רון כהן
    30/07/2017

שלום רב , קצת ארוך אבל ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי.
    אני חייל בקרבי ולאחר אחד המסעות התחילו לי כאבים חזקים בירך לאורך המפשעה ( מה שנקרא לפי הבנתי אדוקטורים ) עד כדי כך שלא יכולתי ללכת ביום שאחרי וגם בשבוע שאחרי .
    הכאבים נשארו , ולאחר שלוש שבועות עשיתי עוד מסע יותר קצר וגם אחריו לא יכולתי ללכת .. אחכ כבר התחלתי את הטיפולים הרפואים .
    בהתחלה חשבו שזה מתיחה , בביקור רופא אמרו שכנראה שזה בקע מאחר שהתחילו לי כאבים גם במפשעה עצמה ובאשכים .
    קיבלתי אולטרסאונד גם למפשעה וגם לאשכים ובשניהם לא נמצא כלום ! כמובן שהכאבים לא פסקו לרגע .
    אני מדבר על תקופה של שלושה חודשים עד לכאן .
    לאחר מכן הופנתי לאורטופד מומחה , שאמר לי שזה דלקת כרונית . הוא נתן לי אטופן 600 שהאמת לא הזיז לי בכלל ולא עשה שום שינוי , וגם פיזותרפיה שכעת אני בטיפול הרביעי שגם לא משפיע . ( בפיזותרפיה אמרו לי שהם לא יודעים מה זה )
    השבוע ( לאחר חמישה חודשים ) עשיתי אולטרסאונד לאדוקטורים ושוב לצערי , לא ראו דבר .
    ואין סיכוי שאין כלום , הרי אני סובל כל יום מכאבים חזקים ( כמו דקירות לכל אורך הארבע ראשי) אני לא מסוגל לרוץ אפילו חמישים מטר .. מה שנחוץ ללוחם ..
    כעת אני מחכה לאורטופד שידע מה עושים מכאן . ( MRI / CT / או לא יודע )
    הייתי שמח לשמוע את החוות דעת של הרופאים שכאן.

בתודה , רון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים לאורך הירך

הוספת תגובה

• כאבים

דני ליבנה
    30/07/2017

צריך לבצע מיפוי עצמות וMRI לאזור גב תחתון אגן וירך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי גב תחתון ואגן

רון כהן
    30/07/2017

למה דווקא לאזורים האלו של הגב תחתון והאגן ?
    בגב תחתון אני מחזק אותו ואין לי בו כאבים , ובנוסף לזה בפיזוטרפיה אמרו שלא רואים בעיה בגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו