קרע מלא בשריר התאומים-17 יום אחרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע מלא בשריר התאומים-17 יום אחרי
    נינה
    28/08/2017

היי אני נפצעתי לפני 17 יום בעת חופשה בחו״ל ביקרתי בבית חולים שם שאבחן קרע בשריר אך לא את חומרתו ולאחר 6 ימים בעקבות החמרה בנפיחות וכאבים בעוד בית חולים שם בצעו אוחטרסאונד דופלר לשלוח דע וי טי וגילו המטומה גדולה מאד ולימפודמה.
    לפני כמה ימים שחזרתי ארץ הופנמו באופן דחוף למיון על ידי אורטופד כי לא היה שום שיפור ברגל.
    לאחר בדיקות במיון ואןלטרסאונד אובחן קרע מלא של השריר וההמטומה גדלה.
    אני עם קביים וכסא גלגלים ודי מושבתת.. מנסה להיות עם רגל מורמת ורגל חבושה כל היום. כמו כן הכאבים עדיין מאד חזקים בעיקר בלילה וקשים על שינה, ואני לוקחת הרבה משככי כאבים.
    שאלה:
    1. מה מומלץ לעשות עכשיו ? האם זה נכון כבר ללכת לפיזיותרפיה? שה המטומה הגדולה עדיין שם?
    בעיקרון אני במעקב עכשיו מבחינה רפואית אבל רוצה לדעת אם יש משהו שעשוי להקל על תהליך ההחלמה ולעשות אותו מהיר יותר ופחות כןאב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרע בשריר

דני ליבנה
    29/08/2017

יש להתחיל טיפול פיזיוטרפי בהקדם,על מנת למנוע תהליך של הסתיידות של השריר וכן הדבקויות וקיצור הרקמה השריר,שאני מעריך שבכל מקרה קרתה,עיכוב בתהליך השיקום עלול לגרום להדבקויות קשות יותר ופועל יוצא מכך כאבים חזקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו