משך זמן החלמה- בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משך זמן החלמה- בירור
    קרן
    11/04/2019

לפני שנתיים קבלתי בלט בגב התחתון עברתי תקופה מאוד עברתי טיפולים ובסוף החלמתי וחזרתי לתפקוד מלא עכשיו לא היה כלום במשך שנתיים הכול היה בסדר עד לפני חודשיים לא האמנתי שיהיה לי התקף עוד פעם מהגב אני חודשיים עם הקרנה לרגל ימין אני מכול הטיפולי פיזיטרופיה עברו כבר 6 שבועות בערך עד אתמול לא היו לי כאבים ולצערי החלקתי באמבטיה וונפלתי על הגב ועכשיו יש לי כאבים כנראה מהנפילה האם הכאבים האלה יחלימו במשך הזמן עם הטיפולי פיזיותרפיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משך זמן החלמה- בירור

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון

פיזיוקליק
    11/04/2019

קשה לתת תשובה מדוייקת אם ומתי יעברו הכאבים אבל מאמינה שתהיה הקלה בעוד יומיים. ממליצה בינתיים לנוח אבל כן לשלב תנועה . לא מנוחה של להיות בשכיבה במיטה כל הזמן אלא להפחית מאמצים למשך מספר ימים. אפשר לנסות משחת טראומיל על האזור שקיבל מכה.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

קרן כפירף
    11/04/2019

יכול להיות שיש לי כאבים מהנפילה מה עושים במקרה כזה כבר התחיל לי כבר שיפור יש לי מכשיר טנס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב ומכשיר טנס

פיזיוקליק
    14/04/2019

מכשיר טנס בהחלט יכול לסייע לך.
    ממליצה לשים אותו לפחות שעה ביום.
    אם את מרגישה במהלך השימוש בו החלשות הזרם, תגבירי אותו עד לתחושה בינונית פלוס. אם תחושת הזרם נחלשת זה סימן טוב של השפעה על הכאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

קרן
    11/04/2019

ספרתי את זה למטפל שלי שהחלטתי באמבטיה כבר התחיל לי שיפור בכאבים ביום שלישי כבר לא היה כאבים ואז התקלחתי ישבתי על כיסא והחלקתי על הגב אז הוא אמר שזה מהחלקה באמבטיה אבל זה יעבור עם הטיפולים ככה הוא אמר לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו