מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משך זמן החלמה- בירורקרן11/04/2019
לפני שנתיים קבלתי בלט בגב התחתון עברתי תקופה מאוד עברתי טיפולים ובסוף החלמתי וחזרתי לתפקוד מלא עכשיו לא היה כלום במשך שנתיים הכול היה בסדר עד לפני חודשיים לא האמנתי שיהיה לי התקף עוד פעם מהגב אני חודשיים עם הקרנה לרגל ימין אני מכול הטיפולי פיזיטרופיה עברו כבר 6 שבועות בערך עד אתמול לא היו לי כאבים ולצערי החלקתי באמבטיה וונפלתי על הגב ועכשיו יש לי כאבים כנראה מהנפילה האם הכאבים האלה יחלימו במשך הזמן עם הטיפולי פיזיותרפיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון
פיזיוקליק11/04/2019קשה לתת תשובה מדוייקת אם ומתי יעברו הכאבים אבל מאמינה שתהיה הקלה בעוד יומיים. ממליצה בינתיים לנוח אבל כן לשלב תנועה . לא מנוחה של להיות בשכיבה במיטה כל הזמן אלא להפחית מאמצים למשך מספר ימים. אפשר לנסות משחת טראומיל על האזור שקיבל מכה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
קרן כפירף11/04/2019יכול להיות שיש לי כאבים מהנפילה מה עושים במקרה כזה כבר התחיל לי כבר שיפור יש לי מכשיר טנס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב ומכשיר טנס
פיזיוקליק14/04/2019מכשיר טנס בהחלט יכול לסייע לך.
ממליצה לשים אותו לפחות שעה ביום.
אם את מרגישה במהלך השימוש בו החלשות הזרם, תגבירי אותו עד לתחושה בינונית פלוס. אם תחושת הזרם נחלשת זה סימן טוב של השפעה על הכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
קרן11/04/2019ספרתי את זה למטפל שלי שהחלטתי באמבטיה כבר התחיל לי שיפור בכאבים ביום שלישי כבר לא היה כאבים ואז התקלחתי ישבתי על כיסא והחלקתי על הגב אז הוא אמר שזה מהחלקה באמבטיה אבל זה יעבור עם הטיפולים ככה הוא אמר לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?