חשש לעקמת- שאלה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לעקמת- שאלה נוספת
    חווה
    07/06/2008

שלום,
    אני כבר התיעצתי איתך לגבי המצב שלי שאני חוששת מעקמת.
    יש לי עוד שאלה.
    אני חוזרת על מצבי- יש לי צלע שמאל בולטת יותר מימין, וחזה שמאל יותר שקוע מחזה ימין, ושכמה שמאל יותר גדולה קצת מימין, וגב קצת כואב שאני מתכופפת או עומדת עמידה ממושכת.
    האם יכול להיות דבר אחר חוץ מעקמת שגורם למצב כזה?
    האם יכול להיות שזה פשוט המבנה שלי ואי אפשר לעשות עם זה כלום? למשפחתי אין מבנה כזה לפי ידיעתי, האם יש מצב שזה מבנה ואין מה לעשות ואני ישאר כך תמיד.?
    במידה ולא מתגלה אצלי עקמת כשאני ילך לאורטופד, אז מה זה יכול להיות? האם זה משהו בלתי פתיר? יכולה להיות עוד סיבה שיש לי את הדברים האלה? או שנראה לך שזה עקמת ולא דבר אחר ופשוט אפשר לפתור את זה?
    אני שונאת שיש לי ככה צלע בולטת ואי פרופורציה, זה מציק לי לראות את זה. מה אני יוכל לעשות במקרה שזה לא עקמת? ואם זה עקמת שאי אפשר לפתור?
    ויש לי שאלה אחרונה- במקרה שיש לאנשים עקמת קלה ששולחים אותם לפיזיותרפיסט, איך המצב יכול להשתפר? איך זה יכול להיות שעושים תנועות מסוימות עם הגוף ואז עמוד השדרה זז?

בבקשה ממך תענה לי על הכל זה ממש חשוב לי.

תודה
    ספיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לעקמת- שאלה נוספת

הוספת תגובה

• עקמת

דני ליבנה
    08/06/2008

שלום ספיר
    אני מבין את החשש שלך ,אבל אני מציע לך לא להכנס ללחץ לבדוק ולטפל , בצורה רגועה אם תכנסי ללחץ זה לא יקדם את הענין , על פניו לפי התיאור שלך כנראה שמדובר בעקמת אבל קשה לאבחן דרך אתר אינטרנט,עקמת ניתן לשפר בעזרת טיפול , תרגול ,צלע בולטת וחוסר פרופורציה כנראה שמדובר בעקמת ,בקשר לשאלתך איך תרגול משפר ובכן הגוף שלך רגיל ליציבה מסוימת התרגילים הינם אמצעי וכן הנשימה הינה אמצעי שבעזרתם אנו מלמדים את המח שהגוף צריך להיות במנח חדש ועזרת תרגול חוזר ונשנה ,אנחנו מלמדים את הגוף את השרירים המפרקים הרצועות וגידים מנח חדש והגוף לומד .
    בהצלחה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו