תאונת דרכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת דרכים
    מירה
    22/07/2008

היתה לי לפני חודש תאונת דרכים התחיל כאב בצוואר ובגב . אחרי שבוע הכאב החמיר והתחיל גם להקרין ליד ימין ונמנום באצבעות היד שלפעמים לא יכולה לשון. כאב היד מתגבר כשאני יושנת על הגב, עובדת מול המחשב, נוהגת. וכאב הצוואר מתגבר כשאני שותפת כלים. עברתי בדיקת סיטי לצוואר. בתשובה היה כתוב רווח C2-C3 ו C4-C5 ו C5-C6 הדיסק הבין חוליתי הודגם עם בלט אחורי קל לסיכום בלטים קלים כמתואר יותר בולט בגובה C6-C5 ויישור לורדוזיס אני עושה פיזיוטרפיה והוא עושה לי טיפול האולטראסאונד ועושה לי מתיחת צוואר ועיסוי בוולטרן ביד לצוואר. האם זה טיפול נכון למצב או מתיחת הצוואר תזיק אני מפחדת מהטיפול של מתיחת צוואר מה דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת דרכים

הוספת תגובה

• תאונת דרכים

ליאור בן אלטא
    22/07/2008

הדבר הפשוט ביותר הוא פשוט לשאול אותו ישירות. שאלי את הפיזיותרפיסט על הסכנות בטיפול. אני בטוח שהוא יענה לך בשמחה.
    בהצלחה,
    ליאורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות לאחר ניתוח צוארי

אורי
    15/04/2009

האם היו ספורטאים שחזרו לשחק כדורגל ,או כדורסל ,לאחר הניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות ספוטיבית לאחר ניתוח צווארי

דני ליבנה
    16/04/2009

שלום רב
    בארץ אין כמעט ספורטאים שעברו ניתוח צווארי בקרב שחקני פוט בול אמריקאי ישנם מקרים של חבלות צוואריות שברים בחוליות וישנם שחקנים שחזרו לאחר ניתוחים לפעילות .
    בברכה
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו