בקע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע
    רמית
    29/11/2008

שלום שחקן כדורגל כאבים באיזור תעלת המפשעה ימין כבר חודש. בהתחלה הרופא והפיזוטרפיסט חשבו שיש קרע באדקטור לונגוס אבל לאחר שלא חל שיפור בכלל לאחר 4 שבועות של מנוחה, טיפול פיזיוטרפי אינטנסיבי ובכדורים גילו באולטראסאונד שיש לי בקע של ספורטאים. לפי מה שהבנתי הטיפול הוא אך ורק ע"י ניתוח שכן אפילו מנוחה ממושכת לא מעלימה את הכאב. שאלותיי : 1.איזה ניתוח עדיף פתוח או לפרוסקופי וכמה זמן מנוחה עד חזרה לאימונים? 2.האם להמשיך לשחק על הכאב יכול ליצור נזק גדול יותר? 3.שמעתי שיש בגרמניה מרכז רפואי ייחודי בהנהלת ד"ר אולריקה מושבק שמתמחה בניתוחי בקע בשיטה מיוחדת שבה גם חוזרים יותר מהר לפעילות וגם תוצאות הניתוח מצוינות. האם שמעת על הרופא הזו ואם כן איך אפשר להגיע אליה? תודה מראש על היחס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע

הוספת תגובה

• בקע של ספורטאים

אורן דיסקין
    30/11/2008

רמי שלום , עפ"י רב בהחלט קשה לקבוע האם הכאב באזור המפשעה אכן בא מהשרירים המקרבים(אדדוקטור לונגוס או ברביס או מגנוס) או בעיה בשרירי הבטן כפי שנמצא בבדיקת האולטראסאונד.
    בכדי לוודא באופן טוב יותר צריך להגיע לרופא כירורג המתמחה בבעיה כזו, לדוג' דר' מיקי זאגר מבית החולים "מאיר" בכ"ס ניתן להגיע אליו גם דרך קופות החולים. הוא עובד שנים עם נבחרות הכדורגל הצעירות של ישראל, על המרכז בגרמניה שמעתי וגם על הרופאה הנ"ל אך איני יכול לעזור לך בקשרים. אפשרות נוספת היא פיזיותרפיסט בשם לירן ליפשיץ המטפל בבית"ר ירושליים - הוא בעל התמחות בנושא ואני מציע לך בחום לפנות אליו .0524521888 לגבי ניתוח עדיף סגור תמיד בכדי להקטין את החתכים והפגיעה בשרירי הבטן בעקבות זאת .
    עפ"י רב פעילות על כאב אינה טובה אך במידה והכאב לא מחמיר ניתן להמשיך. בכל מקרה אני מציע לך לחזק את שרירי הבטן העמוקים לפי הנחיית הפיזיותרפיסט של הקבוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו