בעיה של שחיקת סחוס בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה של שחיקת סחוס בברך
    חסוי
    06/12/2008

לדני ליבנה שלום! אני בת 61 סובלת מאד מכאב בברך שמאל. שחיקת סחוס כמעט מוחלטת. רופאים קבעו שיש להחליף את המפרק. אני מנסה למצוא דרכים חלופיות , מעוניינת לדעת אם תוכל לעזור לי. מודה לך מראש ח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה של שחיקת סחוס בברך

הוספת תגובה

• שחיקת סחוס

דני ליבנה
    08/12/2008

שלום רב
    בדכ החלפת מפרק הברך מהוה אופציה אחרונה היות והיא אינה הפיכה .
    ישנה אפשרות לבצע פיזיוטרפיה שכוללת מוביליזציות שהינן טכניקות לשיפור טווח התנועה והפחתת כאבים ובמקביל לבנות מערכת שרירית סביב מפרק הברך ולמעשה לכל הרגל על מנת להפחית את הלחץ מהמפרק ולייצב אותו.
    ישנה אפשרות להשתמש החומרים מתקדמים שמזריקים אותם לברך כדוגמת הסינבקטין שאלו חומרי סיכה למפרק והם משפרים את סיכוך הפרק וכמובן מפחיתים כאבים

ישנה היוםטכניקה גם מתקדמת של השתלת סחוס מפרקי וישנם טכנולוגיות חדשות בנושא בהדסה ישנם מספר מומחים בנושא .

וכמובן שימוש בתומך ברך על מנת להוריד עומס ,תומכים אלה קלי משקל היות והם בנויים מחומרים מתקדמים

והיה וכל זה לאעוזר אז נשארת האפשרות להחלפה של הפרק ,אבל כדאי להיות עקבי ולנסות את כל הטיפולים הלא ניתוחיים.
    בהצלחה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לדני

חסוי
    09/12/2008

אני מודה לך מאד. לי נראה שניסיתי כמעט את רוב הדברים שהצעת, אבל אף פעם אי אפשר לדעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו