שלום! רוצה ליזום פגישה אם אפשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום! רוצה ליזום פגישה אם אפשר
    שם
    15/12/2008

שלום רב, שמי דניאל בן 16 ויש לי עקמת קלה, לא ארחיב בנושא. קראתי את המאמר "עקמת, לא תמיד צריך ניתוח" וכאדם אינטיליגנט אני מאמין בכך עד מאוד! שאין צורך בניתוח. רציתי ליזום פגישה עם אורטופד שמאמין ויודע שאפשר ליישר את עמוד השדרה גם ללא ניתוח, גם אם זה כרוך בתשלום, או לפחות המלצה בכתב לגבי המצב שלי ומה לעשות. כל יומיים אני מבצע סטים, שביניהם כלולים שרירי הגב (במיוחד התחתון) בחודש שהתאמנתי, תאמינו או לא שמתי לב שעמוד השדרה עצמו, התיישר ! אבל לא ב100% אבל ללא כל ספק הזדקף, אך הבעיה היא הסימטריות של שרירי הגב התחתון, אני מתחנן בפניכם אחים תעזרו לי בבקשה!!! תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרגול נגד עקמת

אורן דיסקין
    16/12/2008

ראשית נראה שאתה שולט במצב , שנית עליך להפגש עם מומחה לבעיות של עמוד השדרה. לכל קופת חולים יש רופא שמתמחה בנושא זה אצל מתבגרים. לגבי תרגול רצוי שפיזיותרפיסט יבדוק אותך ויעזור לך להתאים את התרגילים לצורכיך.
    לבריאות
    אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו