מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טורטיקוליסשמרית18/12/2008
שלום. יש לי ילד בן 4 חודשים הוגדר אצלו טורטיקוליס יש לו נטייה לצד ימין התחלנו פיזותרפיה לפני חודש. בפיזותרפיה אומרים שיש שיפור עם הרמת הראוש והתנועות. אך הבעיה היא שהראוש עדיין לא יציב ופעם הוא נוטע לשמאל ופעם לימין מה עושים? ומדוע עם אומרים שיש שיפור אז הראוש לא מתייצב? הודה לך על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טורטיקוליס
אורן דיסקין18/12/2008שמרית שלום. מאחר ואתם בעיצומו של טיפול עם הכוונה של פיזיו' ילדים תנו להם את הקרדיט שהם יודעים מה הם עושים. מעבר לכך השינוי שחל בילד גורם לשרירים בצד אליו הוא נטה להרפות והשרירים בצד השני מתחזקים אך עדיין לא מספיק לכן השליטה כרגע אינה מספיקה והאש מתנדנד,אך נשמע כי זהו התהליך הנכון- סבלנות
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטורטיקוליס
דני ליבנה19/12/2008שלום רב
רציתי רק להבהיר משום שאולי יש ערוב מושגים על פי תאורך , כנראה מדובר בהיפוטוניה שאחד המאפינים הוא שליטה על הראש והצוואר וכאן תפקיד הפיזיוטרפיה להעלות טונוס ואז השליטה על הצוואר והראש משתפרת .בטורטיקוליס בחלק מהמקרים הטית הראש נובעת מטונוס מוגבר.
בברכה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובת ד"ר דני ליבנה.
שמרית20/12/2008עם הבנתי נכון את תשובתך טונוס זה שריר והכוונה היא שיש לירין שריר חלש. ועם זה הכוונה, אז הפיזו' יודעת וגם אמרה לי. אני עושה לו תרגילים כמו תרגיל הגיטרא שהראש של ירין לצד יד ימין שלי, הרבה על הבטן והוא מסתכל לצד ימין אני מגרה אותו עם כל מיני רעשנים למינהם וכו' ויש ימים שזה כן מסתדר לאמצע היו ימים שגם הנטיעה עברה לצד שמאל ולמשל עכשיו חזרה שוב לצד ימין. מה אפשר כן לעשות שזה התייצב לצמיתות? אני מאוד מודאגת מבעיה זו? אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?