צליפת שוט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צליפת שוט
    לירי
    18/12/2008

שלום, עברתי תאונת דרכים לפני פחות משבוע. בביה"ח אבחנו: cva- cervicalgia+lbp האורטופד במיון אמר שיש חשד לצליפת שוט. שאלותיי: 1.לפני התאונה עסקתי בספורט כתחביב. זה חסר לי מאוד ומדכא אותי שאין ביכולתי כרגע להתעמל. האם ניתן להתעמל כשיש בעיה כזו לאחר חודש -חודשיים או שלא מומלץ? מתי בכלל מומלץ או כדאי להמשיך בפעילות? הלכתי בעיקר לעיצוב וחיטוב ואירובי. 2. מה מומלץ לעשות לאחר פגיעה כזו? בבית תמיד אומרים לי שאני צריכה לשכב כדי להעמיס כמה שפחות על עמוד השידרה- האומנם? 3. האם ישיבה/עמידה/הליכה עלולים להזיק? 4. מה ההשלכות ובעיקר החיצוניות של פגיעה כזו (בעיקר על הגב)? אודה לתשובות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צליפת שוט

הוספת תגובה

• צליפת שוט

אורן דיסקין
    18/12/2008

לירי שלום. שחיה עשויה מאד להקל על כאבי הגב התחתון(LBP) אך לגבי הצוואר סגנון חזה עלול להחמיר את המצב לכן סגנונות גב וחתירה אם את שולטת בהם יוכלו לעזור לך. שימי לב להתחמם מיד לאחר היציאה מהבריכה שלא "יתפסו" לך השרירים. בנוסף התעמלות נינוחה כמו פלדנקרייז ופילטיס יכולות לתמוך בך בדרכך לחזרה לפעילות מלאה יותר. בכל מקרה מומלץ לעבור סידרת פיזיותרפיה לצורך הקלה ושיפור התנועה וכמוכן הכוונה בידי הפיזיו' לפעילות
    לבריאות
    אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו