מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צליפת שוטלירי18/12/2008
שלום, עברתי תאונת דרכים לפני פחות משבוע. בביה"ח אבחנו: cva- cervicalgia+lbp האורטופד במיון אמר שיש חשד לצליפת שוט. שאלותיי: 1.לפני התאונה עסקתי בספורט כתחביב. זה חסר לי מאוד ומדכא אותי שאין ביכולתי כרגע להתעמל. האם ניתן להתעמל כשיש בעיה כזו לאחר חודש -חודשיים או שלא מומלץ? מתי בכלל מומלץ או כדאי להמשיך בפעילות? הלכתי בעיקר לעיצוב וחיטוב ואירובי. 2. מה מומלץ לעשות לאחר פגיעה כזו? בבית תמיד אומרים לי שאני צריכה לשכב כדי להעמיס כמה שפחות על עמוד השידרה- האומנם? 3. האם ישיבה/עמידה/הליכה עלולים להזיק? 4. מה ההשלכות ובעיקר החיצוניות של פגיעה כזו (בעיקר על הגב)? אודה לתשובות,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליפת שוט
אורן דיסקין18/12/2008לירי שלום. שחיה עשויה מאד להקל על כאבי הגב התחתון(LBP) אך לגבי הצוואר סגנון חזה עלול להחמיר את המצב לכן סגנונות גב וחתירה אם את שולטת בהם יוכלו לעזור לך. שימי לב להתחמם מיד לאחר היציאה מהבריכה שלא "יתפסו" לך השרירים. בנוסף התעמלות נינוחה כמו פלדנקרייז ופילטיס יכולות לתמוך בך בדרכך לחזרה לפעילות מלאה יותר. בכל מקרה מומלץ לעבור סידרת פיזיותרפיה לצורך הקלה ושיפור התנועה וכמוכן הכוונה בידי הפיזיו' לפעילות
לבריאות
אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?