דלקת בגיד בברך שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בגיד בברך שמאל
    מוריה דורי
    29/12/2008

שלום, שמי מוריה. רקדתי במהלך כל השנה האחרונה באופן אינטנסיבי של כחמישה ימים בשבוע, עד לחודש יולי, שבו הפסקתי עקב דלקת חמורה בגידים בברכיים. צלעתי, כאב לי כאבים עזים, ולא יכלתי ללכת עם נעליי עקב או נעליים גבוהות. פניתי לפיסותרפיסט פרטי שטיפל בי ולאט לאט חזרתי לעצמי ויכולתי לשוב וללכת ולעמוד לזמן רב יותר ללא כאבים, אך עדיין הייתה "נקודה" כך הוא אמר, שאפשר לטפל בה , אבל היא יכולה תמיד לחזור עם מאמץ של הברך. מכיוון שהנק' הזו כל הזמן חזרה עם מאמץ גופני והטיפול הממושך היה יקר מאוד, החלטנו להפסיק ובמידת הצורך (כשהיא תפריע לתפקוד היומי) לעשות טיפול. כעת אני סובלת מכאבים ממושכים בברך שמאל וברך ימין , מזה שלושה שבועות חזרתי להתאמן אך הפעם בחדר כושר. אני מעוניינת לקבל טיפול אבל העלות של טיפול פרטי לא באה בחשבון כרגע. השאלה שלי היא האם בשירותי הפיסותרפיה של קופת חולים מכבי ניתן לקבל טיפול מקומי לברך כלומר עיסוי? כי בעבר טופלתי שם, וקיבלתי רק תרגילים לעשות.. (חשוב לציין שקיבלתי מהפיסותרפיסט תרגילים ואני מקפידה לעשות אותם) תודה וערב טוב :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בגיד בברך שמאל

הוספת תגובה

• כאבים בברך

דני ליבנה
    30/12/2008

שלום רב
    אנחנו לא מיצגים את מכבי תבברי איתם ישירות
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו