מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרע של ה mcl ברך ימין בכדורסל...יוסי13/01/2009
שלום למומחי הפורום, אשמח לעצתכם בהקשר לפיזיותרפיה: לפני כ 72 שעות נחתתי על הרגל בצורה לא טובה והרגשתי כאב חד בחלק הפנימי של ברך ימין. מאז לא היה לי מפיחות נראית לעין או שטפי דם, אך הברך כואבת. אורטופד מומחה לפגיעות ספורט איבחן זאת כקרע ב mcl אם אפשרות (לא סבירה לטענתו לפגיעה ב pcl). הוא נתן לי כדורים + תומך סיליקון (שבועיים ראשונים לבישה של 24 שעות) וטיפול פיזיותרפי. אני עובר ,MRI שבוע הבא בכדי לאשש את הבדיקה של הרופא.. השאלה שלי היא: מתי אני יכול להגיע לפיזיותרפיסט לקבלת תוכנית שיקום? האם אני יוכל לבצע את תוכנית השיקום בעצמי? או אני אצטרך להפגש עם פיזיותרפיסט לעיתים תכופות? האם אתם מורשים להמליץ על פיזיותרפיסט מומחה לפציעה שלי? תודה מראש על כל תגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע mcl
דני ליבנה13/01/2009שלום רב
עקרונית אתה יכול להתחיל תכנית שיקום במקביל רצוי באמת לבצע m r i כדי לוודא שאין קרע במיניסקוס שעלול להתלוות לקרע של m c l או גם קרע של p c l , אתה צריך להפגש עם פיזיוטרפיסט שיכוון וידריך ואולי ישתמש בטכניקות נוספות , איננו ממליצים על פיזיוטרפיסטים ,אתה צריך לחפש באופן עצמאי באזור מגוריך .
בברכה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת...
יוסי13/01/2009תודה רבה על התגובה. קבעתי תור ל 20.01 , האם זה חשוב להתחיל מאוד מוקדם, או זה עיתוי תקין. רק להזכיר שקרעתי את הרצועה לפני 72 שעות. בינתיים אני עם התומך במצב של מנוחה מוחלטת. האם צריך לעשות משהו בינתיים? תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלת תרגול
דני ליבנה14/01/2009שלום רב העיתוי תקין אתה לא חייב לשכב במיטה אלא להניע מעט את הברך דני ליבנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)