קרע של ה mcl ברך ימין בכדורסל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע של ה mcl ברך ימין בכדורסל...
    יוסי
    13/01/2009

שלום למומחי הפורום, אשמח לעצתכם בהקשר לפיזיותרפיה: לפני כ 72 שעות נחתתי על הרגל בצורה לא טובה והרגשתי כאב חד בחלק הפנימי של ברך ימין. מאז לא היה לי מפיחות נראית לעין או שטפי דם, אך הברך כואבת. אורטופד מומחה לפגיעות ספורט איבחן זאת כקרע ב mcl אם אפשרות (לא סבירה לטענתו לפגיעה ב pcl). הוא נתן לי כדורים + תומך סיליקון (שבועיים ראשונים לבישה של 24 שעות) וטיפול פיזיותרפי. אני עובר ,MRI שבוע הבא בכדי לאשש את הבדיקה של הרופא.. השאלה שלי היא: מתי אני יכול להגיע לפיזיותרפיסט לקבלת תוכנית שיקום? האם אני יוכל לבצע את תוכנית השיקום בעצמי? או אני אצטרך להפגש עם פיזיותרפיסט לעיתים תכופות? האם אתם מורשים להמליץ על פיזיותרפיסט מומחה לפציעה שלי? תודה מראש על כל תגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרע mcl

דני ליבנה
    13/01/2009

שלום רב
    עקרונית אתה יכול להתחיל תכנית שיקום במקביל רצוי באמת לבצע m r i כדי לוודא שאין קרע במיניסקוס שעלול להתלוות לקרע של m c l או גם קרע של p c l , אתה צריך להפגש עם פיזיוטרפיסט שיכוון וידריך ואולי ישתמש בטכניקות נוספות , איננו ממליצים על פיזיוטרפיסטים ,אתה צריך לחפש באופן עצמאי באזור מגוריך .
    בברכה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת...

יוסי
    13/01/2009

תודה רבה על התגובה. קבעתי תור ל 20.01 , האם זה חשוב להתחיל מאוד מוקדם, או זה עיתוי תקין. רק להזכיר שקרעתי את הרצועה לפני 72 שעות. בינתיים אני עם התומך במצב של מנוחה מוחלטת. האם צריך לעשות משהו בינתיים? תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלת תרגול

דני ליבנה
    14/01/2009

שלום רב העיתוי תקין אתה לא חייב לשכב במיטה אלא להניע מעט את הברך דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו