כאבים בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב
    קרן
    12/03/2007

שלום, אני בת 15 ובחצי שנה אחרונה אני סובלת מכאבים חזקים מאוד,
    הלכתי לאורטופד, עשיתי רנטגן, והכול בסדר, הייתי אצל הגניקולוג, וגם שמה הכול בסדר. הפנו אותי ללכת לפיזיוטרפיה באופן די דחוף.
    אני לא יודעת אם מסתירים ממני משהוא, אבל זה קצת מפחיד,, הייתי כבר פעמיים, ואחרי זה אני סובלת מכאבים ממש ממש חזקים, אני לא אוותר אני ישמשיך ללכת, אך יש משהוא שאני יכולה לעשות אחרי הטיפולים בשביל למנוע את הכאבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בגב

הוספת תגובה

• כאבי גב

דני ליבנה
    12/03/2007

קרן שלום רב
    אני מבין שהתחלת בטיפול פיזיוטרפי אולם עדין אין שינוי משמעותי , במידה ולאחר מספר טיפולים עדין לא חל כל שיפור יש לבצע בדיקות נוספות כגון תפקודי כליות , וכן c t שזוהי טומוגרפיה ממוחשבת שיכולה להראות הבטים נוספים בעמוד השדרה במידה ויש כאלה , בכל מקרה טיפול פיזיוטרפי אמור להועיל בצורה מידית , במידה ואין שינוי , כדאי ל בצע הערכה מחודשת של הטיפול ואולי לשנות , בכל מקרה מנוחה עשויה להפחית כאבים
    בברכה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיפוזיס

KARIN
    14/09/2007

בת34 סובלת מעקמת בגב(קיפוזיס) ברצוני לדעת האם ניתן לנתח ומהם
    הסיכונים.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו