מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בגבקרן12/03/2007
שלום, אני בת 15 ובחצי שנה אחרונה אני סובלת מכאבים חזקים מאוד,
הלכתי לאורטופד, עשיתי רנטגן, והכול בסדר, הייתי אצל הגניקולוג, וגם שמה הכול בסדר. הפנו אותי ללכת לפיזיוטרפיה באופן די דחוף.
אני לא יודעת אם מסתירים ממני משהוא, אבל זה קצת מפחיד,, הייתי כבר פעמיים, ואחרי זה אני סובלת מכאבים ממש ממש חזקים, אני לא אוותר אני ישמשיך ללכת, אך יש משהוא שאני יכולה לעשות אחרי הטיפולים בשביל למנוע את הכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
דני ליבנה12/03/2007קרן שלום רב
אני מבין שהתחלת בטיפול פיזיוטרפי אולם עדין אין שינוי משמעותי , במידה ולאחר מספר טיפולים עדין לא חל כל שיפור יש לבצע בדיקות נוספות כגון תפקודי כליות , וכן c t שזוהי טומוגרפיה ממוחשבת שיכולה להראות הבטים נוספים בעמוד השדרה במידה ויש כאלה , בכל מקרה טיפול פיזיוטרפי אמור להועיל בצורה מידית , במידה ואין שינוי , כדאי ל בצע הערכה מחודשת של הטיפול ואולי לשנות , בכל מקרה מנוחה עשויה להפחית כאבים
בברכה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיפוזיס
KARIN14/09/2007בת34 סובלת מעקמת בגב(קיפוזיס) ברצוני לדעת האם ניתן לנתח ומהם
הסיכונים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?