מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר קרברטה ברג08/02/2009
אני סובלת מכאבי תופת בברכיים ובעשור האחרון עברתי מסכת עינויים אצל מטפלים קונבנציונאלים ואלטרנטיבים-כולל כל בדיקה אפשרית. בחודשיים האחרונים אני מטופלת אצל בחור צעיר ונעים בשם מוטי. הוא מטפל בברכיים במכשיר של לייזר קר (לא כואב או שורף) פעמיים בשבוע בשילוב של פיזיותרפיה. מצד אחד הטיפול באמת מפיג מעט את כאבי התופת הנוראיים,אבל אני חוששת מעניין של לייזר רך, מוטי אמר שכל שחקני הכדור-רגל משתמשים,אבל אני לא שחקן כדור-רגל אני אשה בת 69. האם יש ממומחה שיתן מענה האם לייזר רך אפשרי לטיפול באוכלוסייה מבוגרת יותר? ובכלל אשמח לשמוע עוד אופיניון על המכשיר. קוראים לו בי-קיור ובשפת האנגלית:B-CURE תודה מראש למי שימצא לנכון לענות תשובה ברטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר רך
דני ליבנה08/02/2009שלום רב
לייזר רך אינו מזיק נהפוך הוא ישנם עבודות שמראות שבמקרים מסוימים הוא מועיל בהפחתת כאב כך שמהבחינה הזאת אין ממה לחשוש ואם הואגם מועיל אז מה טוב ,אין אנו באתר מחוים דעה על מכשיר זה או אחר , עקרונית לייזר פועל על עקרון אנרגית האור שמועילה להחלמה של רקמות .
בברכה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בלייזר רך
אילה27/02/2009אודה לכם אם תכתבו לי איפה עושים טיפול בלייזר רך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בלייזר
דני ליבנה05/04/2009שלום רב
ישנם מס מכונים שמחזיקים את המכשיר חפשי באינטרנט
בברכה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?