פריקת כתף וריצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריקת כתף וריצות
    נתנאל
    12/03/2009

שלום הינני אדם מתאמן זה מספר שנים בפעילות אירובית ואנאירובית לפני שבועיים פרקתי תכתף וכנראה שאנאירובי לא יהיה זמין בשבילי בחצי שנה הקרובה כמו כן עדיין הייני מקובע עם הכתף ברצוני להתחיל (אחרי שבועיים של מנוחה מוחלטת) פיזיוטרפיה לרגליים ועוד שבועיים להתחיל הרבה אירובי הפיזיוטרפיה לרגליים הן בעיקר בשל כאבי ברכיים שהיו לי בצבא (קרעתי את רצועת הATFL בקרסול אך זה היה לפני שנתיים ומאז החלמתי וביצעתי מספר ריצות ) אני רוצה להתחיל להתאמן ואני פוחד כשאתחיל לרוץ יחזרו הכאבים בברכיים (כאבים מציקים לא יותר מידי חזקים) לכן אם תוכל להמליץ לי על תרגילים לחיזוק הרצועות בברכיים אשמח נב אם אני עם כתף פרוקה למה אסור לי לרוץ? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריקת כתף וריצות

הוספת תגובה

• המלצה לתרגילים

דני ליבנה
    12/03/2009

שלום רב
    ראשית תרגילים מחזקים שריירם ולא רצועות מעבר לכך התאמת תרגילים רצויה לאחר בדיקה ספציפית עי פיזיוטרפיסט ולאדרך האינטרנט המלצה לא לרוץ לאחר פריקה בכתף משום שהאזור חלש ויש חשש לפריקה חוזרת אבל במידה ועברו מס שבועות מאז הרדוקציה לא צריכה להיות בעיה בריצה קלה והליכה
    בהצלחה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו