שבר בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר בכף הרגל
    ענת
    07/04/2009

שלום,
    לפני כחודש וחצי בדיוק נפלתי ובצילום שעשיתי התגלה שבר בסיס מיטטרסוס 5 , חבשו לי את כף הרגל ובמשך חמישה שבועות וחצי לא דרכתי על כף הרגל. בצילום חוזר לפני 3 ימים כתב הרופא "צילום עמדה שמורה במקום ללא תזוזה" והורה לי להתחיל לדרוך דריכה מלאה על הרגל. כמובן שההליכה שלי איטית וצולעת כזאת. היום , לאחר 3 ימי דריכה מלאה על הרגל יש לי כאבים בדיוק במקום השבר ואני מגלה אפילו קצת החמרה בכאבים מלפני יומיים במיוחד בזמן עמידה והליכה.

האם זה טבעי שארגיש כך? כמה זמן עוד ארגיש את הכאבים האלו? מה אפשר לעשות על מנת להפחית את הכאבים? מתי אוכל ללכת הליכה רגילה?
    הרופא הביא לי הפניה לפיזיותרפיה ויש לי תור למחר , האם הפיזיותרפיה יכולה באמת להקל על הכאבים?

אשמח לתשובות לשאלותיי הרבות:)
    חג שמח והמון בריאות
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר בכף הרגל

הוספת תגובה

• שבר בכף הרגל

אורן דיסקין
    08/04/2009

ענת שלום הרופא נתן לך הפנייה לפיזיותרפיה בכדי שיוכלו שם להקל על כאביך לשפר את טווח התנועה של הקרסול ולהחזיר לך את הבטחון בדריכה על הרגל. בתור פיזיותרפיסט וודאי שאני מאמין שזה יעזור אך את צריכה סבלנות!!. לגבי הכאבים - נורמלי לחלוטין שיהיו כאבים לאחר חוסר דריכה כ"כ ממושך וכן את כנראה עמדת יותר מידי לכן הכאבים התחזקו, נסי לדרוך בהדרגה במשכי זמן קצרים
    לבריאות וחג שמח
    אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו