מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבר בכף הרגלענת07/04/2009
שלום,
לפני כחודש וחצי בדיוק נפלתי ובצילום שעשיתי התגלה שבר בסיס מיטטרסוס 5 , חבשו לי את כף הרגל ובמשך חמישה שבועות וחצי לא דרכתי על כף הרגל. בצילום חוזר לפני 3 ימים כתב הרופא "צילום עמדה שמורה במקום ללא תזוזה" והורה לי להתחיל לדרוך דריכה מלאה על הרגל. כמובן שההליכה שלי איטית וצולעת כזאת. היום , לאחר 3 ימי דריכה מלאה על הרגל יש לי כאבים בדיוק במקום השבר ואני מגלה אפילו קצת החמרה בכאבים מלפני יומיים במיוחד בזמן עמידה והליכה.
האם זה טבעי שארגיש כך? כמה זמן עוד ארגיש את הכאבים האלו? מה אפשר לעשות על מנת להפחית את הכאבים? מתי אוכל ללכת הליכה רגילה?
הרופא הביא לי הפניה לפיזיותרפיה ויש לי תור למחר , האם הפיזיותרפיה יכולה באמת להקל על הכאבים?
אשמח לתשובות לשאלותיי הרבות:)
חג שמח והמון בריאות
ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בכף הרגל
אורן דיסקין08/04/2009ענת שלום הרופא נתן לך הפנייה לפיזיותרפיה בכדי שיוכלו שם להקל על כאביך לשפר את טווח התנועה של הקרסול ולהחזיר לך את הבטחון בדריכה על הרגל. בתור פיזיותרפיסט וודאי שאני מאמין שזה יעזור אך את צריכה סבלנות!!. לגבי הכאבים - נורמלי לחלוטין שיהיו כאבים לאחר חוסר דריכה כ"כ ממושך וכן את כנראה עמדת יותר מידי לכן הכאבים התחזקו, נסי לדרוך בהדרגה במשכי זמן קצרים
לבריאות וחג שמח
אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?