action induced dyskinesia

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• action induced dyskinesia
    נאש
    11/08/2007

שלום, אובחנתי עם תסמונת אקסטרא פירמידלית (לא ברור עדיין מהי) המתבטאת ב- action induced dyskinesia with choreoathetosis and dystonia. מה שאומר (ולא הייתי צריכה שמות ואבחנות בשביל לדעת זאת...) שיש לי בעיה בחיזוק שרירים בצורה הקונבנציונלית (ניסיתי גם פיזיותרפיה אבל המטפלת לא הכירה את הבעיה) מאחר ואני יכולה להפעיל את אותו השריר (בעיקר ברגלים) ובאותו הכיוון, למשך פעמים ספורות לפני שהתנועה "מתקלקלת" ונוצרות תנועות בלתי רצוניות. אודה על הפנייה לספרות / הדרכה / פזיותרפיסטים / מרכז בארץ (עדיף באזור חיפה) שיכולים להנחות אותי לגבי הבעיה הספציפית הזו ולהציע תכנית פיזיותרפיה או אחרת.
    בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    action induced dyskinesia

הוספת תגובה

• לצערי, אני לא מכיר

ליאור בן אלטא
    12/08/2007

אולי דני מכיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם תעביר את השאלה לדני?

נאש
    12/08/2007

או שיש לך הצעה אחרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• dyskinesia

דני ליבנה
    12/08/2007

שלום רב
    תסמונת האקסטרה פירמידלית הינה פגיעה במערכת המוטורית ובמסילות המובילות לכיוון המוח המוחון ואזורים שאחראים על בקרת התנועה באזור המוטורי ופגיעה במסילות הפירמידלית והאקסטרה פירמידלית, אני לא רוצה להלאות בתאורים ובהסברים ,אולם חלק מהבעיה הינה תנועות לארצוניות תנועות קוריאה ותנועות אטטואידיות .
    כמובן שתרגול תנועות קונבנצונליות אינן רלוונטיות ,חשוב יותר לעבוד בתנועות בתבניות עלמנת להוריד טונוס ולפתח את יכולת בקרת התנועה כגון בשיטת בובט וכן לעבוד על יכולת בקרת התנועה .
    בברכה
    דניליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו בחיפה?

נאש
    12/08/2007

לדני תודה, האם אתה מכיר מישהו / מישהי בחיפה אשר מתמחים בטיפולים אלו / בשיטת בובט (עליה קראתי מעט)? שוב תודה לשניכם על התשובות המהירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפל בחיפה

דני ליבנה
    12/08/2007

שלום רב
    בחיפה את יכולה להתעניין גם אצל פיזיוטרפיסטים העובדים בקליניקות פרטיות וגם במחלקת השיקום בביח בני ציון , או בפלימן .
    בברכה
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו