כאב בברך שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בברך שמאל
    אני
    09/05/2009

שלום לכולם,
    אני בת 22, מתאמנת הרבה בחדר כושר (הרבה אירובי, ובנוסף מכשירים). כמה חודשים יש לי כאב בברך שמאל בצד המדיאלי.... אורתופד אמר לי שזאת דלקת בגיד אבל זה נמשך כבר המון זמן, זאת הרגשה כמו של movie goer syndrom, שממש כואב לי ליישר את הרגל אחרי שהיא מקופלת ואז כואב לדרוך על הרגל... גם באירובי אחרי 40 דקות אני מרגישה כאב כאילו משהו מציק לי שם...ולמרות זאת לפני כמה חודשים האורתופד אמר שזה לא שחיקה בסחוס.... ואם זה גיד, מדובר על אדוקטור מגנוס או גרציליס נכון? אבל אני לא עושה כמעט תרגילים לאדוקטורים ושאני עושה לא כואב לי בכלל.
    מה אתם ממליצים לעשות? ללכת שוב לרופא? לעשות צילום? או להמשיך לחכות ולשים וולטרן?
    תודה רבה!
    נועה,
    דרך אגב- אני סטודנטית לפיזיותרפיה שנה א :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בברך שמאל

הוספת תגובה

• כאב בברך

דני ליבנה
    10/05/2009

שלום רב
    עלמנת להגיע למסקנה יש צורך בבדיקה פיזית ,אולם אפשר לשער יכול להגרם מרגישות ברצועה צידית פנימית ,חוסר איזון של 4ראשי יכול להיות רגישות של הvmo שהוא הראש הפנימי של שריר4ראשי וגם גיד הפיקה . כדאי בדוק עי פיזיוטרפיסט ולקבל טיפול .
    בברכה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אני אעשה את זה

אני
    10/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו