מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לצלקות אחרי ניתוחחן24/05/2009
עברתי ניתוח בברך
עכשיו ישלי איזה 4-5 צלקות בולטות ופיזיורטפיסט שלי אמר לי שצריך לפוצץ אותם איכשהו לא ממש הבנתי מה הוא רוצה כאילו איך אני אומר לפוצץ את זה?
זה דבר נפוץ? חובה לשיקום יותר מהר או חרטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצוץ צלקות
דני ליבנה24/05/2009שלום רב
מקוה שהפיזיוטרפיסטשדיבר איתך אינו עוסק בפיצוצים ,ובכן ככל הנראה מדובר באי הבנה ,ישנם מקרים שלאחר ניתוח ישנה צלקת נוקשה כתוצאה ממיעוט סיבי אלסטין ,מצב שיכול לגרם לכאב או אפילו הגבלה בתנועה ,ישצורך בטיפול פיזיוטרפי עלמנת לשפר את האלסטיות של הצלקת , במידה והצלקת גמישה ואינה כואבת אפשר לא להציק.
בברכה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק מהצלקות יצאו יפה
חן27/05/2009חלק יצאו יפה ומתת לעור כביכול וחלק בולטים החוצה ונראים כמו פצע חיצוני שמן הסתם גם יותר כואב באזורים שם
הצלקות החיצוניות אמורים כאילו להכניס גם? או להתפוצץ? או מה
כי יש אזור שיש בוא 4 נקודת ושם יש יותר רגישות לפזיוטרפיה ולמגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
חן28/05/2009שרירים תפוסים זה גם כתוצאה מהפיזוטרפיה? כי נפתס לי ב2 הרגליים רצח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיצוץ צלקות
דני ליבנה31/05/2009שלום רב
אתה עדין בנושא פיצוצים בפיזיוטרפיה לא מפוצצים שום דבר , בשאלתך בעבר הסברתי לך את המנגנון קרא אותו שוב
בברכה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי השרירים תפוסים לעיתים קרובות
חן02/06/2009יש לך משחה או משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?